Fruktis Odesláno 29. červenec 2023 Odesláno 29. červenec 2023 Zkusit to může,ale taky bych řekl, že je to na většině listů. Citovat
Charlie 1 Odesláno 29. červenec 2023 Odesláno 29. červenec 2023 (upraveno) je to žalostny kombinace zimy po ránu a veder to dokonala… poslední šance uriznu v polovině, odspodu znova obrazi a nasadim postřik už není co zkazit a uvidí se dole foto před Upraveno 29. červenec 2023 uživatelem Charlie 1 Citovat
Weri 605 Odesláno 19. duben 2024 Odesláno 19. duben 2024 Má tu prosím někdo větší ponětí o rybízech..? Chci rozhodně červenej stromkovej. A pak nejlépe - odolnej proti chorobám + nenáročnej na půdu (je tam poměrně slušná hlína, ale nechci to dohnojovat, stříkat atp.) Dlouhý hrozny s co největšíma, šťavnatejma a slaďoučkejma kuličkama je samozřejmostí.. Asi už bude pozdě na vybírání si, ale zkusím nemožný.. potřebuju ho koupit max středa.. Díky.. ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 19. duben 2024 Odesláno 19. duben 2024 krásný, chutný, a bez roboty... , superhyper... Péťa ohodnotil 1 Citovat
Weri 605 Odesláno 19. duben 2024 Odesláno 19. duben 2024 Jako, že by se i zasadil, stříhal a sklidil sám .. ? no tak to by bylo fantastický @ozzy56.. .. a odrůda...? Mě prostě ty popisky na netu vadí, že sou pokaždý jiný.. chci fak velký kuličky.., že to bude kyselý, je jasný.. , ale kdyby měl někdo vyzkoušenou ňákou a řek.. ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 19. duben 2024 Odesláno 19. duben 2024 Weri, asi neporadím, zahradu má pod palcem manželka, já jsem jen na tu hrubou robotu..., ale vím, že se kolem toho furt motá a jednou je úroda super a další rok není..., ještě, že nepěstuje chmel, to by bylo pivo asi jen ob rok Citovat
oddie Odesláno 19. duben 2024 Autor Odesláno 19. duben 2024 Ňákej sice na zahrádce mám, ale co jsem to kdysi koupil už dávno netuším Jinak obecně stromek proti keři nic moc... ale zas to aspoň neleze kam nemá. Kdybych měl teďka kupovat, asi bych se prostě vydal do většího zahradnictví a vzal co se mi zrovna zalíbí Asi to tak mmch. udělám, zašla mi najednou jedna josta, tak abych dal něco místo ní... Citovat
Weri 605 Odesláno 19. duben 2024 Odesláno 19. duben 2024 Vím, že keř je lepší než stromek, ale kuli sluníčku to musím zvednout aspoň o ten metr nahoru... a hlavně kuli sekání a kopřivám to taky nechci na zemi.. budou tam 3 kusy... tee pak džungle... to tam bylo do teď .. to už neci... Citovat
Weri 605 Odesláno 22. duben 2024 Odesláno 22. duben 2024 Tak v bauhausu poslední stromek Jonkheer a v Hornbachu posledních 5 stromků Rovada... jinak v obojích 3 zadky černýho rybízu.. V zahradnictvích kolem jihu prahy vůbec nic.. (radotín, černošice, hlubočinka, kunratice 2x, hrnčíře, kamenice, pyšely) - nikde ani větvička.. Vzala sem teda ten jeden poslední Jonkheer a 2 Rovady.. uvidíme co z toho bude.. Citovat
oddie Odesláno 22. duben 2024 Autor Odesláno 22. duben 2024 Mám oblíbené Vraňany, ale ty holt nejsou na jihu Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 23. duben 2024 Odesláno 23. duben 2024 (upraveno) Tak už mi to taky začíná. Venku mráz, vr skleníku 25°C. Ještě tu podlahu. Cihly nikdo nemá, vždy mě někdo předběhne Asi tam dám kamení. Upraveno 23. duben 2024 uživatelem VojtouNerCZ Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 23. duben 2024 Odesláno 23. duben 2024 (upraveno) kolik jich asi potrebujes ? ze by se rozebral zbytek sloupku co mam v kompostu a tim padem bych asi nasel 50 kusu (mozna vic) Upraveno 23. duben 2024 uživatelem Havlicek.Lukas Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 23. duben 2024 Odesláno 23. duben 2024 Čoveče, těžko říct. Poptával jsem tak 50-100 kusů, aby kdyztak zbylo. Byl plán tím udělat podlahu ve skleníku a ohniště. Ale vysypat to šutrem bude snazší xD Hele co ten sud jak jsi sháněl na FB? Hledáš vyloženě takový plastový? Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 24. duben 2024 Odesláno 24. duben 2024 shanim neco s velkym vikem - verci na krmeni jen nejaky rozumny rozmer muze byt klidne i plechacek pokud by mel oddelavaci vicko Citovat
Weri 605 Odesláno 26. duben 2024 Odesláno 26. duben 2024 @Havlicek.Lukas Já docela nedávno kupovala sudy asi 50-60l ty modrý plastový s obručí kousek od Kolína.. (Polepy) jeden cca za 250,- Pán jich měl evidentně dost.. brala sem jich 6... případně napíšu tel... Havlicek.Lukas ohodnotil 1 Citovat
h4wk3y Odesláno 27. duben 2024 Odesláno 27. duben 2024 Lidi, používá někdo na vysíření skleníku ty sirné svíce? Děje se Vám také to, že ta síra vykrystalizovává na profilech skleníku (mám ocelové pozinkované profily a sklo) a samozřejmě to ty profily dost nechutně žere, tzn. korodují a doslova reznou před očima? Je to normální? Mám rok starý skleník za 25 klacků a hned první rok jsem si ho takto vytunil... Co šlo jsem spláchl vodou, ale asi to pravuje přecejenom dále... Nějaký tip, jak to očistit/zneutralizovat a zastavit rezivění? Dík Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 27. duben 2024 Odesláno 27. duben 2024 (upraveno) Jo, pozinkované skleníky se sejřit nesmí, reaguje to se zinkem a ten pak leze dolů. Teď už je pozdě. Max to odrbat kartáčem, odrezovačem a natřít,a doufat, že to už nepoleze ven. Jinak @Havlicek.Lukas mám takovéto. Původně v tom byly nějaký maziva apod, ale jsou vyčištěný. Pokud tam zas nějaký budou, i bych byl schopný od pondelka do úterka po druhé hodině hodit domu. Pak mám dovču. Mám je na zahradě na vodu, vevnitř jsou ještě něčím ošetřený. Upraveno 27. duben 2024 uživatelem VojtouNerCZ Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 28. duben 2024 Odesláno 28. duben 2024 hele idealni kdyz tam 2-3 kousky najdes Citovat
Dave_k Odesláno 1. červenec 2024 Odesláno 1. červenec 2024 Za 4 dny. Péťa, PaKr, Hafity a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Dave_k Odesláno 1. červenec 2024 Odesláno 1. červenec 2024 A letos už kvetou podruhý a minimálně ještě jednou budou. Péťa a PaKr ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.