Guest Chozeluizskuner Odesláno 4. únor 2016 Odesláno 4. únor 2016 Mě ho fotil dva tedny zpatky trochu rozteklej a nic neříkal. Ale pokud by byl uplně tak by to asi vadilo Citovat
oddie Odesláno 4. únor 2016 Odesláno 4. únor 2016 Displej samotný technicky jde vyměnit určitě, jako ten úplný konec, co jen zobrazuje, otázka je, jestli se vám ho někde podaří sehnat, když to pravděpodobně je jednoúčelová věc. Že to PSA neprodává samostatně se vůbec nedivím, balík by na tom netrhli určitě, to spíš trhnou na větším funkčním celku, když už. Ale u takhle starého auta je to pro výrobce spíš už jen opruz. Citovat
Laďa Odesláno 4. únor 2016 Odesláno 4. únor 2016 a to je do pranice...3 lidi mi vždy řekli, že to nelze a ty tvrdíš, že to lze? kdyby jo,ukaž dej něco, že to tak je. Doma v počítači bych měl mít odkaz kde to mění. Takže jak se k němu dostanu a najdu to, tak dám odkaz. Citovat
kurka Odesláno 4. únor 2016 Odesláno 4. únor 2016 Taky se mi v teple stává nečitelný(zvláštní je že když zavřu špatně kufr a svítí mi červeně ikonka s otevřeným kufrem tak číslice jsou krásně zřetelné....) Citovat
Veverka Odesláno 4. únor 2016 Odesláno 4. únor 2016 Tak jsme to téma úspěšně "odklonili" a původní tazatel nikde Citovat
Driver Odesláno 4. únor 2016 Odesláno 4. únor 2016 Taky bych potřeboval stočit u 406 budíky o 100 tis. dolů na původní hodnotu , protože při výměně řídící jednotky si načetli její stav. Ale u takový starý plechovky to už nemá smysl řešit, jestlo to budu jednou prodávat tak 100 tis km sem, 100 tis. km tam... sharpers ohodnotil 1 Citovat
mira206 Odesláno 4. únor 2016 Odesláno 4. únor 2016 Jedny budiky s lehce špatným vrchním řádkem na displeji mám k prodeji kdyby někdo chtěl. Omlouvám se za off topic:-) Citovat
mikysedliste Odesláno 4. únor 2016 Odesláno 4. únor 2016 Chudák zakladatel tématu pěkně sme mu to tu zaspamovali. Asi by jsme měli psát o displeji jinde. Citovat
Veverka Odesláno 4. únor 2016 Odesláno 4. únor 2016 Třeba by to mohl někdo z modů oddělit Haloooo, je tu nějaký mod? Citovat
John_Ice Odesláno 4. únor 2016 Odesláno 4. únor 2016 a proč? já jsem se třeba dozvěděl novinku, že jde vyměnit LCD mezi budíky a to je dost podstatný Citovat
Veverka Odesláno 5. únor 2016 Odesláno 5. únor 2016 (upraveno) Ale ve vláknu o stočení tachometru? Myslel jsem udělat z toho vlákno o "display mezi budíky 407". Upraveno 5. únor 2016 uživatelem Veverka Citovat
mikysedliste Odesláno 5. únor 2016 Odesláno 5. únor 2016 Takže displej vyměnit jde http://www.corner.cz/oprava-pristroju-u-peugeot-407-823/ I bych si na to troufl doma jen mi od toho odrazuje že se musí vyndat i ručičky aby pak budíky ukazovali dobře. Citovat
bajza206 SW Odesláno 5. únor 2016 Odesláno 5. únor 2016 Ručičky se vůbec nesundavají Odesláno z mého HTC One M9 pomocí Tapatalk Citovat
Laďa Odesláno 6. únor 2016 Odesláno 6. únor 2016 Takže displej vyměnit jde http://www.corner.cz/oprava-pristroju-u-peugeot-407-823/ I bych si na to troufl doma jen mi od toho odrazuje že se musí vyndat i ručičky aby pak budíky ukazovali dobře. To je to co jsem myslel. Citovat
chuck11 Odesláno 6. únor 2016 Odesláno 6. únor 2016 Ručičky se vůbec nesundavají Odesláno z mého HTC One M9 pomocí Tapatalk A jak sundáš ten bílý podkladový plast podsvícení budíků aniž by jsi sundal ručičky? Citovat
bajza206 SW Odesláno 6. únor 2016 Odesláno 6. únor 2016 Mám takový tušení že ten display jde vyndat i když tam ručičky jsou na svém jsem ho přehazoval a mám za to že jsem ručičky nesundaval no kouknu na to mám v garáži budíky z angličana Odesláno z mého HTC One M9 pomocí Tapatalk Citovat
suk.p Odesláno 9. srpen 2019 Odesláno 9. srpen 2019 displax s anglickych budiku by ukazoval v km? nebo ukazuje podle budiku Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.