Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

nakup na allegro.pl

Recommended Posts

Odesláno

tedˇ jsem bral za 120 zl čelní sklo ,bo mi rublo samo od sebe a s polák si řekl 1500 korun českých , 120 cena u nich ,něco vzala pošta k němu - 50 zl  a přirazil si cestu ke mě 300.

zaráží mě ,že nemáš nikoho v okolí kontakt .Tady mají rovnou kamenný krám, i v sobotu jedou .Když vylezeš na Sněžku ,tak vedle toho lázeňského megastřediska mají obchod s autodíly jako kráva.

Odesláno

Asi neni problem koupit / zprostredkovat - mame v praci polaku dost,ale problem bude s pripadnou reklamaci.
Oni vetsinou maji cenu umernou kvalite a pokud nema primo napsano ze dava nejakou zaruku je to loterie - ja  co tam kupoval vzdy vse fungovalo jak melo.

A takto zprostredkovane to bude dalsi polozka o postovne do Liberce?
Jinak problem v Pl neni jsou to "obchodnici" a na slovo penize "slisi" velice dobre.

Odesláno

Díky za reakce. Vzhledem k tomu že se ozvalo víc lidí jsem lehce zmaten. Kdo se teda hlásí, že by byl schopen a ochoten něco podniknout???

Odesláno

jaké reklamace...??co jsem od 2007 jezdil do PL do krámu pro motorový oleje ,filtry ,čepy ,kotouče ,desky ..........neznámý pojem . Už tehdy tam pomalu měli tahokov mřížku 100 x 20 za 100kč na naše ,se podívejte ,kolik z to tady chtějí....jako by to bylo pozlacené....

i tady ,co mají krám ,14 dnů na vyzkoušení a výměnu .....s razítkem ,dodákem.A jelikož se zaváží 2x denně ,jsou velmi rychlí.

• O 9 měsíců později...
Odesláno

Nějakých 250zl by zvládnout mohl. PayU do polska nefunguje, bankovní převod s poplatky je úlet, takže dobírka s platbou kartou v tom pačkomatu je asi nejjednodušší. Hotovost to nežere?. Podívám se u nás, jak to funguje , ať jsem za připravený.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...