Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

vždyť musejí mít v pežo zpětnou vazbu ze servisů a prodejen náhr. dílů, že se ty spodní části měrky lámou :myslim, ale asi je jim to jedno...

rukama to nebude--kdyby byla měrka kovová jako kdysi, bylo by po problému

Odesláno

Já mám na 406 měrku kovovou. By mě zajímalo, jestli ty plastové měrky používá ještě někdo kromě PSA, teď si nemůžu vzpomenout, jestli jsem plastovou někdy viděl.

• O 6 měsíců později...
Odesláno

Zdravím pánové.Dnes jsem vyzvedával auto 5008 2,0 Hdi 110 Kw ze servisu Peugeot Auto Tichý Havířov a bylo mi zjištěno že mám také ulomený spodní plast měrky oleje .Nevíte prosím kde bych koupil levněji novou měrku?U nich vychází měrka přes 800 Kč .Předem Díky.

Odesláno

Napiš VINko. Co koukám, tak vychází kolem 350Kč :myslim 

Jinak i 800 je ještě dobrý. Na mojí 508 vyjde na 2,5tis :D

Odesláno

Pánové, a byl by někdo tak hodnej a napsal rozměry měrky, o kterou se tu jedná. Mám taky zlomenou. 2,0 HDI-5008, ale tam sou taky dva druhy, žlutá a oranžová. Prý různé délky.

Odesláno

Dnes mi volali z peugeotu,že se paní spletla a cena není přes 800 Kč ale 356 Kč. Rozměry měrky z leva do prava: počáteční plast 10cm,kulatinka(prut)od plastu k plastu 47cm,plast s očkem 8,5cm,dohromady 65,5cm.Barva oranžová.Mám peugeot 5008 2.0hdi 110kw.

DSC_0006_2.jpg

DSC_0005_2.jpg

DSC_0008_3.jpg

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Taky jsme dnes měnil olej ,kontrola hladiny a konec na měrce nikde :-(.

tak jsem znovu vypustil olej ale nic z vany nevyteklo.

může se něco stát s motorem když tak plave ten konec měrky?

jak tak čtu vše je na motoru 2.0 Hdi 110 kw, taky mám takový motor.

Odesláno

je vidět, že to s těma měrkama trvá už nějaký rok a PEUGEOT na to kaká :(

že by to ty kujvy dělali úmyslně, aby měli stálý odbyt pro měrky?? :grr, člověk žasne, kolik zmr.ů se tam živí, kolik keců o kvalitě denně slyší a pitomou měrku nejsou schopni vyřešit?? ;)

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Jojo..tak dneska jsem i ja k merce prisel na kontrolu a uz plave ve vane...co jsem na ten ulomenej pahyl koukal a sahal tak je nameklej...jestli teplem a strukturou oleje nevim...ale pak se nedivim ze  to upadne kdyz je to z takoveho materialu..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...