Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nechá, obojí ;) Ale je pravda, že nemá rádo lechtání od tlaku vody na klikách :myslim To se pak odemyká/zamyká a plácá při tom ušima :aut:D

Odesláno

d924c944ea4927a3e83b0f8c1f8ac3ca.jpg

Proběhla menší revize a už víme kde bude problém... :D To auto si o to normálně říká ;)

Odesláno z mého LG-D802 pomocí Tapatalk

Odesláno

Jo tak proto, jestli mi přišla ta SMS :bacha :D Tak ještě jsem to neumyl, no. Nemám kdy. Pořád čekám na nějaký pěkný teplý počasí :aut

Odesláno

TWL, vždyť je to špinavý pořád stejně?! :o  https://www.peugeot-club.com/topic/102329-syticovo-stadeckočovo-stádečko/?p=1705311

Umyju to, až bude pěkný počasí. To, že bylo dva dny léto neznamená, že hned musím dělat letní úklid :roll  Jsem by rád, že jsem to stihnul přezout :aut Až se udělá hezky, tak to vezmu pěkně od podlahy. Včetně tepování koberců a leštění laku  :P

Odesláno (upraveno)

Ano a špinavé je ošklivé, nic míň ..

... ale praktické. Zatímco u čistého každý výjezd znamená změnu k horšímu, u špinavého je to většinou setrvání ve stejném nebo podobném stavu.

Do 3 mm to není špína, nad 3 mm opadá samo. :D

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

Vždy začínám od těch důležitých věcí ;) Až se budeš starat o 6 aut, jako já, tak třeba změníš pohled na věc :P:aut

P.S. Oživovač plastů je v polici vedle ostatní kosmetiky ;)

Odesláno

Dělal jsem to mezi výměnou oleje, přezutím, opravou zrcátka a otevírání dveří na 106 a výměnou stěračů na Yarisu. Až bude teplo a bude u všech aut po servisu, tak na to bude snad víc času :myslim

Jinak 308 se tolik nešpiní, takže tam není co čistit ;)

• O 4 týdny později...
Odesláno

Tak jsem se konečně dokopal k servisu GT. Palubák mi hlásil, že mám ještě 100km, tak to vyšlo akorát :) Mojí naivní představu, že když mám teď skoro nové auto, bude všechno větší pohoda, mi hned na začátku omlátil o tlamu plastový dekl pod motorem, který je uchycený čtyřmi šrouby a asi 150tisíci příchytkami. Navíc díky velmi chytrému řešení kulaté (asi hliníkové) vložky se závitem jsem se hodinu "s**l" s posledním šroubem, který byl zarezlý a pěkně se to všechno protáčelo :bacha

Nakonec se mi díky výpomoci podařilo i tenhle šroub zdolat a mohl jsem vyměnit olej s filtrem. Jen pro představu přikládám stav filtru po (údajně) 17tis km. Pěknej humus :( Auto má nastaven interval 1/30. Chtěl jsem ho změnit na mých oblíbených 2/15, ale nějak se nám to přes DIAG nepodařilo změnit. Asi s tím budu muset zajet do Peugeotu. Další "+" mají ode mne inženýři za umístění kabinového filtru. Při vysouvání zároveň vysypat kopu nasbíraného listí na kobereček je opravdu ideální řešení. Následné zmuchlaní nového filtru, aby tam šel nasunout, protože tam vadí volantová tyč a pedály je taková třešnička na dortu. Alespoň, že ten vzduchový je normálně přístupný :roll

post-1103-0-39084500-1463387767_thumb.jp

post-1103-0-63788100-1463387767_thumb.jp

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...