John Odesláno 2. srpen 2015 Odesláno 2. srpen 2015 (upraveno) Když musím tankuju akorát u Makra a nebo třeba PRIM(mám vyzkoušený vpohodě vždy) pumpa a vždycky VIFko přidávám a pohoda.. u nafty. Jinak benzín beru střídavě OMV a nebo AGIP a nepoznal jsem rozdíl. Shell od jistý doby už ne,předražený stejný jako jinde. Jinak co vím od známýho co jezdí s cisternou a doplňuje pumpy tak běžně otočí Shell / OMV / AGIP a jede dál. Takže asi tak proč SHELL u mě ne. Upraveno 2. srpen 2015 uživatelem John Citovat
oddie Odesláno 2. srpen 2015 Odesláno 2. srpen 2015 Tzv. prémiová nafta znamená jen a pouze to, že do ní před stáčením možná někdo naleje kýbl něčeho jako je VIF. Citovat
Laďa Odesláno 2. srpen 2015 Odesláno 2. srpen 2015 Neptám se na příslušnost ke skupině, ale na konkrétní naftu Nepředpokládám, že MOL by dál dával DieselTECH a pokud by tu značku dál používal, že by to byla ta samá nafta jako dosud pod "Agip/Eni" Já vím, že se neptáš na příslušnost ke skupině. To jsem ti napsal kdyby jsi se rozhodl netankovat u MOLu, tak aby jsi věděl kde všude netankovat. Citovat
Vena garážmistr Odesláno 2. srpen 2015 Odesláno 2. srpen 2015 A co to znamená, nafta z Kralup? Dobrá/špatná/stejná jako ostatní, aditivovaná (tzv. prémiová)? To znamená že je úplně stejná jako všude jinde. Pokud vím tak jsou v ČR jen dvě rafinerie v Kralupech a v Litvínově. pokud se pletu tak ti znalejší věci mě jistě opraví. Citovat
Šalda Odesláno 2. srpen 2015 Odesláno 2. srpen 2015 Na Agipce jsem tankoval x let, měl jsem to při cestě z práce, byla to jedinná benzinka při cestě domů, a auto jelo vždy dobře, teď jsem se už pár let naučil jezdit na Eurooil a nevšiml jsem si rozdílu, tady ve Střelicích je přímo stanice Čepra a před ní mají benzinku , takže beru tam, mají to napojený přímo trubkou z fabriky, takže žádný cisterny a tudíž žádný přimíchávání čehokoli při cestě. Citovat
Milan+ Odesláno 2. srpen 2015 Odesláno 2. srpen 2015 To znamená že je úplně stejná jako všude jinde. Pokud vím tak jsou v ČR jen dvě rafinerie v Kralupech a v Litvínově. pokud se pletu tak ti znalejší věci mě jistě opraví. Zapomínaš také, že se sem toho mraky doveze. Jednu chvilku jsem tankoval u známého ve firmě a zavážel ho z Chlumce a nafta byla z rakous. Citovat
ozzy56 Odesláno 2. srpen 2015 Odesláno 2. srpen 2015 Tzv. prémiová nafta znamená jen a pouze to, že do ní před stáčením možná někdo naleje kýbl něčeho jako je VIF. dal bych velký důraz na slovo MOŽNA' problém u paliva všeobecně je jediný, buď prosakuje voda do tanků v zemi netěsností (dá se zjistit povinnými odběry a chemickou kontrolou), nebo ji obsluha dolívá v noci vrchem... doporučuju častěji měnit filtr paliva, je to efektivnější a levnější, než kupovat prémiová paliva, ale každý svého štěstí strůjcem Citovat
Aluška Odesláno 2. srpen 2015 Odesláno 2. srpen 2015 Kluci, vy to moc prožíváte Já teda nemá strach brát od ''normálních'' benzínek, u JZD bych asi netankovala, ale jinak mi to přijde stejný, jede to stejně, spotřeba taky žádná změna...Poctivě měním olej, filtry atd, tankuju z 95% na ONU a su spokojená. Citovat
Laďa Odesláno 2. srpen 2015 Odesláno 2. srpen 2015 nebo ji obsluha dolívá v noci vrchem... A co toho ta obsluha má pokud není nájemce nebo majitel? Citovat
ozzy56 Odesláno 2. srpen 2015 Odesláno 2. srpen 2015 to je jednoduché, litr vody je zadarmo, litr paliva za cca 32 kč, takže když pustí 20 litrů vody do 20 tisíců litrů paliva, odnáší si 600kč domů, když to udělá párkrát v měsíci, tak má hezký bonus k platu (ale nemusí to být zrovna v penězích) až budeš dělat na pumpě, zjistíš, jak se dá přivydělat s čistýma rukama, nebo jinak--jsou pumpy, kde se jezdí tankovat a platí se až potom a jinde, ale to už nemá nic společného s přicmrdáváním pár litrů vody do tanku Citovat
Laďa Odesláno 2. srpen 2015 Odesláno 2. srpen 2015 (upraveno) To znám, ale nalití vody do tanku je na dlouho. Navíc ten co by to tam nalil nemusí být ten co na tom vydělá. Teď už je to jinak než dříve. Nevímproč jsem dostal za tento příspěvek negativní hodnocení? Možná protože o tomto něco vím, ale nemůžu to veřejné zveřejnit a ten co mi dal negativum, tak o tom ví ho..o. Upraveno 2. srpen 2015 uživatelem Laďa Citovat
Dano406 Odesláno 3. srpen 2015 Odesláno 3. srpen 2015 Na MOL nejezdím,ale kvůli tomuto asi začnu http://video.aktualne.cz/mol-predstavuje-novy-koncept-cerpaci-stanice/r~d1fb2d08375c11e59db2002590604f2e/ Citovat
oddie Odesláno 3. srpen 2015 Odesláno 3. srpen 2015 Hm, to jsem tedy na ně zvědav, hlavně na tu jejich prvotřídní kávu, protože tu jsem ještě v ČR na žádné pumpě neviděl. Ve Francii, Itálii, i na pumpě běžně super kafe. V Rakousku, Německu se zpravidla dá taky pořídit velice solidní. U nás zatím kdekoliv jsme zastavili, otřesná břečka nebo ještě otřesnější břečka, a ještě k tomu dražší než v té Francii či Itálii. Citovat
rhinos Odesláno 3. srpen 2015 Odesláno 3. srpen 2015 jdete mi docela do rany Resim stejne dilema... Ja zhruba posledni dva mesice si delam takovy soukromi testik naft. Trasu mam z 90% porad stejnou nebo test opakuju. Vzdy jsem natankoval 20L a podle PP sledoval spotrebu.Predpokladam ze pokud PP ukazuje spatne tak ukazuje stale stejne spatne Absolutne nejhorsi byla premiovka z OMV.To jsem mel co delat abych se dostal aspon na 7.4/100km vsichni ostatni byli o 0.8-1l lepsi. Nicmene to jen potvrzuje muj testik z konce minuleho roku s OMV. Shell Nitro+ - 6.7 Tesco+ - 6.8 Globus+ - 6.5 Agip - 6.4(6.6) Benzina Verva - 6.7 Pap Oil - 6(6.4) Nafta ze Slovnaftu je krome MOL a Papoilu i u Globusu. U Papoilu byla spotreba bezkonkurencne nejlepsi...docela jsem neveril ale pocit z projevu motoru byl horsi.Nedokazu to popsat...jelo to ale prislo mi ze se mu hure chtelo do otacek a v nizsich byl motor hlucnejsi. Nicmene spotreba byla fakt luxusni. A jeste jeden postreh ... mozna ho nekdo potvrdi nebo jsem jen moc podezrivavej. Ale z nafty u Globusu jsem mel vzdy dobry pocit(Plzen).Ale ted jsem ve ctvrtek tankoval jen 10l v Globusu na Zlicine a spotreba byla znatelne horsi... Citovat
oddie Odesláno 3. srpen 2015 Odesláno 3. srpen 2015 To jezdíš pořád stejnou trasu nachlup stejným způsobem? Já bych takhle porovnávat nemohl, větší rozdíl u mě udělá kam jezdím a jak jezdím, na té samé trase třeba k tchánovcům udělám klidně litr na spotřebě jen rychlostí. Citovat
rhinos Odesláno 3. srpen 2015 Odesláno 3. srpen 2015 profil trati je v podstate stale stejny a ano jezdim vicemene stejne Citovat
morepower Odesláno 3. srpen 2015 Odesláno 3. srpen 2015 já kdysi takhle testoval benziny, ale v motorce, protože tam bylo všechno poznat a cejtit Citovat
velkybanan Odesláno 3. srpen 2015 Odesláno 3. srpen 2015 MOL bere naftu a snad i benzin z roudnice.nafta je bez repky aspon co vim co k nam zavazej. Citovat
rhinos Odesláno 3. srpen 2015 Odesláno 3. srpen 2015 koukal jsem na to video a taky bude nejaka premiovka...otazka za kolik. MOL mam jednu hned za rohem tak muzu zkusit...ale momentalne mam plnou jeste z Agipu Citovat
Mišak Odesláno 3. srpen 2015 Odesláno 3. srpen 2015 Na MOL nejezdím,ale kvůli tomuto asi začnu http://video.aktualne.cz/mol-predstavuje-novy-koncept-cerpaci-stanice/r~d1fb2d08375c11e59db2002590604f2e/ nechápu na cosi hrajou fotr když jezdil Vyškov cca 10let zpět, tak se tam slézali ještě když to byla Jetka kafe si nalévali sami kolik chtěli výběr velký takže víceméně furt stejný jen tam běhá víc panáku... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.