Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Rad bych predstavil sveho noveho lvicka, ktery je jiz 3. v rade. Pro zajimavost 206 1.4 75ps - 307 SW 2.0 HDi 136ps - 308 SW GT 205 ps :)

Jedna se o novou 308 SW GT s benzinovym motorem 1.6 THP 151kw

barva:             magnetic blue

vybava navic: alarm + superuzamykani

prosklena strecha

driver assistance pack

hifi denon

vyhrivana sedadla s masazni funkci

Auto se postupne probouzi k zivotu, jednak jsem ho ihned po prevzeti nechtel trapit a taky se prece jen chova trochu jinak nez HDi na ktere jsem byl zvykly. Mame najeto teprve cca 800km a uz je znat ze motor ma velky vykon, neni tam citelny turbo kopanec ( na HDi to byla docela zabava) ale zase to tahne vicemene kontinuelne az  snad co dovoli omezovac (zatim jsem mu tolik nanalozil) pripadne vase nervy :D. Auto je neskutecne tiche obzlast pri cestovani po meste, podvozek i pres trochu tuzsi nastaveni perfektne zehli nerovnosti. Trochu zklamanim je Hi-Fi DENON, moznosti nastaveni temer zadne, pri vyssi hlastitosti mi vejsky malem ustrelili hlavu, co slo jsem doladil pridanim basu ubranim vysek, ale ke stavu spokojenosti to ma daleko. Na fotkach je videt stav ihned po predani a potom na zimnich pneu. Az bude trochu hezky, tak udelam nejake poradne foto.

post-3358-0-14807600-1452710135_thumb.jp

post-3358-0-14568000-1452710146_thumb.jp

post-3358-0-74658300-1452710169_thumb.jp

Upraveno uživatelem HaNdA
Odesláno

Krásná :super

Denon je (stejně jako JBL) pro kvalitní poslech ;) Ne, aby to někoho přeřvávalo nebo snad udunělo k smrti :roll

Odesláno

Kvalitni poslech si prestavuji teda jinak. Mam doma velmi slusne audio a i v predchozim aute jsem si audio postavil tak aby to hralo ne rvalo jak rikas ty. Prednastavene ekvalizery jsou naprosto k nicemu. Stredy jsou naprosto ploche, vyskore repro budu menit za neco z hedvabi jeste budu resit jak je delana vyhybka. Pro srovani daleko lepe hraje bluetooth repro bose soundlink mini ktery pouzivam. Jediny vstup kde se da zvuk poslouchat je z usb ale pouze tak do poloviny hlasitosti pak uz je zretelne zkresleni ktere se s dalsim zesilenim horsi.

Odesláno

V tom případě nechápu, když jsi evidentně náročný a znalý posluchač, proč jsi vyhazoval peníze za tovární HIFI a přišel tak mimo jiné o rezervu :myslim Přeci si to před koupí slyšel, jak to hraje, ne? :myslim

Odesláno

Prave ze neslysel a tise doufal, ze to bude alespon v kvalite prijatelne. Rezervu vem cert s vzhledem k tragickym zkusenostem se standartnim audio vybavenim u pugu je toto asi to nejlepsi co jsou schopni dodat. Problem je ze diky integraci veskereho ovladani do jednotky SMEG neni moznost pripadne vymeny autoradia za jine. U 307 jsem to jeste obesel taky uz neni jak.

Odesláno

Čau,

sneseš trochu provokace? Auto je o motoru, jízdních vlastnostech a pohodlí posádky. Koncertní sál to není a nikdy nebude. Rádio ano, ale hlavně musím vnímat okolní provoz.     

Odesláno

Prave ze neslysel a tise doufal, ze to bude alespon v kvalite prijatelne. Rezervu vem cert s vzhledem k tragickym zkusenostem se standartnim audio vybavenim u pugu je toto asi to nejlepsi co jsou schopni dodat. Problem je ze diky integraci veskereho ovladani do jednotky SMEG neni moznost pripadne vymeny autoradia za jine. U 307 jsem to jeste obesel taky uz neni jak.

možná sis vybral nejen špatnou značku audia, ale i auta... :myslim

Odesláno

Provokace ci spatna znacka? Ale notak, koupit si jen dalsi koncernovy derivat, ktery ti pred barakem vydrzo treba i pul roku nez se sam vyda na vylet za hranice? Takovych lidi znam spoustu. Tyhle auta se nekupuji hlavou, ale srdcem. O tom to cele je. :)

Odesláno

Pěkná hračka. 

Ono pokud si tu hudbu neuděláš sám tak se to nikdy nedá poslouchat. Osobně si myslím, že kdyby se drželi firmy JBL udělali by lépe. 

Odesláno

Je pravda ze audio u 307 je fakt priserny, v tomhle vzpominam na svoje Toledo z roku 2001, ktery hralo kralovsky :)

Muzu se zeptat jak jsi to resil u 307? Vymena reproduktoru moc nepomohla...

Odesláno

U 307 jsem zainstaloval komponentni repro do prednich dveri, koaxialni do zadnich, vsechny plochy mezi tapcem a plechem dveri jsem vyplnil tesnici paskou, mezery co jsem nasel v tapcich  jsem zadelal tmelem. V aute jsou 2 zesilovace + subwoofer v kufru. Original radio jsem nechal jen z duvodu ovladni palubniho PC a couvacich senzoru, kterej jsem napojil na puvodni vyskove repro co jsou v palubce. Dodal jsem radio od sony s 3 pary RCA vystupu a takhle bych jeste mohl chvili pokracovat, neco mam i na fotkach. :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...