Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Mnozí ví o mé zálibě v "retro" věcech - hlavně v těch, které si pamatuju na vlastní oči. Teď se na Aukru objevil východoněmecký traktor s vlečkou - zatím mi cena přijde rozumná, tak kdyby někdo chtěl přihodit ....

http://aukro.cz/traktor-s-vleckou-piko-vcetne-krabice-hezke-i5874327454.html

já do toho nejdu, prcek už hračku na DO dostal a nemůžu kupovat všechno ...

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno (upraveno)

Na pískovišti v Kralupech jsem s tím býval král.

Co se sentimentu týče - je to krásná věc, ale když nejsi Rotschild nebo Onasis, občas bývá smutno v duši ...

Odesláno

Medvede,pamatuju ,ze jsem mel za mladych casu taky takovydle traktor,mel dokonce oteviraci dekl motoru a z obou boku byl na pul proskleny a behaly tam pisty kdyz to jelo

odeslano z Lumie

Odesláno (upraveno)

Tenhle bus ze teď v jedne fcb skupine vydrazil za 2200 a to nemel krabici, s tou by to klidne trojku dalo :)

ŠDčka se dají sehnat cca kolem těch 2 - 3000,- Kč, ale RŤák to je mnohem vyšší level

post-541-0-16019100-1451036811_thumb.jpg

Odesláno

ten traktor nahoře jsme taky měli--přes kardanku se dala zvednout korba přívěsu :myslim

a ten traktor, co měl viditelný motor, ve kterém se točila klika spolu s písty byl myslím pásový :myslim

pamatuju si, že klika byla vytvarovaná tak, že šly 2 písty nahoru a dva dolů, což je v praxi nesmysl :D

Odesláno (upraveno)

letos jsem si v Globusu všiml Tatry 603 a Škody 120 na ovládání, cena nějak 1100 Kč

velikost kolem 40 cm na délku a různé barvy...

Upraveno uživatelem ozzy56

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...