doctortom508 Odesláno 25. prosinec 2017 Odesláno 25. prosinec 2017 peugeot asi nepocital, ze budeme jezdit s autem i v zime jak se ochladi nebo nachumeli nefungujou zadny dvere krome kufru a kdyz je mokro, tak to taky blbne a pri myti vapkou to furt zamyka odemyka krome toho me casto nejde vypnout motor, napise to, ze neni klicek a at podrzim tlacitko 3 sekundy, delaji to oba klice. Se startvanim nemam problem Citovat
gerlik Odesláno 2. únor 2019 Odesláno 2. únor 2019 Ahoj Všem, mam dotaz nevíte někdo jak nastavit bezkontaktní klíč po výměně baterky v ovládaní. Díky za odpovědi........ Citovat
MJSytic Odesláno 2. únor 2019 Odesláno 2. únor 2019 Víme. Překvapivě je to uvedeno i v manuálu vozu na straně 50-51 Citovat
MJSytic Odesláno 2. únor 2019 Odesláno 2. únor 2019 V tom případě je třeba se zamyslet nad tím, jestli děláš ten postup správně a následně, jestli klíč funguje, jak má. Baterka je 100% nová/živá dávající min 3V? Proč si jí měnil, stará byla mrtvá? Citovat
gerlik Odesláno 2. únor 2019 Odesláno 2. únor 2019 Stará baterka byla mrtvá, už jsem to rozchodil musel jsem dát klíčenu do čtečky pod volantem nastartovat auto a vyndat klíčenku ze čtečky a vyndat z ní baterku nechat tak 1 min. pak jí tam vložit a vše je ok. Takový postup nikde není psaný....... MJSytic ohodnotil 1 Citovat
MJSytic Odesláno 2. únor 2019 Odesláno 2. únor 2019 Já třeba nemusel nikdy nic párovat. Ani když jsem odpojil autobaterii a ani když jsem měnil baterku v ovladači. Dle toho popisu nešlo jen o spárovaní zamykání, ale i načtení imobilizéru Do přihrádky se klíč dává, když baterka úplně umře, nebo při diagnostice. Citovat
gerlik Odesláno 2. únor 2019 Odesláno 2. únor 2019 OK, autobaterii jsem taky měl vypojenou a nic až teprve tento postup který není nikde psaný tak mi pomohl. Ale jinak díky za pomoc a snahu. Citovat
Roboo Odesláno 27. květen 2020 Odesláno 27. květen 2020 ahojte, sranda, mne fungovalo bezkľúčové odomykanie u šoféra a za ním. Ostatné dvere nešli otvoriť bezkľúčovo. Na základe týchto rád som odpojil baterku na cca 15 min. a prestalo mi fungovať otváranie za šoférom a začalo fungovať otváranie spolujazdca. Takže teraz funguje celá predná strana, zadná nie sranda s nimi Citovat
marcel307 Odesláno 30. červenec 2020 Odesláno 30. červenec 2020 Mne napríklad na 508 nepomohlo odpojenie autobatérie ale pomohla výmena bateriek v diaľk.ovládačoch, v obidvoch. Pre zaujímavosť stará baterky mali po premeraní ešte cca 3,03V. Nová má 3,17V. Citovat
puq Odesláno 5. srpen 2020 Odesláno 5. srpen 2020 no na baterku je ten ovladac dost citlivy a spominanych 3,03V je uz problem...ja pre istotu nosim v penazenke novu baterku, lebo po vylete na strbskom plese ked bolo vonku -12 a kluc som mal v batohu, tak bol problem, lebo mi kleslo napatie na baterke a nevedel som sa dostat do auta normalne marcel307 ohodnotil 1 Citovat
AnotherOne Odesláno 5. srpen 2020 Odesláno 5. srpen 2020 Ja teraz tiež riešim nefungujúcu kľučku vľavo vzadu. Nepomohla výmena batérie v ovládači, ani odpojenie batérie v aute. Prehodil som zadné kľučky navzájom a tá zlá nešla ani na druhej strane, takže jedoznačne odišla kľučka. Keď zoženiem náhradu, skúsim ju rozkuchať a niečo nafotiť. Nejakému rusovi sa to podarilo spojazdniť. Citovat
puq Odesláno 21. říjen 2021 Odesláno 21. říjen 2021 nechcem zbytocne zakladat novu temu, ale potreboval by som navod ako sa dostat ku pravej klucke na zadnych dverach (zacina mi mechanicky nefungovat a vcera som dokonca nedokazal zavriet dvere, potom sa to chvala bohu podarilo) bude to musiet rozobrat a pozriet co sa tam stalo...cize predpokladam, ze bude musiet ist dole tapacirung (este som to zatial nemusel rozoberat) Citovat
puq Odesláno 22. říjen 2021 Odesláno 22. říjen 2021 vdaka skusim ju najprv rozobrat iba z vonku, ak tam nic konkretne neuvidim, tak pojde dole aj tapacirung Citovat
AnotherOne Odesláno 22. říjen 2021 Odesláno 22. říjen 2021 Zvonku nezistíš nič, na samotnej kľučke nemá čo nefungovať nie sú tam žiadne pohyblivé diely. Problém bude ten mechanizmus vo vnútri. Keď budeš dávať dole tapec, kúp si ale vopred úchytky. Určite sa ti niektoré zlomia. Buď origo v servise alebo z Ali. Citovat
hakavcak Odesláno 28. květen 2022 Odesláno 28. květen 2022 Ahoj chtěl jsem se zeptat jestli klika přední pravá je totožná s pravou zadní. Od koupě mi nefunguje tak bych je aspoň prohodil než seženu funkční ve střibrné barvě. Jestli někdo o nějaké v barvě stříbrné ví nebo má na prodej tak koupím. Díky Citovat
Lisiak Odesláno 27. červenec 2022 Odesláno 27. červenec 2022 V poslednom case som mal tiez problem s jednou kluckou na dverach. Ked sa ochladilo, tak prestala reagovat. Myslel som, ze sa do nej dostala nejakym sposobom vlhkost a tak som ju dokonca nahrieval fenom. Pomohlo to asi na 2 tyzdne, pokial vykyv teplot nebol velky. Problem sa prejavoval aj tak, ze otvorenie fungovalo, ale kapacitne tlacitko na uzamykanie uz nie. Alebo sa stalo, ze vecer som bezproblemov zamkol, ale uz rano klucka nijako nereagovala. Bolo jasne, ze problem sa bude dat vyriesit len jej vymenou. Nakoniec som kupil jednu v Cine za 50e a to dokonca v mojej farbe - biela perlet vid. klucka2 foto. Tym odpadlo lakovanie. Po vymene som staru klucku destruktivne rozobral, myslel som si totiz, ze vo vnutri bude len cievka a nejaky kapacitny senzor. V skutocnosti sa v nej nachadza okrem spominanej cievky aj kapacitny proximity senzor (klucka3), ktory sa z nejakeho dovodu porucil do vecnych lovist. Takze, ak niekto zacne mat problem s nereagujucou kluckou, tak je odsudena velmi pravdepodobne na vymenu. cvrlo ohodnotil 1 Citovat
Cimrman Odesláno 9. prosinec 2022 Odesláno 9. prosinec 2022 V 6. 2. 2016 at 17:45, Jered napsal: Tak dnes baterka odpojena na 20min a klika u řidiče stále nefunguje. budu se muset podívat na kontakty a kabeláž asi. Já mám podobný problém , když je baterie nabitá tak dveře u řidiče jdou odemknout přes kliku a po čase jak dochází k poklesu napětí tak zase nejdou a jak nabiju baterii tak vše ok ...baterie je rok stará.. Citovat
puq Odesláno 12. květen 2023 Odesláno 12. květen 2023 Moja aktuálna skúsenosť, zadná klučka nefungovala viac ako rok, predna vodicova niekolko mesiacov (od jesene asi)...auto som mal teraz v servise, pravdepodobne bola dlhsie odpojena baterka (ak zistim nieco viac, tak dam vediet)...a na moje velke prekvapenie, vsetky klucky uz funguju...myslel som ze minimalne ta zadna je uz mrtva... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.