Péťa Odesláno 16. prosinec 2015 Odesláno 16. prosinec 2015 Pak musíš mít apku v jednom zařízení a telefonovat z druhého Citovat
Veverka Odesláno 17. prosinec 2015 Odesláno 17. prosinec 2015 Mám to taky tak - jeden mobil samostatně jako navigaci Citovat
Pe.Tr Odesláno 19. leden 2016 Autor Odesláno 19. leden 2016 tak dnes to přišlo 66 po dodpočtu v 50 , 1000,- formou odpustku , uf čekal jsem víc , ale dle fotky je vidět že jsem hodně zpomaloval . bejt tam těch 90 bylo by to dražší. Citovat
oddie Odesláno 19. leden 2016 Odesláno 19. leden 2016 No litr je dost. Holt si zvykli, že to lidi platěj a že to nese... Citovat
Pe.Tr Odesláno 19. leden 2016 Autor Odesláno 19. leden 2016 už y vicero mist jsem slzšel že je proti praze předraženej, proto jsem čekal 2500,- pač dle výpisu z gps tam bylo brždění z 90... Citovat
MJSytic Odesláno 19. leden 2016 Odesláno 19. leden 2016 Litr dobrej. To máš v práci za hoďku zpátky Citovat
Pe.Tr Odesláno 9. březen 2016 Autor Odesláno 9. březen 2016 tak dnes to přišlo 66 po dodpočtu v 50 , 1000,- formou odpustku , uf čekal jsem víc , ale dle fotky je vidět že jsem hodně zpomaloval . bejt tam těch 90 bylo by to dražší. Tak lopata roku. Dnes prislo ze na tomhle radaru jsem jel 72km/h a mam to za 3500,-. Tak jsem chvilku patral co a jak a jak jsem v uvodu psal ze jsem tam letel a ze to cekam tak za 2500,- tak ono opravdu ano. Az ted jsem studoval datumy. Co prislo ted je o 4 dny drive nez tam to za 1000,- to znamena ze jak jsem tam letel a blejsklo me to tak to ted prislo za 3500,- a ten za litr me cvaklo bez blesku asi, kdyz jsem se jel podivat kde ze je to cidlo radaru :D Lopata no. Je fakt ze prve me to blejsklo az skoro u te budky a podruhe az vzadu na zacatku obce. No a proc 3500,-? Do datove schranky to prislo v puli ledna odpustek 2000,- jenze ten co ma dat schranku na starost to nezaznamenal a nepredal to dal tak to po mesici predali do rizeni kde to napalili na 2500,- a + 1000,- poplatek za spr. Rizeni.... Ja budu teda calovat jen tu dvojku. Jo a nesmejte se mi. Kdo se bude smat at da like Citovat
Pe.Tr Odesláno 14. březen 2016 Autor Odesláno 14. březen 2016 a nedám si pokoj a nedám tu oktávku jsem tak pět minut zpátky předjížděl hodně nepovolenou rychlostí https://www.facebook.com/petrtravna.travnicek/posts/1071447296227597?ref=notif¬if_t=like Citovat
stajgrpavel Odesláno 14. březen 2016 Odesláno 14. březen 2016 No ty jsi chlapec šikovný :-) Máš víc štěstí než rozumu :-) Citovat
Weri 605 Odesláno 26. říjen 2016 Odesláno 26. říjen 2016 Tak sem ráno zahlídla v novinách článek, že zúžený říkilometrový úsek u Kývalky (Brno - Praha) na D1 byl od června do teďˇ měřenej... kdo jel taky rychle jako já z posledního srazu ve Fulneku..? máte někdo nějaké bližší info jak to je..? Prý byly radary na mýtných branách... Citovat
parizov Odesláno 26. říjen 2016 Odesláno 26. říjen 2016 Od června jsem tam asi jel taky trochu rychleji a zatím nic... [emoji4] Citovat
mmartinkovic Odesláno 26. říjen 2016 Odesláno 26. říjen 2016 Co viem, tak u nas bol taky radar v dedine Sucany, smer Ruzomberok - Martin, a fotilo to veselo, ale ten radar si namontovala obec, a kedze u nas nikto okrem policie nemoze vyberaz pokuty (ako za dopravne priestupky, rychlost) tak obec z toho nic nemala. Akurat to meralo a ratalo pocet aut. Na tu dobu to bolo v tom okoli neunosne, uz rok je tam obchvat, takze zmysel zanikol uplne. Teraz uz na D a R cestach su emytne znamky, cize to vedia zmerat aj cez brany, a poslat pokutu domov. Neviem ci v Chorvatsku ci vo Fra to tak meria, od do brany myta potom si skasirovany. Citovat
Weri 605 Odesláno 26. říjen 2016 Odesláno 26. říjen 2016 2 roky je dlouhá doba parizov.. My spíš asi řešíme body a odebrání ŘP při překročení o víc jak 50... upss no... Nebo jestli si vyberou jen prachy a body nechaj bejt, jakonu většiny tehlech zařízení.. Citovat
MJSytic Odesláno 26. říjen 2016 Odesláno 26. říjen 2016 To chce klid. Peugeotu rychlost přes 180km/h věřit nebudou a budou to považovat za chybu měření Citovat
Weri 605 Odesláno 26. říjen 2016 Odesláno 26. říjen 2016 Kéž bys měl pravdu... Stejně sou to kur.. když tam nedaj upozornění... Citovat
parizov Odesláno 26. říjen 2016 Odesláno 26. říjen 2016 ... o víc jak 50... [emoji4] upss no... [emoji4] Nebo jestli si vyberou jen prachy a body nechaj bejt... Jj, já jsem dobře rozuměl [emoji2] No, a myslím, že bez bodů je to jen od MP. Když chceš mít jistotu, tak za 100 Kč udělají vypis, snad i na poště [emoji4] Citovat
oddie Odesláno 26. říjen 2016 Odesláno 26. říjen 2016 Nic takového, že od MP je to bez bodů, neexistuje. Jasně daný přestupek je za příslušný počet bodů, a vyřizuje to nakonec stejně příslušný úřad. Jak se tomu dá "vyhnout" je a) na místě to příslušníci napíší na nějaký jiný přestupek bez bodů (=zneužití pravomoci z jejich strany), b) z automatického záznamového zařízení nejdřív pošlou složenku na "odpustek" tzn. správní delikt, kde se po zaplacení dále totožnost řidiče nezjišťuje a body tím pádem neřeší. Čiže u foťáku lze předpokládat právě tu druhou možnost... Další možností je samozřejmě ještě nesouhlasit, poslat do správního a dále až případně k soudu, to jen pro úplnost, pokud se na to někdo cítí Citovat
parizov Odesláno 26. říjen 2016 Odesláno 26. říjen 2016 Jen jsem myslel že záznam v městě (s odpustky) obsluhuje MP a zasílá město a na dálnici policie (a bude to i s body). No, mýlit se můžu. Citovat
radim.1008 Odesláno 26. říjen 2016 Odesláno 26. říjen 2016 Dostal jsem fotku z cesty na Vánoční sraz z Židlochovic a bylo to bez bodů za 500. Radar provozovaný městem. Odesláno z mého E2303 pomocí Tapatalk Citovat
oddie Odesláno 26. říjen 2016 Odesláno 26. říjen 2016 Body řeší vždy až úředník podle toho, co mu policajt pošle. Ty úsekovky na dálnici by měly spadat pod tu obec, co má ten úsek v katastru, resp. pod příslušnou ORP. Takže žádost o odpustek bude posílat asi spíš rovnou úřednice... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.