Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Když se tak perete, kde vyzvedne Vvittyho, nechcete někde vyzvednout i mě? ;):D A případně i Rebika, páč jestli se zúčastní, taky nebude chtít jet autem, aby si moh dát pifko (a ne jedno...).

Odesláno
Původně zaslal: Vvitty

oddie: no ze garaz je v podstate cestou na dzban... :papa

Oddieho vezmu moc rád. Další členy můžu ale vzít jen do kufru, nebo na ventilek, protože možná s náma pojede i Trundík, takže to jsou 3 lidé + Vvitty + Oddie. :D :D :D

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Kužely neber, ale zkusil bych hřbitovní svíčky v kalíšcích, ty budou vidět i za tmy

Dobrý nápad :super mám je vzít? zrovna jsem byl včera nakupovat a bral jsem jich asi 100 :D:D

Mám jich teda cca 20 vzít?

Odesláno

Můžeme zkusit, co takovej slalom za dušičkového osvětlení udělá

Ok uvidime jaký bude o to zájem, každopádně dobrý nápad. Jsem pro. ;)

Odesláno
Původně zaslal: John

Můžeme zkusit, co takovej slalom za dušičkového osvětlení udělá

Ok uvidime jaký bude o to zájem, každopádně dobrý nápad. Jsem pro. ;)

Možná bych to i zkusil když mám teď zimáky. Těch mi tolik líto není :D :D :D

Odesláno

Ach jo, tak já zas nic, tentokrát jsem si přísahal, že už musím dorazit, ale hodinu před Džbánem mi začíná celonoční mejdan v Českém Krumlově... Na Džbán jsem se vlastně dostal jen jednou, a to po 10 minutách volal soused, že nám v bytě praskl vodovod, takže Džbán je zdá se pro mě ZAKLETÝ! :grr

Odesláno
Původně zaslal: Autoškolič Dodo

Oddieho vezmu moc rád. Další členy můžu ale vzít jen do kufru, nebo na ventilek, protože možná s náma pojede i Trundík, takže to jsou 3 lidé + Vvitty + Oddie. :D :D :D

:D Já nechci rejpat, ale \"3 lidé + oddie + Vvitty\".......začínám se bát, on oddie a Vvitty NEJSOU LIDÉ? :mrk:mrk:o:o:bojim:bojim......:aut...nic, jdu radši pracovat...jo esli Aluška dorazí, můžu jí na srazu půjčit fo?ák, a? se mrkne....

Odesláno
Původně zaslal: Netopýrka

:D Já nechci rejpat, ale \"3 lidé + oddie + Vvitty\".......začínám se bát, on oddie a Vvitty NEJSOU LIDÉ? :mrk:mrk:o:o:bojim:bojim......:aut...nic, jdu radši pracovat...jo esli Aluška dorazí, můžu jí na srazu půjčit fo?ák, a? se mrkne....

Máš pravdu. Napsal jsem to hloupě. :mad::myslim:aut Opravuju na 3 lidé z Brna a po cestě do celkového počtu 5 ks. lidí můžu nabrat další 2 lidi odjinud. :D

Odesláno

Jirkap: Jiříku, je to sice tvoje soukromá věc, ale zvědavost mi nedá: na co kupuješ 100 hřbitovních svíček? :o

Do těch lamp jak tam něco voní a pak to jsou voňavé svíčky :P

Odesláno
Původně zaslal: Kondor

Tak to vypadá, že dorazím na svůj premiový sraz, tak doufám, že mě mezi sebe přijmete. Už se těším :super

Jo jo těš se :D:D:D:papa

Odesláno

Jasně dorazím s Dodem, kouknu :mrk na Pražáky a na fo?áček :D :D , jestli mi ho půjčíš. :D

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...