Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Tak to bude asi nejlepší. Profil terénu mi říká, že z okna moc daleko nevidíš. Ten Krejsův kopec tam poněkud hodně překáží. V přímé viditelnosti je pouze Ještěd 130 km, což by chtělo hodně dobrou anténu + zesilovač. Hradec Králové - Krásné je sice tzv. za rohem, ale taky za kopcem. 

A to z druhý strany je další kopec. ;) Ale i tak díky.

Odesláno z mého E2303 pomocí Tapatalk

• O 2 týdny později...
Odesláno

Můžete někdo prosím pokud znáte doporučit firmu z Libereckého regionu, která by dodala nějaký satelit komplet s montáží? IP TV u nás nejde, takže nemám jinou volbu.

Děkuji

• O 2 týdny později...
Odesláno (upraveno)

Digi jsme právě opustili, po mnoha letech, jednak zdražili, ale hlavně mají naprosto nekompetentní hot-line, která ani neví jaké programy mají v nabídce. Máme zájem hlavně o program Mezzo, klasická hudba.

Upraveno uživatelem P607Olda
  • O 4 roky později...
Odesláno

Tak opráším staré téma a zeptám se znalců. Protože tchán stále trvá na Eurosportu a Skylink ho přestal dodávat, musím změnit poskytovatele TV. Problém je ale v tom, že nevím koho jiného vybrat. Nikde jsem totiž nenašel to co poskytuje Skylink a to je aplikace v TV Samsung což umožní příjem přes internet na dalších zařízeních stejné nabídky  a stejně tak i aplikaci na mobilu a tabletu.

Existuje někdo jiný co by nabízel podobnou funkcialitu?

Děkuji

Odesláno

Eurosport na satelitu je v mém balíčku. V aplikaci jsem Eurosport teď zkoušel a píše, že pro přehrání musím mít vyšší balíček. To mi moc hlava nebere, proč to tak je,. Sry za mystifikaci ;) .

Odesláno

Na stránkách Freesat jsem Eurosport nenašel. Neměl jsi ho tam dřív? Od září už není právě jako od Skylinku.

Odesláno

No myslím že nic lepšího ohledně poměru stanic a ceny než skylink není. Sice to jde čím dál tím víc u Skylinku do háje, ale pořád je skoro zadarmo.

Eurosport 1 i 2 má přes satelit třeba Telly

Odesláno

Tak mě nejde tak o cenu, ale o funkcionalitu. Tedy Eurosport a možnost sledovat na více platformách.

Odesláno

Takže DigiTV je asi teď Telly, což asi nevadí nčemu, ale nikde jsem nenašl na jakém jede satelitu a zda stávající HW bude vyhovovat. Ale co určitě nemá je dvě tv přes dva setopboxy. O tom jsme se zapoměl zmínit. Nemoh doma používat příjem přes Internet.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...