Medvěd Odesláno 23. září 2015 Odesláno 23. září 2015 (upraveno) Šli byste do něj? http://sky10cz.webpage-builder.net/ Nebo je na trhu za podobné peníze (cena JEDNÉ pokuty) něco lepšího? Rušičku nechci ... Upraveno 23. září 2015 uživatelem Medvěd Citovat
straki007 Odesláno 23. září 2015 Odesláno 23. září 2015 Mam tohle http://www.antiradary.net/antiradar-protector/ A stejne si trychlost musim hlidat nekdy. Takze to tvoje z odkazu absolutne k nicemu..... Citovat
Jirkap Odesláno 23. září 2015 Odesláno 23. září 2015 Úplně na nic. Většinou jsou všude úsekové měření nebo laser a ten jak tě chytne tak tě změří. Na úseky nic nepomůže. Hodně se mi osvědčila i v zahraničí navigace Waze, kde jsou aktuální radary a hlásí i úsekové měření. Citovat
Pe.Tr Odesláno 23. září 2015 Odesláno 23. září 2015 Hlavne v autech uz meri hlavně kamerama a ty nic nevysilaj Citovat
FrantaCV Odesláno 23. září 2015 Odesláno 23. září 2015 Jo Méďo - tohle je asi stejný "Šunt" jako super hrnce od "Šmejdů" za 50.000,- Podívej se po netu a zjisti si jak (na jakém principu) pracuje laser a musí Ti být na první pohled jasné, že prezentují totální blbost. To JirkaP: dokáže to i Be on Road, jen musíš mít aktuální data - ale to se týká všech. A nic (kromě dodržování rychlosti - potažmo PSP) tě neochrání před přenosnými radary. Citovat
rgot Odesláno 23. září 2015 Odesláno 23. září 2015 Medvěde k čemu ti to bude. dodržuj rychlost a nepotřebuješ kraviny. Citovat
oddie Odesláno 23. září 2015 Odesláno 23. září 2015 Ani zadarmo. Takový krám nefungoval ani v době Ramerů, které používaly pásmo Ka narrow a velmi malý výkon, takže už tehdy se detektory musely upravovat na omezení pásma a zvýšen citlivosti v něm, jinak to nefungovalo. A dneska, když je převaha laserů, je to k ničemu už úplně - laser je detekovatelný až v okamžiku, když skutečně měří, takže bez laserové rušičky tě změří dřív, než je tvoje reakční doba na pípnutí. Pořiď si místo těch nesmyslů Waze. Citovat
Vena garážmistr Odesláno 23. září 2015 Odesláno 23. září 2015 Taky si myslím že to je zbytečnost snažím se jezdit v intencích zvyklostí/ zákona. A musím to zaklepat ťuky ťuk za celou dosavadní řidičskou kariéru jsem za rychlost platil asi třikrát a pokaždé v řádu stokorun ne že by to nemrzelo ale za blbost se platí. Navíc pokud si takovou věc nainstaluješ a čapnou tě i za něco jiného je to podle mě zbytečný impuls k tomu aby tě zkusili načapat na něco jiného než by našli při běžné kontrole a věř tomu že u staršího auta se dá najít pokaždé něco. Citovat
machulda Odesláno 23. září 2015 Odesláno 23. září 2015 Já mám tohle http://www.antiradary.cz/prenosny-antiradar-genevo-one/d-70398/ a použil jsem to asi 3x. V autě mi to moc nefunguje, nespíš z důvodu atermickýho skla. Hlásí až těsně před radarem. Kdybys chtěl můžu ti ho za slušnou cenu přenechat :-) Citovat
Medvěd Odesláno 23. září 2015 Autor Odesláno 23. září 2015 Za rychlost jsem platil naposledy určitě před několika lety. Taky se snažím jezdit tak, aby mě eventuálně nechali žít - ale tady mě prostě zaujala cenovka. Nicméně po Vašich reakcích to asi nechám spát .... P.S. Ta WAZE je pouze do chytrých mobilů, že? Citovat
oddie Odesláno 23. září 2015 Odesláno 23. září 2015 Waze je do "chytrého" mobilu či tabletu, je to jedno. Nemusíš to používat k telefonování, můžeš si koupit něco jen na to. Citovat
Jirkap Odesláno 23. září 2015 Odesláno 23. září 2015 Přesně jak píše oddie. Používám Waze asi tak 1 rok a musím říct, že už párkrát zachránil :-) a jsem aktivní uživatel. Citovat
punkac Odesláno 23. září 2015 Odesláno 23. září 2015 Ano, Waze je jedna z mých nejoblíbenějších aplikací v mobilu. Nepotřebuješ aktuální data, protože si je to tahá samo, když ho právě používáš na úsek cesty, který právě jedeš. Datová náročnost je minimální. Můžeš si koupit levný tablet s nějakým GSM modulem a do něj dát simkartu s internetovým tarifem, nebo jen s wifi a data do něj dostat přes sdílení připojení z mobilu (i levné "hloupé" telefony toto uměly) Moc se mi líbí funkce, kdy jsem třeba jel za Péťou na kafe, on mi den předem poslal trasu, a když jsem vyrazil, tak mu to ukázalo, kdy u něj budu před barákem. Nebo si naplánuješ trasu a když zprudka změníš rychlost, hned se to zeptá, jestli je před tebou kolona, nebo nehoda. Odklikneš, proč si zpomalil, hned to uvidí ostatní řidiči, kteří jedou podobný úsek a navrhne ti to objízdnou trasu. Dále hlásí policajty, úsekové radary Neber to jako pruzení, že si máš hned vyměnit telefon, na který jsi zvyklý. Toto jsem ti napsal jen o možnostech, které dnešní technika nabízí chytrý tablet nebo telefon má určitě mnohem vyšší přidanou hodnotu než nějaký domontovaný antiradar s mizernou (spíše žádnou) funkčností Určitě jde vybrat tlačítkový telefon, na kterém by toto fungovalo, namátkou mě napadá nějaké blackberry.... Citovat
Driver Odesláno 23. září 2015 Odesláno 23. září 2015 Ta čeština mě připadala taková zvláštní a oni jsou to maďaři Citovat
Jirkap Odesláno 23. září 2015 Odesláno 23. září 2015 Izraelci Odesláno z mého SM-G900F pomocí Tapatalk Citovat
John Odesláno 24. září 2015 Odesláno 24. září 2015 Tyhle ,,kvalitní" věci jsou úplně k prdu.. pokud chceš něco co aspoň u nás funguje tak jedině Beltronics ... jinak jsou to vyhozený peníze. Jinak Waze co vím funguje docela slušně.. Citovat
Krt€K Odesláno 24. září 2015 Odesláno 24. září 2015 Jsem takhle měřil jednoho frajera, co měl aktivní antiradar...ten vocas šel na brzdy a auto za ním to do něj poslalo.. no, tak to odnesl s plnou parádou :-D Citovat
Ajdamek Odesláno 25. září 2015 Odesláno 25. září 2015 Tady je vidět jak měření rychlosti vytváří nebezpečný situace Citovat
Edison Odesláno 25. září 2015 Odesláno 25. září 2015 Nikoli měření, ale antiradar, ale především řidič... ;-) Citovat
Milan+ Odesláno 28. září 2015 Odesláno 28. září 2015 Přesně jak píše oddie. Používám Waze asi tak 1 rok a musím říct, že už párkrát zachránil :-) a jsem aktivní uživatel. Kolik dat to sežere když je to zapnutý? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.