Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

jj, pokud se přiznala, tak určitě dostane, má být připoutaná..  :D  jinak tedy docela síla, si tak v pohodě jedeš a najednou máš z auta placku..  :)

Odesláno (upraveno)

mno bejvala by to asi stihla se odpasovat ale v tom kalupu ... by se ji to klidne mohlo zaseknout .... no jinak hezka placka teda   :)

Upraveno uživatelem StibTo
Odesláno

A mně se něco takového ne a ne stát :aut Lepší, než protiúčet :D

Myslíš, že bys taky stihnout přesednout na místo spolujezdce. Já jsem přesvědčenej, že bych to 100% nedal .....

Odesláno (upraveno)

Přesedání by mě určitě nenapadlo, spíše kam s autem uhnout. Pokud by bylo kam. Ale nedokážu si představit, že by tohle proti mě vyjelo ze zatáčky...

Upraveno uživatelem MilanF1
Odesláno (upraveno)

Prohlížel jsem ty fotky co byli u článku, a nevím podle mě je to docela divočina. V článku píšou že nebyla připoutaná večer v TV už připoutaná byla a stačila se odvázat a přeskočit. Asi většina z nás by to nedokázala se vyvlíknout z pod volantu a přeskočit, ona je dle mého hodně štíhlá takže dík tomu by to snad mohla dokázat. Ale když se člověk podívá na ty fotky tak to mohla krásně loupnout přes škarpu na tu louku nebo pole asi by to bylo míň škody než takhle.

MilanF1: jak si nedokážeš představit že by tohle proti tobě vyjelo ze zatáčky? Je to souprava běžných rozměrů která splňuje předpisy pro provoz na pozemní komunikaci. Věc druhá je že většina silnic na vesnicích a mezi vesnicemi pamatuje ještě Žižku když měl obě oči a dnešnímu provozu tedy moc nevyhovují hlavně co se týče šířky a únosnosti vozovky. A to že ten traktor s tou voznicí jel trochu zeširoka tak to je bohužel realita na takhle úzké vozovce ale traktorista se nedopouští protiprávního jednání protože " jezdí se vpravo, co nejblíže pravému okraji vozovky s přihlédnutím na rozměry vozidla " nebo jak se to přesně píše v zákonu o provozu na pozemní komunikaci. OK406 mě určitě dokáže opravit nebo upřesnit. A díky tomu že ta voznice je tak dlouhá tak si musel trochu nadjet do toho oblouku protože jinak by ji převrhnul do škarpy jak by mu šli kola příkopem.

Upraveno uživatelem Vena garážmistr
Odesláno

Ta silnička je úzká a to je ještě Hlavní silnice, napojuje se na ní po pár metrech vedlejška, počítám že ještě užší.

Odesláno

Nechci nikomu brát iluze, ale je to opravdu celý divný. Jedete, nejednou ze zatáčky vyjede traktor, takže máte cca 2s na reakci? Instiktivně 95% začne brzdit zapře se a bude doufat že stihne dobrzdit. Těch 5% zavře oči a bude doufat že to nějak dopadne, ale nikoho nenapadne si přesednout.. Nebo kolik z Vás mělo bouračku a před nárazem si stihl přesednout?

Odesláno

Jediný co jsem stihnul když jsem to Š120 čelně fouknul pod LIAZku tak bylo že jsem se zapřel o volant. Jinak nic a ani mi neproběhlo hlavou že by to mohlo skončit nějak blbě nebo podobně. Nakonec jsem z toho vylez a měl jsem jen prokousnutej ret(pysk). A bolely mě ruce od toho jak chytli ten náraz volant byl utrženej z náboje a auto na odpis. Taky jsem nebyl přivázanej a to že bych chtěl přeskakovat nebo tak něco tak to fakt nebyl čas.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...