Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Mě ho fotil dva tedny zpatky trochu rozteklej a nic neříkal. Ale pokud by byl uplně tak by to asi vadilo

Odesláno

Displej samotný technicky jde vyměnit určitě, jako ten úplný konec, co jen zobrazuje, otázka je, jestli se vám ho někde podaří sehnat, když to pravděpodobně je jednoúčelová věc. Že to PSA neprodává samostatně se vůbec nedivím, balík by na tom netrhli určitě, to spíš trhnou na větším funkčním celku, když už. Ale u takhle starého auta je to pro výrobce spíš už jen opruz.

Odesláno

a to je do pranice...3 lidi mi vždy řekli, že to nelze a ty tvrdíš, že to lze? kdyby jo,ukaž dej něco, že to tak je.

Doma v počítači bych měl mít odkaz kde to mění. Takže jak se k němu dostanu a najdu to, tak dám odkaz.

Odesláno

Taky se mi v teple stává nečitelný(zvláštní je že když zavřu špatně kufr a svítí mi červeně ikonka s otevřeným kufrem tak číslice jsou krásně zřetelné....) :D

Odesláno

Taky bych potřeboval stočit u 406 budíky o 100 tis. dolů na původní hodnotu , protože při výměně řídící jednotky si načetli její stav. Ale u takový starý plechovky to už nemá smysl řešit, jestlo to budu jednou prodávat tak 100 tis km sem, 100 tis. km tam...  :D

Odesláno (upraveno)

Ale ve vláknu o stočení tachometru? Myslel jsem udělat z toho vlákno o "display mezi budíky 407".

Upraveno uživatelem Veverka
Odesláno

Ručičky se vůbec nesundavají

Odesláno z mého HTC One M9 pomocí Tapatalk

A jak sundáš ten bílý podkladový plast podsvícení budíků aniž by jsi sundal ručičky?

Odesláno

Mám takový tušení že ten display jde vyndat i když tam ručičky jsou na svém jsem ho přehazoval a mám za to že jsem ručičky nesundaval no kouknu na to mám v garáži budíky z angličana

Odesláno z mého HTC One M9 pomocí Tapatalk

• O 3 roky později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...