Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak dneska absolvována první prohlídka od výroby. Naměřené emise 0-0 a přeběhové otáčky 4920 :( Sice jsem to předtím projel a ohřál, ale zhruba hodinu to tam stejně pak stálo, než si to vzal na emise (nechápu, že mají povoleno si jezdit na emise sami??? vůbec jsem u toho nebyl)
Na technické to bylo taky žůžo. Chytil jsem nějakého důležitého technika. Hlásil jsem mu, že to má auto ručku, jestli jí mám vypnout a on: "to tady známe, to nemusíte hlásit". Tak to asi 5x startoval a chcípal, kvedlal s automatem, jako s manuálem ... No prostě :grr Nakonec to teda nějak udělal, aby mu to vyhovovalo :roll Pak jsem čuměl, jak kontroloval nápravy, že auto zvedal snad 20cm od země (to udělat tomu Saxu, co šlo po mně, tak tam nechá nápravu), a pak vylez s tím, že dole všechno dobrý. Tak jsem nahodil výraz, jako že "jak jinak, když je to 4 roky starý a navíc Peugeot" :D Pak už klasika. Třískal s dveřma, jako by to byla stará 120 a ještěže nelezl do kufru, to by mi zkurvil určitě to auto otevírání :roll 
No celkové jsem rád, že tam zase 2 roky nemusím :nevim 

Odesláno

U nás ještě rvou za pásy jestli brzdí, zkoušejí ostřikovače, zajímalo by mě jestli by dolili vodu, kdyby bylo prázdno. :D Dokonce jsem zažil, že zkoušel i okna, jestli jdou stahovat. :grr

Odesláno z mého E2303 pomocí Tapatalk

Odesláno

No pásy dělal taky, ale na klakson a ostřikovače zapomněl, tak alespoň popad jeden stěrač a odrbal rameno o hranu kapoty, abych to neměl jen tak :bacha Přitom před pár týdny jsme tam byli s 308 a jiný technik naprosto v pohodě :nevim 

Odesláno

Dnes jsem byl u kámoše který má autodílnu a prodejnu autodílů. A byl tam chlapík který šéfuje STK nedaleko odtud a tvrdil že se odkládá zpřísnění měření emisí. Které mělo platit od října až na začátek roku a i tento termín prý není úplně jistý. Od října se měli všechny protokoly z měření emisí online ukládat v nějakém centrálním uložišti na MD ale prý jsou jakési problémy s přenosem těch dat atd.

Odesláno

Takže emise:

přijela sem autem (stejně pro papír) tak to napích na dia... za 5 minut aniž by nastartoval to sundal a za dalších 5 sem měla papír v ruce... :)

dojela sem na STK tam se pani - strašně nepříjemná..!!!!! zeptala, jestli mám emise.., když sem jí řekla že jo a viděla, že odjinud, tak hodila takovej ksicht, že si koledovala už o ránu... Vzala papíry a 10 minut sem čekala.. Pak přišel technik a jela sem... Nad díru.., tam udělal fotku zepředu zezadu tachometr štítek v motoru a štítek na dveřích.. Pak klasika brzda, volant..., najel si na válce, jen řek, že brzdí dobře, najel si k světlům, taky pohoda .. Sloupnul známku a bylo... 15 minut... Žádný pruzení... výbavy kola NIC..! Jen se pak ptal, proč nemám jejich emise.. Řekla sem mu na férofku, že kámoš to umí bez motoru a jeho odpovědí bylo, že když si připlatím, tak to tady uměj taky... :) 

Takže peníze hýbou světem pánové... :) 

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Modlim se, aby to tak bylo i za rok a půl :) Kolega byl včera s 1.6VTI 120 a koukal jak blázen když mu to pán napíchnul na dia...

Odesláno

Tak mám taky na další dva roky klid. Technickou mi udělal servisák, co auto na "kontrolu" ladil. Jen jsem koukal, že emise dělal v Novém Jičíně a technickou v Kopřivnici, asi jel tam kde bylo volněji...

V zápise mám napsáno - mírná koroze ramen nemající vliv na funkčnost systému .... nebo tak nějak - prý, že tam musel něco napsat, když to auto má 10 let

Odesláno

No přece přesně tam ... to nevíš?

Deset let starý auto bez závad je podezřelý stejně jako úspěch a další .... a to zbytečně dráždí pozornost vrchnosti. Tak hlavně nevyčnívat ...... nic novýho  :bojim :grr

Odesláno

Jakože ono záleží i na tom jací experti je naštvou před Váma. Třeba v den kdy jsem byl já je pobavila důchodkyně na níž bylo i auto napsáno ale že to mělo na každém kole jiný vzorek tak to argumentovala, že to je sice napsané na ni ale jezdí s tím vnučka a o auto se jí stará její mužský. Chápete jo. Tak ti z ní měli dobrej joke a pápá. Já zase prošel velice důkladnou prohlídkou a musel jsem dokonce předvést veškerou povin.výbavu, sťěrače, pásy, no prostě emise 10minut ale technická 1hodinku.

Odesláno

Takze si lecej komplexy a mindraky na nekom jinym. To je skvely prede mnou je nastve frajirek ve vytuneny okte  odseru to ja protoze technik mel blbej den a ten fraja ho nasral..... Skvely :D

Odesláno

Jak to tady tak čtu tak tam snad ani ze 405tkou nepojedu :D ale byl jsem před cca.týdnem v Žatci na stk s motokárou 106 a docela hnus tedy,myslím že kdyby pán technik mohl dát auto vzhuru nohama tak to snad udělal a co mě nas...o tak že mi zapsal poškození sedadla není děravé jen ošoupané.Vlezl pod to a byl tam snad fakt hodinu furt tam něco koumal a pak snad naštvaně jen řekl máte to tedy v pořádku.

Odesláno

No tak tyhle jejich "nalady" jsou samozřejmý blbý .... na druhou stranu napsat "něco" u desetiletého auta možná svým způsobem ve smyslu "nedráždit hada bosou nohou" nedává důvod k nějakým častějším kontrolám shůry po kterých by třeba museli přitvrdit "doopravdy". Beru to jako menší zlo ... cestu nejmenšího odporu. 

Odesláno (upraveno)

kdybyste tam pracovali a šéf vás jebal, že desetileté auto bez vady neexistuje, taky byste něco do protokolu napsali :myslim, v podstatě jde o hovno, autem můžete jezdit bez problémů další dva roky--tak vo co de??

co vím, tak jsou na nějaké zápisy do protokolu hákliví veteránisté--ti z toho mají kopřivku :), ale u normálního povozu je to myslím šumák...

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno

Dokavať si to necháme líbit, tak to bude podle nich.. (stk) to tu melu už od začátku... Sme banda blbů...

emise sou k ničemu a tk ve výsledku taky...

ozzy takže když je mi 30 a jdu k doktorovi na prohlídku tak mi taky něco napíše i když sem v pořádku..? :myslim

jde o princip...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...