Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Naučte se parkovat :-)

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Holly

Na džbáně to vyzkoušíme. Zkusím zaparkovat mezi Johna a Netopýrku.:D:aut:papa

No když budou stát takových 15 metrů od sebe...:aut

Odesláno
Původně zaslal: John

Původně zaslal: Holly

Na džbáně to vyzkoušíme. Zkusím zaparkovat mezi Johna a Netopýrku.:D:aut:papa

No nevím jak by se tváříla Netopýrka ale já asi moc klidně né..

:bojim :bojim

Podpatky bolí :cool:

Odesláno
Původně zaslal: Kurt

Původně zaslal: Lucinka

Samozdřejmě,že mi ženské zaparkuje za jaké koliv situace!A z jakým koliv autem!!!!

Ufff a já si myslel, že \"něžné pohlaví\" má větší cit pro jazyk.:myslim

Správně to má být: \"Samozřejmě, že my ženské zaparkujeme za jakékoliv situace!!!! A s jakýmkoliv autem!!!!\" :xvul

Diky za preklad, nejak mi nestacilo ani troji precteni, abych pochopila, co tim chtel autor rici...

Odesláno
Původně zaslal: Tommy306

Původně zaslal: Ludweek

az si koupim jaguara tak se to naucim :roker

hezký, akorát to není Jagoš, ale Rover 75:roker

no prave...s Rovererm uz bych nebyl originalni...tak proto ten \"Jagos\" :D :D :D

Odesláno

No me na tom videu v kompletni verzi dostalo, jak Tiff udelal Jeremymu \"hadovinu\" - postavili ty auta od sebe, Jeremy si to zmeril, rika ze dobry, tam se vejde, no a kdyz tim roverem odjel, aby se dostatecne rozjel, Tiff ty auta soupl trochu vic k sobe s tak potutelnym usmevem, ze jsem se malem podelal smichy. Je mi jasny, ze to bylo domluveny, ale stejne me to dokonale pobavilo:super

Odesláno
Původně zaslal: Tazman

Tak to na nějakým sraztu nacvičíme, a potom to budeme předvádět jako hlavní číslo Peugeot-Clubu :D

Myslím, že v místě tohoto \"tréningu\" by se mohl otevřít slušnej Peugeot-vrakáč. :D :D :D Já jsem pro každou špatnost, ale do tohoto nejdu. :bojim:D

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Fx> Mas recht .. neni to Jaguar, ale Rover75 a Tiff opravdu \"jako\" posune auto o kousek bliz. A opravdu je to z Burning Rubber. Ovsem ten clovek neni Jeremy (asi myslis Clarksona), ale Russ Swift, profesionalni kaskader-ridic a drzitel nekolika rekordu v paralelnim parkovani atd.

Ted mam doma DVD Clarkson - Heaven and hell, tam Russ dela zase jinsi veci a stoji to za to ;)

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...