Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Dnes na D4 Artron

013 SKULL

Cestou do Moravského Žižkova někde na D1 Galaxy

2MA TONKA

Upraveno uživatelem pavelu96
Nepiš další příspěvky po sobě - použij "Upravit"
Odesláno (upraveno)

Další sdělení nám ostatním " Já na to mám".  Stále nemohu pochopit, že by byl i jiný účel takové značky.

Ještě informace. Auto je na prodej. 

značka.jpeg

Upraveno uživatelem JVT
překlep
Odesláno

tak někdo se chce ,,odlišit od davu'', že ,,na to má'' ukazuje spíše značka auta :myslim,  těch 10 tisíc za SPZ je dneska pár korun, tím ohromí jen nějakou lopatu..., ale nějakou korunu to státu vynese, takže OK, ale osobně bych tu cenu zvýšil, nebo navázal na inflaci 

Odesláno (upraveno)

@ozzy56

Já jsem tedy myslel, že obecně nechápu takové RZ, které nemají nějaký význam. Jaký význam asi má tato značka BBB BBBB8? Myslím si, že to je jen snaha se nějak zviditelnit když to jinak neumí. Někdy se podobné RZ najdou i na relativně běžných autech. Tak je otázka zda má ta potřeba / snaha vymezit se od "obyčejných" spoluobčanů i nějakou spojitost se značkou auta. A ano dnes za těch 10.000,- nedá toho tolik koupit jako dříve. Jak píšeš, asi nic nebrání tomu tu cenu zvednout. Nakonec co dnes nestojí víc než před několika lety.    

Upraveno uživatelem JVT
překlep
Odesláno (upraveno)

Osobně mi desítka za dva kusy potištěného plechu přijde až dost.

Současně si myslím, že pokud někdo touží utrácet kačky za takovou sebeprezentaci, tak ať si prášule klidně použije. Zdraží-li se ale taková možnost příliš, může ve finále dojít k takovému.poklesu zájmu, že  přínos do rozpočtu bude nižší než v současnosti (ani teď to není nijak závratná položka).

Osobně je mi úplně jedno co si kdo na RZ nechá napsat a většinou ani nehloubám nad tím, co mi chtěl básník sdělit.

Jo - někdy se ale i zde zeptám. To když mám pocit, že to sdělení fakt může něco sdělit a já pojmu touhu sdělení prohlédnout - mezi to ale RZ BBB BBBB8 fakt nepatří, tam je to dle mého spíš o horší identifikaci RZ, s čímž ale nekoresponduje nápadnost auta.

Už za komára byly SPZ se zajímavými číselnými kombinacemi (00-0x), čtyři stejné číslice (22-22), dvě stejná dvoujčísla (12-12) nebo dvě protilehlá dvoučísla (12-21) poptávané a údajně jejich řidiči někdy měli v provozu výhody (prý byli zastavováni minimálně páč se vědělo, že vlastníci jsou často přímo cajti nebo jejich kamarádi).

I dnes mají takové kombinace v určitých kruzích úplně jinou hodnotu než RZ na přání, která neříká nic jinýho, než že majitel utratil desítku za dva plechy

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

Projel jsem uložené záznamy a vystřihl značky na přání. :D 

Volvo s RZ 000 2XERIX

000 2ERIX.png

Ford Tranzit s RZ 1CM MALEC změna auta z Toyoty nebo Citroena :myslim 

1CM MALEC.png

BMW 5 S RZ 5BR AMBOR

5BR AMBOR.png

BMW 5 S RZ BIP 66666

BIP 66666.png

Toyota Yaris s RZ JOY NIKCA

JOY NIKCA.png

Nissan Navara s RZ KO1 CEJEN

KO1 CEJEN.png

Peugeot 5008 s RZ LOM ANCO1

LOM ANCO1.png

Dodge RAM s RZ POT STEJN

POT STEJN.png

Volvo XC60 s RZ STE ALTH2

STE ALTH2.png

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...