Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 1 měsíc později...
Odesláno

tak dnes to přišlo

66 po dodpočtu v 50 , 1000,- formou odpustku , uf čekal jsem víc , ale dle fotky je vidět že jsem hodně zpomaloval . bejt tam těch 90 bylo by to dražší.

Odesláno

už y vicero mist jsem slzšel že je proti praze předraženej, proto jsem čekal 2500,- pač dle výpisu z gps tam bylo brždění z 90...  :D

• O 1 měsíc později...
Odesláno

tak dnes to přišlo

66 po dodpočtu v 50 , 1000,- formou odpustku , uf čekal jsem víc , ale dle fotky je vidět že jsem hodně zpomaloval . bejt tam těch 90 bylo by to dražší.

Tak lopata roku.

Dnes prislo ze na tomhle radaru jsem jel 72km/h a mam to za 3500,-.

Tak jsem chvilku patral co a jak a jak jsem v uvodu psal ze jsem tam letel a ze to cekam tak za 2500,- tak ono opravdu ano. Az ted jsem studoval datumy. Co prislo ted je o 4 dny drive nez tam to za 1000,- to znamena ze jak jsem tam letel a blejsklo me to tak to ted prislo za 3500,- a ten za litr me cvaklo bez blesku asi, kdyz jsem se jel podivat kde ze je to cidlo radaru :D :D :D

Lopata no.

Je fakt ze prve me to blejsklo az skoro u te budky a podruhe az vzadu na zacatku obce.

No a proc 3500,-?

Do datove schranky to prislo v puli ledna odpustek 2000,- jenze ten co ma dat schranku na starost to nezaznamenal a nepredal to dal tak to po mesici predali do rizeni kde to napalili na 2500,- a + 1000,- poplatek za spr. Rizeni....

Ja budu teda calovat jen tu dvojku.

Jo a nesmejte se mi.

Kdo se bude smat at da like :)

• O 7 měsíců později...
Odesláno

Tak sem ráno zahlídla v novinách článek, že zúžený říkilometrový úsek u Kývalky (Brno - Praha) na D1 byl od června do teďˇ měřenej...

kdo jel taky rychle jako já z posledního srazu ve Fulneku..?

máte někdo nějaké bližší info jak to je..? Prý byly radary na mýtných branách...

Odesláno

Co viem, tak u nas bol taky radar v dedine Sucany, smer Ruzomberok - Martin, a fotilo to veselo, ale ten radar  si namontovala obec, a kedze u nas nikto okrem policie nemoze vyberaz pokuty (ako za dopravne priestupky, rychlost)

tak obec z toho nic nemala. Akurat to meralo a ratalo pocet aut.

Na tu dobu to bolo v tom okoli neunosne, uz rok je tam obchvat, takze zmysel zanikol uplne.

Teraz uz na D a R cestach su emytne znamky, cize to vedia zmerat aj cez brany, a poslat pokutu domov.

Neviem ci v Chorvatsku ci vo Fra to tak meria, od do brany myta potom si skasirovany.

Odesláno

2 roky je dlouhá doba parizov.. :( 

My spíš asi řešíme body a odebrání ŘP při překročení o víc jak 50... :) upss no... :)  Nebo jestli si vyberou jen prachy a body nechaj bejt, jakonu většiny tehlech zařízení.. :)

Odesláno
... o víc jak 50... [emoji4] upss no... [emoji4]  Nebo jestli si vyberou jen prachy a body nechaj bejt...

Jj, já jsem dobře rozuměl [emoji2] No, a myslím, že bez bodů je to jen od MP. Když chceš mít jistotu, tak za 100 Kč udělají vypis, snad i na poště [emoji4]

Odesláno

Nic takového, že od MP je to bez bodů, neexistuje. Jasně daný přestupek je za příslušný počet bodů, a vyřizuje to nakonec stejně příslušný úřad. Jak se tomu dá "vyhnout" je a) na místě to příslušníci napíší na nějaký jiný přestupek bez bodů (=zneužití pravomoci z jejich strany), b) z automatického záznamového zařízení nejdřív pošlou složenku na "odpustek" tzn. správní delikt, kde se po zaplacení dále totožnost řidiče nezjišťuje a body tím pádem neřeší. Čiže u foťáku lze předpokládat právě tu druhou možnost... Další možností je samozřejmě ještě nesouhlasit, poslat do správního a dále až případně k soudu, to jen pro úplnost, pokud se na to někdo cítí :P 

Odesláno

Body řeší vždy až úředník podle toho, co mu policajt pošle. Ty úsekovky na dálnici by měly spadat pod tu obec, co má ten úsek v katastru, resp. pod příslušnou ORP. Takže žádost o odpustek bude posílat asi spíš rovnou úřednice...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...