Medvěd Odesláno 13. květen Odesláno 13. květen (upraveno) Dnes na D4 Artron 013 SKULL Cestou do Moravského Žižkova někde na D1 Galaxy 2MA TONKA Upraveno 13. květen uživatelem pavelu96 Nepiš další příspěvky po sobě - použij "Upravit" Citovat
pajik999 Odesláno 14. květen Odesláno 14. květen Dnes ... 000 LLEEE pavelu96, radim.1008 a Pepito ohodnotil 3 Citovat
pjetrof Odesláno 15. květen Odesláno 15. květen Když chceš "stejnou" na dvě auta .. Pepito, radim.1008 a pavelu96 ohodnotil 3 Citovat
JVT Odesláno 16. květen Odesláno 16. květen (upraveno) Další sdělení nám ostatním " Já na to mám". Stále nemohu pochopit, že by byl i jiný účel takové značky. Ještě informace. Auto je na prodej. Upraveno 16. květen uživatelem JVT překlep Pepito ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 16. květen Odesláno 16. květen tak někdo se chce ,,odlišit od davu'', že ,,na to má'' ukazuje spíše značka auta , těch 10 tisíc za SPZ je dneska pár korun, tím ohromí jen nějakou lopatu..., ale nějakou korunu to státu vynese, takže OK, ale osobně bych tu cenu zvýšil, nebo navázal na inflaci Péťa a Pepito ohodnotil 2 Citovat
Pepito Odesláno 16. květen Odesláno 16. květen Před chvílí v Lednici. 001 POLIS radim.1008 a pavelu96 ohodnotil 2 Citovat
JVT Odesláno 16. květen Odesláno 16. květen (upraveno) @ozzy56 Já jsem tedy myslel, že obecně nechápu takové RZ, které nemají nějaký význam. Jaký význam asi má tato značka BBB BBBB8? Myslím si, že to je jen snaha se nějak zviditelnit když to jinak neumí. Někdy se podobné RZ najdou i na relativně běžných autech. Tak je otázka zda má ta potřeba / snaha vymezit se od "obyčejných" spoluobčanů i nějakou spojitost se značkou auta. A ano dnes za těch 10.000,- nedá toho tolik koupit jako dříve. Jak píšeš, asi nic nebrání tomu tu cenu zvednout. Nakonec co dnes nestojí víc než před několika lety. Upraveno 16. květen uživatelem JVT překlep ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 17. květen Odesláno 17. květen (upraveno) Osobně mi desítka za dva kusy potištěného plechu přijde až dost. Současně si myslím, že pokud někdo touží utrácet kačky za takovou sebeprezentaci, tak ať si prášule klidně použije. Zdraží-li se ale taková možnost příliš, může ve finále dojít k takovému.poklesu zájmu, že přínos do rozpočtu bude nižší než v současnosti (ani teď to není nijak závratná položka). Osobně je mi úplně jedno co si kdo na RZ nechá napsat a většinou ani nehloubám nad tím, co mi chtěl básník sdělit. Jo - někdy se ale i zde zeptám. To když mám pocit, že to sdělení fakt může něco sdělit a já pojmu touhu sdělení prohlédnout - mezi to ale RZ BBB BBBB8 fakt nepatří, tam je to dle mého spíš o horší identifikaci RZ, s čímž ale nekoresponduje nápadnost auta. Už za komára byly SPZ se zajímavými číselnými kombinacemi (00-0x), čtyři stejné číslice (22-22), dvě stejná dvoujčísla (12-12) nebo dvě protilehlá dvoučísla (12-21) poptávané a údajně jejich řidiči někdy měli v provozu výhody (prý byli zastavováni minimálně páč se vědělo, že vlastníci jsou často přímo cajti nebo jejich kamarádi). I dnes mají takové kombinace v určitých kruzích úplně jinou hodnotu než RZ na přání, která neříká nic jinýho, než že majitel utratil desítku za dva plechy Upraveno 17. květen uživatelem Medvěd Citovat
radim.1008 Odesláno 17. květen Odesláno 17. květen Projel jsem uložené záznamy a vystřihl značky na přání. Volvo s RZ 000 2XERIX Ford Tranzit s RZ 1CM MALEC změna auta z Toyoty nebo Citroena BMW 5 S RZ 5BR AMBOR BMW 5 S RZ BIP 66666 Toyota Yaris s RZ JOY NIKCA Nissan Navara s RZ KO1 CEJEN Peugeot 5008 s RZ LOM ANCO1 Dodge RAM s RZ POT STEJN Volvo XC60 s RZ STE ALTH2 Medvěd, Péťa, Pepito a 1 další ohodnotil 4 Citovat
radim.1008 Odesláno Sobota v 20:23 Odesláno Sobota v 20:23 Ve Zlíči, kousek od hotelu, kde jsme na srazu. Subaru Outback s RZ 1EM BECKO Pepito ohodnotil 1 Citovat
RichVa Odesláno Neděle v 19:53 Odesláno Neděle v 19:53 Včera u jednoho hotelu pod Pancířem - medvěd s 1V1 11111 Pepito ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno před 22 hodinami Odesláno před 22 hodinami Teď v Banátu Pepito, Péťa a radim.1008 ohodnotil 3 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.