Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

To nevím, s tím ručením, ale jako bonus bude spíš nemožnost zaparkovat, až  udělají zóny ;) Teď se maj spouštět nějaké další, tak jsem zvědavej, co to udělá třeba s Dejvicema...

Odesláno

Včera jsem potkal bíle RCZ-R s RZ něco ve smyslu "RCZ R270K nebo T" - přesně nevím. Povedlo se mi jen jedno rozmazané foto :aut

WP_20160622_17_28_54_Pro.jpg

Odesláno

Poslední dobou potkávám dost aut s RZ na přání ale zjišťuju že i když si to chvilku pamatuju tak než se dostanu sem abych se podělil tak se mi to z palice vykouří. Dnešní vlastně včerejší úlovky  v Holešovicích BMW X5  nebo X3 no zkrátka takovej ten jejich gazík ve válečných barvách BMW RZ  SPO RTBAR ..    A cestou domů za Nehvizdama   veteránský mercedes kabrio   RZ  CAB RIOMB.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Modrý bmw cabrio MAR USIA1 řídila ženská.. - úplně blbě projela křižovatku doleva, bez blinkru a málem porazila chodce... 

šedej Jaguár už 2x TOP SIDLO

Odesláno

V neděli v Kunštátě krásná červená M3 a RZ M30 EVOII. Cestou jsme jěště potkali modrofialového Lexuse a ten měl RZ SON .... Ale to už si nepamatuju. :D

Včera benzínová pumpa ONO před Brnem od Mikulova oražový Focus ST RZ 001 APLIK, parkoviště Ikea Brno A4 nebo A5 a 666 JOZIN.

• O 4 týdny později...
Odesláno

Minulí týden Hyundai prostě vyšší třída RZ 66M ARTIN.  A ve čtvrtek večer jsem byl na melouchu a potkal jsem tam 4 vozy z jedné flotily NOBLES01 -  04. Vcelku luxusní kočáry ale zde by je ocenil málokdo protože to jsou dálkové busy.

Odesláno
V 5. 7. 2016 at 11:37, radim.1008 napsal:
před 2 hodinami, Vena garážmistr napsal:

Minulí týden Hyundai prostě vyšší třída RZ 66M ARTIN.  A ve čtvrtek večer jsem byl na melouchu a potkal jsem tam 4 vozy z jedné flotily NOBLES01 -  04. Vcelku luxusní kočáry ale zde by je ocenil málokdo protože to jsou dálkové busy.

Veno, Hyundai Genessis, uvnitř Martin Domanský (majitel Domanský s.r.o.) 

Odesláno

Teď jsem pár dní na Vranclu popíjel s týpkem co má Ford Mondeo 2,5T a RZ 321 START. :-) 

• O 2 týdny později...
Odesláno

Odpoledne dojedu z práce a před barákem šedivá octa II se značkou DS1 11111

Nejdřív sem si myslel že při blokovém čištění se to silničářům nepovedlo a auto mi postavily před vrata

Dojdu domů a kamarádka na návštěvě , auto jejího přítele :roll:roll

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...