miroska Odesláno 11. červenec 2019 Odesláno 11. červenec 2019 o těch slevách taky přemýšlím,ale...Na skladech jich mají plno a uhádat lepší cenu?Jak s hluchými.Spíš ta nová 2008 bude o dost dražší,bude větší, i líp vybavená.Jinak co jsem prohlížel,tak je GT Line Citovat
Markusenka Odesláno 11. červenec 2019 Odesláno 11. červenec 2019 Ahoj. Na slevy moc nevěř, nová 2008 sice přijde, ale její technické inovace nejsou až takové, krom motorů PureTech s FAP a automatické převodovky EAT8. Navíc vzhled interiéru, palubní desky, je skutečně velmi futuristické. I ojetiny 2008 před faceliftem si drží poměrně vysokou cenu. A proč trváš na GT line. Ty auta co jsem odkazoval, mají vysoký stupeň výbavy a jsou s automatem, mají záruku, jsou jako nová a levnější o 40tKč a více. Minimálně jedno má i originální loketní opěrku, což je cca 3,5tKč navíc a další vylepšení. Mára Citovat
loque Odesláno 11. červenec 2019 Odesláno 11. červenec 2019 V súčasnosti bude každý nový model drahší ako jeho predchodca, minimálne v dobe uvedenia. Dôvod je jednoduchý - EU nariaďuje stále nové asistenčné systémy. Povinnej elektroniky v autách pribúda a výrobca si to nechá samozrejme zaplatiť a to ani nehovorím o stále nových ekonormách, ktorým sa musia motory prispôsobovať. A od roku 2021 to začne byť zaujímavé, keď začne platiť emisný limit 95g CO2 na km a za každý gram nad limit má automobilka platiť 90€!!! Samozrejme do priemeru sa započítavajú aj emisie elektro vozidiel a hybridov (aj preto bude každý nový model ponúkaný aj ako (prípadne iba ako) hybrid, potvrdenú mám aj novú 208, aj keď sa o hybride 208 nikde nepíše zatiaľ. V extrémnom prípade ale môže tento euro-výmysel znamenať navýšenie ceny napr. P2008 o 2970-4410€!!! pre motorizáciu PureTech 130, ak by ten motor neprešiel zmenou a automobilka by celú pokutu premietla do ceny auta. Takže ten, kto chce nové auto s čisto spaľovacím motorom by sa mal poponáhľať. Citovat
Charlie 1 Odesláno 11. červenec 2019 Odesláno 11. červenec 2019 Ona konkurence hoši udělá svoje....podívejte na vysmivanouu Dácii jak prodává auta....kdo chce ať neslevuje,pak taky neprodá... pesastor a ozzy56 ohodnotil 2 Citovat
Markusenka Odesláno 11. červenec 2019 Odesláno 11. červenec 2019 Ahoj. Dacia sice prodá, ale pak její majitelé brečí, hlavně ti s firemním LPG, že po 40tKm je po motoru, nejsou na něj náhradní díly a co stojí extra výroba pístů si dokážeme představit všichni. Za poslední půl rok jsem už viděl takto plakat tři strejdy . Ale o to nejde, chtěl vědět jak je na tom EAT 6, něco jsme tu napsali, není v tom problém. 2008 s automatem na trhu moc nebude, ty z té Mototechny na porovnání stačí, jest-li si pamatuji, psal cca 420tKč a to se mi zdá dost. Mára Citovat
miroska Odesláno 12. červenec 2019 Odesláno 12. červenec 2019 To GTbyla náhoda,že jsme zrovna byli v Peugeotu a při řeči padl dotaz.Jinak,padlado oka,aco si budem povídat.Vypadá super,včetně panorama střechy.Chci světlé auto,ne tu šedou,tmavou a tak.Kvuli ženě je podmínka couvací kamera .Tahlemá i navi,po zkušenosti z cesty o dovolené-lepící držáky na sklo v tom teple kdy každou hvíli odpadl,nejhůř při cestě po Praze .Taky se mi ta cena nelíbí.Uvidímcodál.S Mototechnou nemám zkušenosti,chtěl jsem brát u prodejce.S bazary mám hodně špatnou zkušenost,ale je to už dýl Citovat
Péťa Odesláno 12. červenec 2019 Odesláno 12. červenec 2019 Mototechna = AAA auto Jardel2018 a ozzy56 ohodnotil 2 Citovat
Markusenka Odesláno 12. červenec 2019 Odesláno 12. červenec 2019 Ahoj! Ano je to sekce pro ta nej auta, v zárukách od výrobce, běžně maximálně roční auta, ale jsou tam kousky i s nájezdem pouze stovek nebo desítek Km, takže předváděčky. Ale samozřejmě, vše je o lidech, takže anabáze z Černých ovcí a Pasátem slepeným z více aut je veřejně známá. Když už auto od AAA auto, tak z Mototechny, samozřejmě ale prohlédnout, projet, prolustrovat u dealera podle VIN. A v danou předloženou situaci, je to způsob jek stále ušetřit bratru těch 40 až 60 tKč. Naše 2008 je od nich, nejdřív nevědomky. Auto v pořádku, tahanice s teplickým manažerem jsme s přehledem ustáli. Musím napsat, že byli zjevně dost zklamaní, když jsme platili v hotovosti a nemohli se napakovat na splátkách. Mára Citovat
Péťa Odesláno 12. červenec 2019 Odesláno 12. červenec 2019 Když si představím, jak se s těmi předváděčkami jezdí (stačí číst zde na fóru), nejsem si jistý, že bych ji chtěl loque ohodnotil 1 Citovat
miroska Odesláno 12. červenec 2019 Odesláno 12. červenec 2019 Ještě se mi naskytla skladovka 130 Allure,nejetá za 400 tis.V metle,s fofr klackem.To je dilema. Citovat
miroska Odesláno 12. červenec 2019 Odesláno 12. červenec 2019 Péta,noprávě.Vím jak v Hyundai půjčovali auta na víkend,nebo týden.A pak na foru se chlubili,jak zkoušeli co dá.A pak si to kup .Měl jsem týden ix35,když jse,m,svým sundal danka,a technik se divil,že se k tomu chovám jak ke svému Citovat
Markusenka Odesláno 12. červenec 2019 Odesláno 12. červenec 2019 Ahoj. No ale tohle jsou předváděčky, co stály jenom v "šouroomu", když to má najeto kolikrát i do 1000 Km. I z místního zastoupení Peugeota čile obchodují právě a Mototechnou, dohazují jim rok ojetá auta, která jim tam nechávají lidi co si hned berou další nová auta. Mára Citovat
ozzy56 Odesláno 13. červenec 2019 Odesláno 13. červenec 2019 před 12 hodinami, Péťa napsal: Když si představím, jak se s těmi předváděčkami jezdí (stačí číst zde na fóru), nejsem si jistý, že bych ji chtěl přesně, když nové, tak nové , sedačku řidiče si umím zaprdět sám loque a Jardel2018 ohodnotil 2 Citovat
zzipCZ Odesláno 14. červenec 2019 Odesláno 14. červenec 2019 V 10. 7. 2019 at 12:38, t0m3k87 napsal: 2008 1.2. 130 96KW manuál, nyní 5k km. ALLURE - Jízdně super. Motor jede pěkně a táhne. Podvozek se mi zdá být dobrý, resp. nemám pocit, že by byl nějak tvrdý a cítil jsem každou díru (16 kola) je slyšet odpor větru od předních blatníku jak je to auto vyšší. Vržou mi přední sedačky! Budu řešit v rámci záruky, četl jsem, že to tady někomu dělá u nižšího stupně výbavy - tak mě to dělá i u ALLURE. Vadí mi intenzita podsvícení, když jedu v noci po dálnici, tak i když si dám to šedé pozadí a jas na minimum svítí to na můj vkus pořád hodně. spotřeba na dálky 6,2. Máte světlo v přihrádce u spolujezdce? Toho jsem si při koupi nevšiml, ale já ho tam nemám. Prostě tma. Klimatizovaná je. Mám allure a sedačka nevrže a co jsme řešily na FB 2008 tak opravdu vrzali jen nižší výbavy.Osvětlenou přihrádku nemá žádná 2008. Citovat
Markusenka Odesláno 14. červenec 2019 Odesláno 14. červenec 2019 (upraveno) Ale, ale a co pak je tohle ? Svítí to jenom při zapnutém zapalování a neříkej mi, že je to dodělávané, to by musel být předchozí majitel, důchodce, opravdu velmi šikovný. No ikdyž možné je všechno ... . Mára Upraveno 14. červenec 2019 uživatelem Markusenka Citovat
zzipCZ Odesláno 14. červenec 2019 Odesláno 14. červenec 2019 (upraveno) No tak ty máš mám pocit starší model ty to možná měly.Nebo si to nechal dodělat.Co vím tak jsi jedinej kdo to má.Bud rád je to super. edit: tak máš pravdu v servis boxu to osvětlení je tak že někam se dávalo.Budu na to muset mrknout možná tam bude příprava Upraveno 14. červenec 2019 uživatelem zzipCZ Citovat
Milan+ Odesláno 14. červenec 2019 Odesláno 14. červenec 2019 Konektor tam třeba bude a bývají místo toho dost často jen plastové zátky. Citovat
ozzy56 Odesláno 14. červenec 2019 Odesláno 14. červenec 2019 @zzipCZ dej si do toho kastlíku baterku jako mám já a nemusíš nic řešit zzipCZ ohodnotil 1 Citovat
bohm007 Odesláno 26. červenec 2019 Odesláno 26. červenec 2019 Ahoj, dnes jsem byl v servisu, protože auto ztrácí výkon a spotřeba roste. Trpělivost mi došla, když jsem do kopce nedokázal předjet traktor, protože mi to dvojka prostě nevzala a musel jsem za ním jet celý kopec, než se auto rozjelo. Technik si sedl do auta a řekl mi: Vy používáte klimatizaci? Tak se nedivte, že Vám to nejede. U Allure výbavy je klimatizace předimenzovaná a bere 25% výkonu motoru a přidá spotřebu 2 litry. Pak motor vytočil do 6000 otáček a vytáhl to na 140 km/h. Prý to mám točít minimálně na 4000 a řadit tak v 5000, aby to jelo. Průměrná spotřeba na testovací okruh asi 30km byla 11 litrů. Tu prý nemám řešit, že prý si to sedne. Na dotaz ohledně životnosti motoru při tak vysokých otáčkách mi odpověděl, že ty motory musí vydržet minimálně 150 000km. Při cestě domů jsem tedy stáhl okýnka a užil si ostřejší jízdu. Při vypnuté klima auto citelně zrychlí, po jejím zapnutí je to jako když zatáhnu ruční brzdu.Takže si teď musím vybrat jestli se v autě při 30°C upeču nebo se budu ploužit za náklaďákem. Je fakt super, když si člověk připlatí za lepší výbavu, která degraduje auto na dětskou hračku. Citovat
Pe.Tr Odesláno 26. červenec 2019 Odesláno 26. červenec 2019 promin to neslo pavelu96 a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.