Kurt Odesláno 24. listopad 2005 Odesláno 24. listopad 2005 Původně zaslal: Holly Na džbáně to vyzkoušíme. Zkusím zaparkovat mezi Johna a Netopýrku.:aut:papa No když budou stát takových 15 metrů od sebe... Citovat
durino81 Odesláno 24. listopad 2005 Odesláno 24. listopad 2005 Velmi pekne. Niekto daval v autoskole pozor, ked sa ucil rucnu brzdu. Kam sa hrabe moj parkovaci asistent...:myslim:aut:D Citovat
Fusion Odesláno 24. listopad 2005 Odesláno 24. listopad 2005 Původně zaslal: John Původně zaslal: Holly Na džbáně to vyzkoušíme. Zkusím zaparkovat mezi Johna a Netopýrku.:aut:papa No nevím jak by se tváříla Netopýrka ale já asi moc klidně né.. :bojim Podpatky bolí Citovat
Neon Odesláno 24. listopad 2005 Odesláno 24. listopad 2005 Dobrý hobby pro milionáře... Já bych to zkoušel tak maximálně s Favoritem mezi 2 stopětky... :-) Citovat
aka Odesláno 24. listopad 2005 Odesláno 24. listopad 2005 Původně zaslal: Kurt Původně zaslal: Lucinka Samozdřejmě,že mi ženské zaparkuje za jaké koliv situace!A z jakým koliv autem!!!! Ufff a já si myslel, že \"něžné pohlaví\" má větší cit pro jazyk. Správně to má být: \"Samozřejmě, že my ženské zaparkujeme za jakékoliv situace!!!! A s jakýmkoliv autem!!!!\" Diky za preklad, nejak mi nestacilo ani troji precteni, abych pochopila, co tim chtel autor rici... Citovat
Guest Ludweek Odesláno 25. listopad 2005 Odesláno 25. listopad 2005 Původně zaslal: Tommy306 Původně zaslal: Ludweek az si koupim jaguara tak se to naucim hezký, akorát to není Jagoš, ale Rover 75:roker no prave...s Rovererm uz bych nebyl originalni...tak proto ten \"Jagos\" :D Citovat
zoby Odesláno 25. listopad 2005 Odesláno 25. listopad 2005 řekl bych že pro tu první verzi je celkem nutná podmínka aby to byl zadohrab. tudíž fačka a pugy asi ne Citovat
Tazman Odesláno 25. listopad 2005 Odesláno 25. listopad 2005 Původně zaslal: Autoškolič Dodo Původně zaslal: MilaS Naučte se parkovat :-) To je fakt dobrý. Na jistotu s Jaguárem. Kolik ale museli zničit aut, než natočili toto? Tak to :o, být v kůži toho co parkuje tak by mě to fakt nas...... Citovat
Fx Odesláno 25. listopad 2005 Odesláno 25. listopad 2005 No me na tom videu v kompletni verzi dostalo, jak Tiff udelal Jeremymu \"hadovinu\" - postavili ty auta od sebe, Jeremy si to zmeril, rika ze dobry, tam se vejde, no a kdyz tim roverem odjel, aby se dostatecne rozjel, Tiff ty auta soupl trochu vic k sobe s tak potutelnym usmevem, ze jsem se malem podelal smichy. Je mi jasny, ze to bylo domluveny, ale stejne me to dokonale pobavilo:super Citovat
Tazman Odesláno 25. listopad 2005 Odesláno 25. listopad 2005 Tak to na nějakým sraztu nacvičíme, a potom to budeme předvádět jako hlavní číslo Peugeot-Clubu Citovat
Autoškolič Dodo Odesláno 25. listopad 2005 Odesláno 25. listopad 2005 Původně zaslal: Tazman Tak to na nějakým sraztu nacvičíme, a potom to budeme předvádět jako hlavní číslo Peugeot-Clubu Myslím, že v místě tohoto \"tréningu\" by se mohl otevřít slušnej Peugeot-vrakáč. :D Já jsem pro každou špatnost, ale do tohoto nejdu. Citovat
Jirkap Odesláno 25. listopad 2005 Odesláno 25. listopad 2005 Hmmm, smekám klobou kdo umí ten umí Citovat
Dave_k Odesláno 8. leden 2006 Odesláno 8. leden 2006 Takhle to dopadne když někdo zaparkuje před hydrantem. Citovat
Petr 406 red Odesláno 8. leden 2006 Odesláno 8. leden 2006 Proboha chudák auto Tohle kdyby udělali mému autíčku tak bych je asi zabil Citovat
Guest DD Odesláno 8. leden 2006 Odesláno 8. leden 2006 Fx> Mas recht .. neni to Jaguar, ale Rover75 a Tiff opravdu \"jako\" posune auto o kousek bliz. A opravdu je to z Burning Rubber. Ovsem ten clovek neni Jeremy (asi myslis Clarksona), ale Russ Swift, profesionalni kaskader-ridic a drzitel nekolika rekordu v paralelnim parkovani atd. Ted mam doma DVD Clarkson - Heaven and hell, tam Russ dela zase jinsi veci a stoji to za to Citovat
Petr 406 red Odesláno 15. leden 2006 Odesláno 15. leden 2006 Původně zaslal: komisar Koukám že už lidi neví kam by zaparkovaly :D Citovat
Petr 406 red Odesláno 26. leden 2006 Odesláno 26. leden 2006 Původně zaslal: Dave_k Tohle nemá chybu. Jo tak to znám fakt pěkny :super Citovat
Tazman Odesláno 27. leden 2006 Odesláno 27. leden 2006 Původně zaslal: komisar Tak ten se stin ne..re! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.