Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

peugeot asi nepocital, ze budeme jezdit s autem i v zime

jak se ochladi nebo nachumeli nefungujou zadny dvere krome kufru a kdyz je mokro, tak to taky blbne a pri myti vapkou to furt zamyka odemyka

krome toho me casto nejde vypnout motor, napise to, ze neni klicek a at podrzim tlacitko 3 sekundy, delaji to oba klice. Se startvanim nemam problem

• O 1 rok později...
Odesláno

V tom případě je třeba se zamyslet nad tím, jestli děláš ten postup správně a následně, jestli klíč funguje, jak má. Baterka je 100% nová/živá dávající min 3V? Proč si jí měnil, stará byla mrtvá?

Odesláno

Stará baterka byla mrtvá, už jsem to rozchodil musel jsem dát klíčenu do čtečky pod volantem nastartovat auto a vyndat klíčenku ze čtečky a vyndat z ní baterku nechat tak 1 min. pak jí tam vložit a vše je ok. Takový postup nikde není psaný.......

Odesláno

Já třeba nemusel nikdy nic párovat. Ani když jsem odpojil autobaterii a ani když jsem měnil baterku v ovladači. Dle toho popisu nešlo jen o spárovaní zamykání, ale i načtení imobilizéru :myslim  Do přihrádky se klíč dává, když baterka úplně umře, nebo při diagnostice.

Odesláno

OK, autobaterii jsem taky měl vypojenou a nic až teprve tento postup který není nikde psaný tak mi pomohl.  :rokerAle jinak díky za pomoc a snahu.

• O 1 rok později...
Odesláno

ahojte,

sranda, mne fungovalo bezkľúčové odomykanie u šoféra a za ním. Ostatné dvere nešli otvoriť bezkľúčovo. Na základe týchto rád som odpojil baterku na cca 15 min. a prestalo mi fungovať otváranie za šoférom a začalo fungovať otváranie spolujazdca. Takže teraz funguje celá predná strana, zadná nie :) sranda s nimi

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Mne napríklad na 508 nepomohlo odpojenie autobatérie ale pomohla výmena bateriek v diaľk.ovládačoch, v obidvoch. Pre zaujímavosť stará baterky mali po premeraní ešte cca 3,03V. Nová má 3,17V.

Odesláno

no na baterku je ten ovladac dost citlivy a spominanych 3,03V je uz problem...ja pre istotu nosim v penazenke novu baterku, lebo po vylete na strbskom plese ked bolo vonku -12 a kluc som mal v batohu, tak bol problem, lebo mi kleslo napatie na baterke a nevedel som sa dostat do auta normalne :)

Odesláno

Ja teraz tiež riešim nefungujúcu kľučku vľavo vzadu. Nepomohla výmena batérie v ovládači, ani odpojenie batérie v aute. Prehodil som zadné kľučky navzájom a tá zlá nešla ani na druhej strane, takže jedoznačne odišla kľučka. Keď zoženiem náhradu, skúsim ju rozkuchať a niečo nafotiť. Nejakému rusovi sa to podarilo spojazdniť.

• O 1 rok později...
Odesláno

nechcem zbytocne zakladat novu temu, ale potreboval by som navod ako sa dostat ku pravej klucke na zadnych dverach (zacina mi mechanicky nefungovat a vcera som dokonca nedokazal zavriet dvere, potom sa to chvala bohu podarilo) bude to musiet rozobrat a pozriet co sa tam stalo...cize predpokladam, ze bude musiet ist dole tapacirung (este som to zatial nemusel rozoberat)

Odesláno

Zvonku nezistíš nič, na samotnej kľučke nemá čo nefungovať nie sú tam žiadne pohyblivé diely. Problém bude ten mechanizmus vo vnútri. Keď budeš dávať dole tapec, kúp si ale vopred úchytky. Určite sa ti niektoré zlomia. Buď origo v servise alebo z Ali.

• O 7 měsíců později...
Odesláno

Ahoj chtěl jsem se zeptat jestli klika přední pravá je totožná s pravou zadní. Od koupě mi nefunguje tak bych je aspoň prohodil než seženu funkční ve střibrné barvě. Jestli někdo o nějaké v barvě stříbrné ví nebo má na prodej tak koupím. Díky

• O 1 měsíc později...
Odesláno

V poslednom case som mal tiez problem s jednou kluckou na dverach. Ked sa ochladilo, tak prestala reagovat. Myslel som, ze sa do nej dostala nejakym sposobom vlhkost a tak som ju dokonca nahrieval fenom. Pomohlo to asi na 2 tyzdne, pokial vykyv teplot nebol velky. Problem sa prejavoval aj tak, ze otvorenie fungovalo, ale kapacitne tlacitko na uzamykanie uz nie. Alebo sa stalo, ze vecer som bezproblemov zamkol, ale uz rano klucka nijako nereagovala. Bolo jasne, ze problem sa bude dat vyriesit len jej vymenou.

Nakoniec som kupil jednu v Cine za 50e a to dokonca v mojej farbe - biela perlet vid. klucka2 foto. Tym odpadlo lakovanie.

Po vymene som staru klucku destruktivne rozobral, myslel som si totiz, ze vo vnutri bude len cievka a nejaky kapacitny senzor. V skutocnosti sa v nej nachadza okrem spominanej cievky aj kapacitny proximity senzor (klucka3), ktory sa z nejakeho dovodu porucil do vecnych lovist.

Takze, ak niekto zacne mat problem s nereagujucou kluckou, tak je odsudena velmi pravdepodobne na vymenu.

P508_klucka1.jpeg

P508_klucka2.jpeg

P508_klucka3.jpeg

• O 4 měsíce později...
Odesláno
V 6. 2. 2016 at 17:45, Jered napsal:

Tak dnes baterka odpojena na 20min a klika u řidiče stále nefunguje. :( budu se muset podívat na kontakty a kabeláž asi.

Já mám podobný problém , když je baterie nabitá tak dveře u řidiče jdou odemknout přes kliku a po čase jak dochází k poklesu napětí tak zase nejdou a jak nabiju baterii tak vše ok ...baterie je rok stará..

• O 5 měsíců později...
Odesláno

Moja aktuálna skúsenosť, zadná klučka nefungovala viac ako rok, predna vodicova niekolko mesiacov (od jesene asi)...auto som mal teraz v servise, pravdepodobne bola dlhsie odpojena baterka (ak zistim nieco viac, tak dam vediet)...a na moje velke prekvapenie, vsetky klucky uz funguju...myslel som ze minimalne ta zadna je uz mrtva...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...