oddie Odesláno 25. listopad 2005 Odesláno 25. listopad 2005 Když se tak perete, kde vyzvedne Vvittyho, nechcete někde vyzvednout i mě? A případně i Rebika, páč jestli se zúčastní, taky nebude chtít jet autem, aby si moh dát pifko (a ne jedno...).
Vvitty Odesláno 25. listopad 2005 Odesláno 25. listopad 2005 2oddie: pribrzdime ti u me pred domem budes v garazi?
psyxo Odesláno 25. listopad 2005 Odesláno 25. listopad 2005 tak ja se tedy cestou do prace prijedu podivat na chvilicku
oddie Odesláno 25. listopad 2005 Odesláno 25. listopad 2005 Vvitty: nevím, kde budu, uvidim. Ale v garáži už je zima, takže tam asi nee.
Vvitty Odesláno 25. listopad 2005 Odesláno 25. listopad 2005 oddie: no ze garaz je v podstate cestou na dzban...
Autoškolič Dodo Odesláno 25. listopad 2005 Odesláno 25. listopad 2005 Původně zaslal: Vvitty oddie: no ze garaz je v podstate cestou na dzban... Oddieho vezmu moc rád. Další členy můžu ale vzít jen do kufru, nebo na ventilek, protože možná s náma pojede i Trundík, takže to jsou 3 lidé + Vvitty + Oddie. :D
Jirkap Odesláno 25. listopad 2005 Odesláno 25. listopad 2005 Původně zaslal: Medvěd Kužely neber, ale zkusil bych hřbitovní svíčky v kalíšcích, ty budou vidět i za tmy Dobrý nápad mám je vzít? zrovna jsem byl včera nakupovat a bral jsem jich asi 100 :D Mám jich teda cca 20 vzít?
Medvěd Odesláno 25. listopad 2005 Odesláno 25. listopad 2005 Můžeme zkusit, co takovej slalom za dušičkového osvětlení udělá
John Odesláno 25. listopad 2005 Autor Odesláno 25. listopad 2005 Původně zaslal: Medvěd Můžeme zkusit, co takovej slalom za dušičkového osvětlení udělá Ok uvidime jaký bude o to zájem, každopádně dobrý nápad. Jsem pro.
Petr 406 red Odesláno 25. listopad 2005 Odesláno 25. listopad 2005 Původně zaslal: John Původně zaslal: Medvěd Můžeme zkusit, co takovej slalom za dušičkového osvětlení udělá Ok uvidime jaký bude o to zájem, každopádně dobrý nápad. Jsem pro. Možná bych to i zkusil když mám teď zimáky. Těch mi tolik líto není :D
Netopýrka Odesláno 26. listopad 2005 Odesláno 26. listopad 2005 Jirkap: Jiříku, je to sice tvoje soukromá věc, ale zvědavost mi nedá: na co kupuješ 100 hřbitovních svíček?
vix Odesláno 26. listopad 2005 Odesláno 26. listopad 2005 Rebika klidně vezmu - jestli se Křápola do tý doby nevysype.... .. stejně to mám při cestě...
Garfield Odesláno 27. listopad 2005 Odesláno 27. listopad 2005 Ach jo, tak já zas nic, tentokrát jsem si přísahal, že už musím dorazit, ale hodinu před Džbánem mi začíná celonoční mejdan v Českém Krumlově... Na Džbán jsem se vlastně dostal jen jednou, a to po 10 minutách volal soused, že nám v bytě praskl vodovod, takže Džbán je zdá se pro mě ZAKLETÝ!
Netopýrka Odesláno 28. listopad 2005 Odesláno 28. listopad 2005 Původně zaslal: Autoškolič Dodo Původně zaslal: Vvitty oddie: no ze garaz je v podstate cestou na dzban... Oddieho vezmu moc rád. Další členy můžu ale vzít jen do kufru, nebo na ventilek, protože možná s náma pojede i Trundík, takže to jsou 3 lidé + Vvitty + Oddie. :D Já nechci rejpat, ale \"3 lidé + oddie + Vvitty\".......začínám se bát, on oddie a Vvitty NEJSOU LIDÉ? :mrk:o:o:bojim:bojim.........nic, jdu radši pracovat...jo esli Aluška dorazí, můžu jí na srazu půjčit fo?ák, a? se mrkne....
Autoškolič Dodo Odesláno 28. listopad 2005 Odesláno 28. listopad 2005 Původně zaslal: Netopýrka Původně zaslal: Autoškolič Dodo Původně zaslal: Vvitty oddie: no ze garaz je v podstate cestou na dzban... Oddieho vezmu moc rád. Další členy můžu ale vzít jen do kufru, nebo na ventilek, protože možná s náma pojede i Trundík, takže to jsou 3 lidé + Vvitty + Oddie. :D Já nechci rejpat, ale \"3 lidé + oddie + Vvitty\".......začínám se bát, on oddie a Vvitty NEJSOU LIDÉ? :mrk:o:o:bojim:bojim.........nic, jdu radši pracovat...jo esli Aluška dorazí, můžu jí na srazu půjčit fo?ák, a? se mrkne.... Máš pravdu. Napsal jsem to hloupě. Opravuju na 3 lidé z Brna a po cestě do celkového počtu 5 ks. lidí můžu nabrat další 2 lidi odjinud.
Netopýrka Odesláno 28. listopad 2005 Odesláno 28. listopad 2005 A já už se lekla, že jsou to třeba mimozemš?ani, to se mi ulevilo ;);)....jsem o víkendu viděla Vetřelce a od té doby bojim bojim :bojim:bojim...;)
Jirkap Odesláno 28. listopad 2005 Odesláno 28. listopad 2005 Původně zaslal: Netopýrka Jirkap: Jiříku, je to sice tvoje soukromá věc, ale zvědavost mi nedá: na co kupuješ 100 hřbitovních svíček? Do těch lamp jak tam něco voní a pak to jsou voňavé svíčky
Kondor Odesláno 28. listopad 2005 Odesláno 28. listopad 2005 Tak to vypadá, že dorazím na svůj premiový sraz, tak doufám, že mě mezi sebe přijmete. Už se těším
Bohouš Odesláno 28. listopad 2005 Odesláno 28. listopad 2005 Původně zaslal: Kondor Tak to vypadá, že dorazím na svůj premiový sraz, tak doufám, že mě mezi sebe přijmete. Už se těším Jo jo těš se :D:D:papa
Aluška Odesláno 28. listopad 2005 Odesláno 28. listopad 2005 Původně zaslal: Netopýrka Původně zaslal: Autoškolič Dodo Původně zaslal: Vvitty oddie: no ze garaz je v podstate cestou na dzban... Oddieho vezmu moc rád. Další členy můžu ale vzít jen do kufru, nebo na ventilek, protože možná s náma pojede i Trundík, takže to jsou 3 lidé + Vvitty + Oddie. :D Já nechci rejpat, ale \"3 lidé + oddie + Vvitty\".......začínám se bát, on oddie a Vvitty NEJSOU LIDÉ? :mrk:o:o:bojim:bojim.........nic, jdu radši pracovat...jo esli Aluška dorazí, můžu jí na srazu půjčit fo?ák, a? se mrkne.... Jasně dorazím s Dodem, kouknu na Pražáky a na fo?áček :D , jestli mi ho půjčíš.
Recommended Posts