Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

a stejne mi tady chybi shlednuto za poslednich 24 hodin,nebo jak se to jmenovalo,tam byly aktualni temata na prvnim miste,tady musim furt a porad listovat,kdyz se chci nekam podivat,jinak forum dobry

odeslano z Lumie

Odesláno

né,zadna nostalgie,jen ted mam chvilku nez prijdou prckove,tak couram po foru a koukam co je novyho,pak uz se nebudu chytat :D

odeslano z Lumie

Odesláno

no,to mám nastavený,ale stejně to uz neni jako to bylo :roll

odeslano z Lumie

To máš pravdu, že to už není co to bylo.....Když toho večer vychlastám stejně jako před 15 lety tak mě ráno bolí hlava mnohem víc než dřív...nešlo by s tím něco udělat?  :D

Odesláno

Mě to takhle funguje parádně jak na mobilu tak i počítači. A s odstupem času bych už starý fórum nechtěl, na tohle jsem si už zvykl, ve starým bych zase hledal kde co je :-D

Odesláno (upraveno)

Mě třeba na mobilu sejří, že každý vstup na toto fórum musím začít rolováním až na spodek nějaký tabulky, kde si kliknu na "plnou verzi" - pak už se na to dá nejen koukat, ale i se s tím dá normálně fungovat (dtto je i z tabletu - jen z PC funguje jak má).

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

ale me to taky funguje dobre Šaldiku,o starym nic nepisu ,uz jsem si zvyknul a nechci nic staryho,jen proste tady to se mi zdalo na starym lepsi,prehlednejsi,nic vic,nic min

celkove na novy forum si nestezuju,zvykl jsem si na nej a dobry

odeslano z Lumie

Odesláno

Medvěde, mě na začátku ta mobilní verze nějak nešla k srdci, a na mobilu jsem to právě pořád posouval dolů a dával si plnou verzi, ale už jsem si na mobilní verzi zvykl, a dokonce ji na mobilu mám rád, načte se pouze to důležitý, takže je to na mobilu pěkně přehledný. Jinak ten tapatalk jsem jednou zkoušel a zatím s ním moc kamarád nejsem.

Odesláno

Mě na mobilní verzi chybí zobrazení podpisů (tedy údaje o autech, o kterých je v příspěvcích řeč) a pak tlačítka +/- ale co, fajn funguju :papa

Odesláno

Plná verze jde určitě nastavit všem na mobilu, ale na mobilu je potom příliš mnoho věcí a je to málo přehledný, proto se mě ta mobilní verze líbí, a podpisy mě nevadí, i když někdy je to na škodu když se někdo ptá na něco ohledně auta a nevidím co vlastně má za auto.

Odesláno

V Tapatalku podpis taky není vidět, ale když je třeba, tak lze model auta najít v profilu uživatele. Stejně by dotazy měly být i s typem auta přímo v textu, protože potom s výměnou podpisu se ztrácí kontext.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...