Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Proč? Dyk se to přece dobře pamatuje ... a to se vyplatí !! :D Nebo někdo ftipnej: fór-ty-fór Ha fór-ty ...

Odesláno
V 13. 10. 2019 at 15:11, Charlie 607 napsal:

Dnes při procházce prahou potkáno:

Volvo XC60 s RZ: FAT CAT1T

to he auto majitele restaurace FAT CAT na PH1 nekde pobliz Husovky
tusim ale ze maji celou flotilu - mezi nema snad i smart FAT CAT01

Odesláno

jak už jsem tu někde psal, jsem všema deseti PRO-- kdo se chce odlišit, ať sáhne do portmoné :super, možná by stálo za úvahu zvýšit sazbu...(když je takový zájem)

nelíbí se mi ale, že obce atd. to mají zdarma, jsem přesvědčen, že si to představitelé moci mají platit za svého :roker

Odesláno

To je otázka ... poplatek je příjmem obce, takže ..... značku typu STAR0STA nebo LH0TA001 na obecní auto ze svého ... :myslim 

Jo když tam někdo chce mít 0BCAN001 to je jiná ... ať cvaká

Odesláno

On to myslí tak aby to šlo z kapsy konkrétního člověka ... pak by to byl příjem obce navíc ... ale to nikdo neudělá čili nula od nuly pojde

Odesláno

Není to nula od nuly, protože někdo musí výrobu té značky zaplatit a to je stát, tedy my ;) A pokud to nedávají na nové auto, ale nějaké starší, tak někdo musel zaplatit ty staré značky, které přijdou vyhodit. A já vím, kdo to zaplatí ;)

Odesláno

Jsem klidnej, například H.B. má 23000 obyvatel. Klidně svůj podíl v desetinách haléřů zaplatím. 😀

Odesláno (upraveno)

Trochu OT: Takhle nějak se registrační značky vyrábí - prakticky ruční práce. Jsem si jako strojař trochu naivně myslel, že se to dnes dělá na nějakých CNC zásobníkových strojích. :myslim 

Upraveno uživatelem Namor74
Odesláno

@Namor74 přesně  u tohoto stroje jsem stál v německu když mi ženská razila převozky. Ještě ale někdo musí vyrobit tabulky :D 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...