Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Guest Scratch
Odesláno

nevim, co bych k tomu napsal. Mam rad sve veci a tezko se s nimi loucim, ale prulet pod traktorem mi trosku otevrel oci, abych si uzival kazdeho dne jak to jen jde, protoze ve vterine uz tu byt nemusime. Staci jeden neohleduplnej ridic anebo jeden pilot magor...... Takze se snazim resit jen veci, ktere k reseni jsou, a ma smysl, je resit. Ted jsem prave stravil 10 minut ctenim prispevku, kde jsou slovy 4 osoby, kterym vadi, ze se jim zmenilo cislo. A vy se divite, ze ten klub se jaksi zmenil? Vzdyt mi se tu bohuzel "rafame" o takovych prominte ten vyraz, ale blbinach........ Jsem na nekolika forech, ale toto forum je jedine, kde jsem se podival na sve ID, protoze jinde se to k nicemu nepotrebuje, mimo adminu.....

Odesláno

jako ze uz nemam svoji stastnou 1013? :( a Netopka nema 2000? to je ale zklamani....fakt jsem ji mela rada ;) ale zas koukam, ze tu mam svoje fotky, o kterych jsem si myslela, ze s koncem radneho clenstvi skoncily v propadlisti dejin a nemam avatar, to jsou veci....tak ja zas za par let prijdu mrknout, co je noveho :papa:D

ps pro Scratche: kdyz nevis, co bys k tomu napsal, tak nepis nic, ne? :aut

Odesláno

Vezmi Vvittyho a přijeďte na DJbán ... :) pak zase můžeš na 5 let zalézt do nory ... :D

PS.: já už taky nemám 2115 a Áďa 6000 :( asi půjdu spáchat Suicide ...  :aut

Guest Scratch
Odesláno

ja teda neco napisu, tohle forum je o lidech, kteri na nem diskutuji. To ze Netopka nebo ty, petralee nebo garfield sem chodite 1x za rok, to by tohle forum pri zivote neudrzelo :(. Takze opravdu jsem rad, ze se zmeny deji, taky jsem mel rad svoje cislo 3713, kdy 13 bylo moje fotbalovy cislo a 37 jsem mel na softballe, ale jako co.... proste zivot jde dal. Taky jsem mel SPZ JHI 7711 a ted mam nejakou hnusotu. Pravdou je, ze vas zminovane vzdy rad kdekoli vidim, ale vidim vas dost malo, spise cim dal tim min, a prozmenu potkavam jine lidi. Je to skoda, ale je to kolobeh zivota. Velice dobre si pamatuju jak jste prisli s Vvittym na v podstate prvni grilovani, pak prisli Neoni, a dalsi, no a ted chodi MotoMoto, Radim.1008, nebo JJEENNDDAA a dalsi. Taky se uplne vytratila plzenska sekce, a verim, ze to neni zmenou fora, nebo cisla. Je to o Bluesmanech a dalsich. A taky v celkove nalade ve spolecnosti.

Prijedte na Minikuv sraz :)

Odesláno

tahle debata a pláč nad rozlitým mlékém mi připomíná požadavky typu "byl jsem Hugo_406 ale 406tku jsem prodal změňte mi nick na Hugo_momentalne_bez_auta"  apod ....  :blablabla

Odesláno

Scratch: Minikuv sraz je v kolizi s jinou akci kam musim(e) a odjizdet do Liberce v sobotu odpoledne nema moc vyznam.... sraz si uzijte :cool:

Guest Scratch
Odesláno

skoda, no i na tu sobotu odpolko by to mozna stalo kdyz byste stihli ten Jested, ale chapu, ze jet nekam na otocku taky uplne nemusim :D, ale kdybyste nahodou prijeli, tak mi vem jednu flasu :D

Odesláno

tahle debata a pláč nad rozlitým mlékém mi připomíná požadavky typu "byl jsem Hugo_406 ale 406tku jsem prodal změňte mi nick na Hugo_momentalne_bez_auta" apod .... :blablabla

Vubec nic jsi nepochopil, ale u nekterych lidi mne to snad ani nedokaze prekvapit.

K Tebou popisovane situaci - tu by si zavinil onen stezovatel sam svym nedomyslenym nickem. Ja jsem neudelal jediny krok vedouci k tomu, aby se mi ID (jeden z mych identifikatoru) zmenilo - to jste mi bez varovani (s pocitem, ze kdyz je to "jen cislo" pro Vas, musi to byt "jen cislo" pro vsechny) zmenili Vy a kdyz se to mne i nekterym dalsim nelibi, jsme tu temer pranyrovani. Jsem rad, ze vetsine zde pisicich je jejich ID sumak, ono to za chvili muze dopadnout tak, ze nam bude sumak uplne vsechno (mysleno globalne na celou spolecnost, nejen P-C)

Odesláno

Medvěde, kdyby to číslo k něčemu bylo tak to pochopím. Třeba z důvodů že ho někde vyplňuješ, zadaváš a podobně. Teď když Ti úřad změní číslo občanky nebo řidičáku tak to také není tvoje vina a přesto to musíš akceptovat.

Řekni mi skutečně na rovinu, co to pro Tebe znamená? Nostalgie? Pýcha na to jak jsi tu dlouho, nebo co? Neber tu otázku jako rýpání. Víš že se rád zastanu kohokoliv a čehokoliv co má logiku a spravedlnost alespoň částečně. Ale v tomhle případě v tom fakt nevidím žádný přínos nebo výhodu.

Odesláno

Medvěde: Nick si mužeš zvolit při registraci, ID nikoliv, je ti přiřazeno, takže pokud ti ho systém změní tak ho prostě máš jiný. Kdyby ted system rozhodl o změnách rodných čísel tak co? Přestaneš platit socialní, zdravotní i daně? nebo co jako, mě ti přijde že ti Pavlík napovídá co sem máš psát. protože toto už není normální

Odesláno

Hele Medvěde co sakra blbneš? Nemáš rád příspěvky, které zbytečně dmýchají oheň, ale ty si vedeš podobně. Vždyť se začínáš řadit mezi prudiče.... Proč? Že ti nebylo odpovězeno dle představ nebo jsi nedostal dostatečně najevo úctu před svým věkem nebo snad je v tom ego či je to důsledek nějaké tvé celkové nespokojenosti zde na foru - společnosti - v práci?

Nejsi žádný mladý jouda, který stříká kvůli každé hlouposti. Jsi zkušený chlap, bývalý člen vedení a máš za sebou bohatou zkušenost zde na klubu a jistě moc dobře víš, že změny jsou nutné a je třeba s nimi počítat.

Ano je to tu poslední dobou dost vyhraněné, ale proč to zhoršovat. Tvůj názor je zde docela dost dobře znám, ale ty si najdeš vždy příležitost si to zopakovat. To mě hlava nebere.

Ukončil jsi řádné členství, a to je myslím dostatečný důkaz tvé nespokojenosti s PC, případně celkovou atmosférou zde.

Případně je to věc k zamyšlení pro aktuální vedení PC, proč se toto děje a proč odcházejí staří členové.

Odesláno

Nechte už Medvěda na pokoji, prostě mu vadí, že přišel o své ID na který byl zvyklý. Každý má nějakou věc na které mu záleží, někdo číslo, který mu třeba připomínalo starý dobrý časy, kdy to tu bylo o pohodových lidech, kdy se tu hned kdejaký cucák po někom nevozil, kdy nebylo potřeba ukazování moci a vyhrožování ovocem za každou blbost, kdy mít jiný názor neznamenalo být automaticky terčem posměšků. Bohužel tato doba je pryč, protože celá společnost se mění.

Podívejte se, kolik členů z té doby se ozvalo v tomto Medvědově vlákně a po jaké době se tu objevili?.. Proč myslíte? Myslím, že Mědvěd pro toto forum udělal v minulosti hodně a nikdy bych neřekl, že sám od sebe ukončí řádné členství. Ale po tom, co se tu poslední dobou děje se mu ani nedivím.

Popravdě kdybych si mohl vybrat Peugeot club z dob medvěda a ten současný, tak bych ani chvíli neváhal.

Odesláno

Prosim tě, nikdo mu to nebere, vadit mu to muže, neplacení přispěvku je jen jeho rozhodnutí, i když v tomto připadě je to dost nepochopitelné, prostě je to dané technicky takže nikdo to neudělal umyslně, možna se to dá pochopit vzhledem k dlouhodobě uživanému jednomu stejnemu čislu, ale prostě bylo to potřeba tak snad se tohle dá přežít a ne hned z toho dělat div ne umysl, ale co nepochopím je naprosto zbytečné opakující se vytahování tohoto tematu stále dokola, to je to co na tom vidím nenormální a přirovnávám to k dětskému dožadování se nesplnitelného.

Nemyslim si že tohle je připad kdy je někdo terčem posměšků, tohle už je ze strany Medvěda fakt přehnaný, ja nedokažu pochopit že ho to nepustí, vždyť je to jen nějaký číslo.

Guest Scratch
Odesláno

me spis prijde zvlastni, ze ti dlouhodoby clenove, kteri vedi, ze forum zije diky prispevkum, proste uz nepisi. Ale jakmile se jim neco nelibi, tak se ozvou. V podstate co je mi do nejake Netopky, ktera se provdala tusim ze do spanel a uz jsem od ni nikdy zadny prispevek nevidel? Jsem rad ze ty osoby vidim, ale kdyby nebyly novejsi clenove tak to forum pujde do kopru. Zaroven vnimam ze kdyby se melo uspokojit prani jakehokoli clena naseho klubu, tak se nikdy nedohodneme. Proto nekteri treba maji 205 nebo 106 club nebo pezot tuning club, kde se vyskytuji pouze stejne orientovani jedinci, kterym nevyhovuje vetsinove pojety club a maji v nem desne problemy...nekdo s komerci, nekdo s tim, ze to je malo o tuningu, atak dal bych mohl pokracovat. Za doby ery Medveda a i Pe.Tra si nikdo nemohl nic moc vybirat. S erou noveho vedeni jsem hoooodne bojoval za moznost trosku zasahnout jako clen do vedeni, treba nejakym referendem a to se povedlo. Takze za me jednoznacne plus. A prosim vas, UVEDOMTE SI, KOLIK JE TU LIDI, A I KDYZ SE NAS SEJDE 100 NA SRAZU, TAK JE VIDET, JAK KAZDEJ JE JINEJ, propriklad NEKOMU STACI JEDNO JIDLO NA VYBER A KOLAC K TOMU, NEKDO CHCE VYBER ASPON ZE DVOU. A KDYZ KAZDY ZACNETE U SEBE, tak vsem bude lepe!!!!!!!!!!!

Odesláno

Vubec nic jsi nepochopil, ale u nekterych lidi mne to snad ani nedokaze prekvapit.

K Tebou popisovane situaci - tu by si zavinil onen stezovatel sam svym nedomyslenym nickem. Ja jsem neudelal jediny krok vedouci k tomu, aby se mi ID (jeden z mych identifikatoru) zmenilo - to jste mi bez varovani (s pocitem, ze kdyz je to "jen cislo" pro Vas, musi to byt "jen cislo" pro vsechny) zmenili Vy a kdyz se to mne i nekterym dalsim nelibi, jsme tu temer pranyrovani. Jsem rad, ze vetsine zde pisicich je jejich ID sumak, ono to za chvili muze dopadnout tak, ze nam bude sumak uplne vsechno (mysleno globalne na celou spolecnost, nejen P-C)

Dobre tak jine prirovnani protoze uz moznosti dochazeji : Chovas se jsko decko kteremu jsme my z vedeni slapli na babovicku. Nez se jeste pred koncem volebniho obdobi do neceho byt marginalniho pustime nemohl bys sem prosim uvest seznam vsech veci, na ktere jsi "zatizen" a tedy beda na ne sahat a menit je ?

Odesláno

Jo a jak jiz zaznela - nick jsi si vybral, ID NE! ID byli prirazeno systemem. Zmenil se system, zmenilo se ID. To je cele...

Odesláno

StibTaku nerej do nich furt, je to zbytečné, jen to tu zbytečně dmýcháš...

Je prostě potřeba si uvědomit, že nový systém je v konceptu úplně jiný. S ID uživatele vůbec nepracuje a to, že se nějaké ID vůbec zobrazuje je pouze naše dodělávka, protože jsou na to lidé z minulosti zvyklí. V současné době ID uživatele nikde nepotřebujete, není potřeba jej kamkoliv zadávat, pomáhá jen pro identifikaci lídí a jejich plateb při velkých srazech. Je mi líto, že změnu ID berou někteří tak vážně, absolutně mě nenapadlo, že změna pořadového čísla by někoho přiměla k nepodporování klubu v budoucnu. Měl jsem za to, že jsme tu všichni z jiného důvodu než kvůli číslu na kartičce. Změna ID byla nutná k ucelení celé databáze členů, která byla zbytečně obsáhlá se spoustou neplatných, zdvojených a jinak nesmyslných registrací, to se vše odfiltrovalo a bohužel i přečíslovalo. Je to jen technické řešení, které jsme zvolili a velice se omlouvám všem, kterých se tato změna dotkla. 

Odesláno

seriozne to velmi nie je....

kazdy novy clen co sa sem prihlasi by mal dostat nasledujuce poradovave cislo....aspon ,tak by to malo byt....

posledne udelene cislo novemu clenovi , by malo vypovednu hodnotu kolko ludi sa tu vystriedalo za chod PC...boli by statistiky vsetkym dostupne...

tak isto cym nizsie cislo tym je tu clen dlhsie , ma skusenosti , co ma tiez vypovednu hodnotu....

v ziadnej evidencii by nemal mat jedno cislo viac clenov....aj ked uz neaktivnych....

tot len moj nazor....reagovat netreba...

Odesláno

Přestože Tě předsedo osobně neznám, myslím,že jsi mužem na svém místě :) , a to hlavně z důvodu, že podle mých dosavadních zkušeností umíš lidi stmelovat a né rozdělovat. Za to Ti patří můj dík. Děkuji. :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...