Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Výňatek ze seznamu kontrolovaných závad při TK (celkem 23 stran A4):

522   Sedadla
5221 Počet sedadel neodpovídá schválenému typu vozidla vážná
5222 Nosná konstrukce některého sedadla je narušena, popřípadě některé sedadlo není dostatečně upevněné k vozidlu, nebo sedadlo či opěradlo
nelze spolehlivě zajistit v jednotlivých funkčních polohách vážná
5223 Opěrky hlavy na předních sedadlech chybí, neplní svoji funkci nebo nejsou schváleného provedení vážná
5224 Některé držadlo je uvolněné, popřípadě je poškozený potah sedadel nebo jeho pružící prvky lehká
5225 Provedení některých sedadel neodpovídá stanoveným podmínkám vážná
5226 Opěrky hlavy na zadních sedadlech vozidel kategorie M1 chybí, neplní svoji funkci nebo jsou neschváleného provedení lehká
523   Kotevní úchyty pásů
5231 Některý kotevní úchyt je poškozený nebo uvolněný, popřípadě jeho okolí je natolik porušeno korozí, že by při větším namáhání mohlo dojít k
vytržení úchytu nebo upevňovacího šroubu pásu vážná
5232 Kotevní úchyty neodpovídají schválenému provedení vážná
524   Bezpečnostní pásy
5241 Některý bezpečnostní pás chybí nebo je opotřeben nebo poškozen natolik, že je zřejmě narušena jeho pevnost, popřípadě omezena jeho
funkce vážná
5242 Bezpečnostní pás neodpovídá schválenému provedení vážná
5243 Sponu pásu nelze snadno a spolehlivě uzavřít nebo naopak otevřít vážná

Odesláno

Ja mám TP na 8 miest,mám len 5 sedadiel.....na STK som musel za 20€ "dokúpiť lavicu"..... :blicismajlik :blicismajlik :blicismajlik

Odesláno (upraveno)

Stejně je tady v tom všem bordel. Když se dělal na mou C8 čistopis, tak na STK prošla na 17" kolech, který nebyly zapsaný v dánským TP, ale v Dánsku jezdily. Když mi dal bazar před koupí kopii českýho TP, tak zase úředník zapsal místo 7 sedaček, které byly v dánském TP do čistopisu pouze 5, takže na moje upozornění musel udělat úřední opravu. Holt, vítejme v ČR :papa :papa :papa

Upraveno uživatelem wyziv
Odesláno

Já mám v TP napsáno počet míst 5-8 a mám v autě 6 sedaček to  neprojdu STK?

Podle toho jestli ne/narazíš na vola:

5221 Počet sedadel neodpovídá schválenému typu vozidla vážná

Normální člověk si zápis v TP 5-8 vyloží jako že teda od pěti do osmi; šest je OK, čtyři (jak běžně jezdím) je špatně. 

Na tom je vidět jak není úplně fuk jestli do TP zapíšou 7 (8) nebo 5-7 (5-8).

Odesláno

Když se ta auta prodávala bylo  v autě také tolik sedaček dle TP?Já mám prostřední v čudu proto mám jen 6 sedaček a řekl bych že originál 8 tam nedám jedině 2 prodat a koupit lavici. :myslim

Odesláno

Když se ta auta prodávala bylo  v autě také tolik sedaček dle TP?Já mám prostřední v čudu proto mám jen 6 sedaček a řekl bych že originál 8 tam nedám jedině 2 prodat a koupit lavici. :myslim

Myslim ze ano, nekdo vyndal lavici a dal 2 sedacky... Ale treba se pletu...

Odesláno

měl jsem napsáno 5-8 a na STK jsem jel jen se dvěma předníma, a v pohodě jen se zeptal co jsem stěhoval, nejhorší je srážka s blbcem ;)

Odesláno

Pokaždé když jsem byl na STK tak mi "kontrolovali" funkci pásů. A to tak že si sedl na sedačku zkusil jestli jde pás vytáhnout a na řidičově sedačce se připoutal. U berlinga mi špatně navíjel prostřední pás vzadu tak jsem je před STK přeč.... a na krajní ke dveřím jsem připoutal dětskou sedačku a nechtělo se mu tam přes ní lézt tak to nechal být.

Odesláno

Nevim kdo umne ve vlakbe to cetl tak jendoplnim, auto je 2+2+2 tedy vybava pullman, nekde oznacova na i jako bussines. V tp bylo 5-7 mist, standartne ovsem jezdilo jen s 4 sedackama. Na patem miste byl vak s rezervou,lpg,(taky problem na stk) a sestej flek vyuzivany jako kufr :), dostal jsem stk na mesic aleopravnou jsem. Delal dalsi tyden tedy nacvakl dozadupatou sedacku a na misto seste jsem do podlahy v miste kolejnice prisrouboval rezervu. Kazdopadne zajimave bylo ze chyba je i v tp a to se zjistilo po 10 letech provozu, auto prvnich 60000km patrilo importu peugeot cr a mozna i proto vystaveni dokladu k oprave tp. Trvalo jen 3dny i s postou, a resil jsem to jen telefonicky primo s clovekem s homologacniho na peu cr . A ktualne je ted v tp 4-6. Mozna 4-7 nejsem si jist uplne.

Odesláno

2,2 HDi 94kw už ani omylom. V prvom rade (všade to tu píšem) to tu na SK a v CZ nevedia opravovať (česť výnimkám, Straky...) a za druhé ak sa už niečo začne na tom motore sypať, tak už to ide s ním stále, ak nie tak to stojí kopu peňazí a hlavne nervov. Nehovorím nájdu sa aj dobré kusy, ale si dovolím tvrdiť, že z 10 kusov jazdeniek bude možno jedna dobrá. Ja osobne som si svoje prežil so svojou ex 807 a viem minimálne o ďalších piatich prípadoch s rovnakým scenárom.

Ak eurovan tak 2,0 HDi 88 alebo 100kw. Je jedno či šesťkvalt, päťkvalt alebo automat.

Odesláno (upraveno)

Co se ti stalo že je nemáš  rád 2.2?Co se týče servisu je blbost dnešní motory opravovat v kdoví v jaké garáži a je jedeno zda mám 2L či 2.2.

Upraveno uživatelem Cyrďák

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...