Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak moc dlouho to nebylo, vzhledem k tomu, jak málo jezdím a k tomu, že klinickou smrt zažila loňskou zimu v Tatrách a od té doby jsem jí dost pomáhal nabíječkou :D 
Já doufám, že AGM bude odolnější. Výrobce tvrdí, že dá 4x víc cyklů. Tak by měla vydržet min. 8let :aut Ale necháme se překvapit. Originální baterka zdechla těsně po záruce, takže jsem smířený s tím, že to bude z bláta do louže :D 

Odesláno

Myslel jsem to spíše v kontextu toho, že dát obyč místo AGM se považuje za nouzovku a že to vydrží tak půl roku. 

Ale osobní zkušenost s tím (zatím) nemám. 

No 8 roků dala origo baterka ve 206 a to během toho auto stálo 4 měsíce. Ale to mělo aspoň normální dobíjení:)

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Dnes konečně první jarní a poslední zimní oplach. S chemií jsem spokojený, poměr cena/výkon ideální. A společně s wapkou není co řešit. Už abych měl svojí :aut 
Foto před

WP_20210325_14_16_33_Pro.jpg
Foto po nastříkaní Dimeru a oplachu wapkou

WP_20210325_14_59_34_Pro.jpg
Po nastříkání "finálky" a oplachu

WP_20210325_15_26_37_Pro.jpg

WP_20210325_15_27_02_Pro.jpg

WP_20210325_15_26_21_Pro.jpg

WP_20210325_15_01_54_Pro.jpg

• O 3 týdny později...
Guest Petr 3008
Odesláno
V 25. 3. 2021 at 18:18, MJSytic napsal:

Každopádně už se těším, až bude počasí

🤣🤣🤣 napíše největší propagátor zimy

Odesláno

Teplo má přijít ve správný čas. V březnu je moc brzo. Do "zmrzlých" je času dost ;) Nicméně příprava je nutná, takže dnes důkaz, že s autem i jezdím. 300kg NPK už bylo znát :aut

Každopádně je čas to zase umýt :roll

IMG_20210416_080029.jpg

IMG_20210416_080039.jpg

IMG_20210416_080120.jpg

IMG_20210416_080409.jpg

• O 3 týdny později...
Odesláno

Ještě jsem neboural, tak asi dobrý :aut Ale, že by to byla nějaká hitparáda, to určitě ne. Na sněhu jsem kolikrát pěkně "bruslil" :roll Ale určitě to bylo i tím, že už při koupi byly starý. Na druhou stranu. Jezdím na nich doteď :D

Odesláno

Jinak aktuálně mi nějaký š*linek ve Volvu štrejchnul zrcátko v koloně :nevim Jemu se zrcátko nárazem sklopilo a jel dál... Naštěstí jen kosmetika. Kdyby mi ho urval, tak už sedím za katrem :myslim 

WP_20210505_16_34_30_Pro.jpg

zrcátko.jpg

Odesláno
před 4 hodinami, MJSytic napsal:

Jinak aktuálně mi nějaký š*linek ve Volvu štrejchnul zrcátko v koloně :nevim Jemu se zrcátko nárazem sklopilo a jel dál... Naštěstí jen kosmetika. Kdyby mi ho urval, tak už sedím za katrem :myslim 

WP_20210505_16_34_30_Pro.jpg

Bych ho dojel a už pro formalitu bych se ho zeptal, jestli se nevejde do pruhu. :roll Jenže to jde u nás na vsi a ne v Praze. :D Takže od zítřka radši busem? :myslim:D

Odesláno

On tam ani žádný další pruh není. Jen se tam nervákům, co odbočují na konci vlevo, nechce čekat, tak se tam cpou mezi zaparkovaná a stojící auta. Já nemám problém uhnout. Stačilo pár sekund počkat, až popojedeme a udělal bych mu místo. Ale on to tam na férovku poslal. A že by jel nějak opatrně, to fakt ne. Jak jsem psal. Kdyby bylo zrcátko na kaši, tak budu večer v TV. Takhle jsem si akorát zanadával :grr 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...