punkac Odesláno 3. únor 2015 Odesláno 3. únor 2015 njn, studujte, tužte se a za pár let třeba projdete Citovat
Guest minimaxa Odesláno 3. únor 2015 Odesláno 3. únor 2015 Jakube, koukám že viróza už zanechává následky! Citovat
Guest Scratch Odesláno 5. únor 2015 Odesláno 5. únor 2015 (upraveno) Jakube, nezavidim... Ani na zimni ani na chatzy bych asi nejel.....cekam na operace...a korunek je pomalu..... Spis o zimnim vim a o chatzy nevim nic.....asi tak. A reakci na tyto podobne tajne srazy mam od byvaleho vedeni porad v pameti..... Upraveno 5. únor 2015 uživatelem Scratch Citovat
Pepito Odesláno 5. únor 2015 Odesláno 5. únor 2015 njn, studujte, tužte se a za pár let třeba projdete Tipuji že ani Ty bys neprošel :D Citovat
Pe.Tr Odesláno 5. únor 2015 Autor Odesláno 5. únor 2015 Nestydte se projevit inteligenci. Uz mame a dalsi ho clena vic. Citovat
Roman Bazi Odesláno 5. únor 2015 Odesláno 5. únor 2015 Souhlasím s tím, co napsal Oddie. Je naprosto v pořádku, že když se chce bavit parta klubáků, kteří si rozumí, a chtějí se bavit po svém, že si udělají vlastní neveřejný sraz. Bohužel, shodou okolností se den před tímto minisrazem zrušilo Zimní klouzání, tak to rozvířilo emoce. Věřím, že kdyby se tento minisraz konal v jinou dobu, třeba o týden dříve, byly by reakce na obou stranách jiné. Takhle nějak to vidím já. O minisrazu jsem věděl, a neměl jsem potřebu se kvůli tomu nikterak vzrušovat. Citovat
Pe.Tr Odesláno 5. únor 2015 Autor Odesláno 5. únor 2015 jsem to zpunktoval ja , proti klouzani , nesnasim milana , nesnasim vedeni , nesnasim klub , udelal jsem to naschval aby se tady z toho vsichni posr...li! ...když už si otom tak povidate za zady... opet... tajne srazy? vysvětli.... vlastne nemusis je mi to u prd.... jako nekteri tady. Citovat
punkac Odesláno 5. únor 2015 Odesláno 5. únor 2015 Furt nechápu, proč do toho montujete nějaký zimní klouzání..... Fakt za tím vidím jen a jen svinskou závist, že se jedné partě něco povedlo a vy závistivci jste u toho nebyli Proč se kdesi po internetu a FB řeší, jestli to má být v nějakým vlákně "Potkal jsem klubáka"? My se tam NÁHODNĚ nepotkali, my se tam zcela cíleně SRAZILI Můžete si být jistí jednou věcí na 10000% Zase budou srazy pro super kámoše a zase je vám sem vlepíme, abyste se chytli za nos a v ten nejlepší okamžik, to si budu hlídat, aby vaše EGO dostalo pořádně přes prsty!!! Čekal jsem od většiny, že se zeptaj ve smyslu chuti guláše, panenky či svíčkové a na třikrát chmelený jedenáctky, a vy zatím řešíte, proč jsme zveřejnili nějakou fotku z vířivky a proč jsme nejeli raději na zimní klouzání..... STYĎTE SE vy závistivci a moc dobře víte komu toto patří, trapáčci Sami vymyslíte prd a čekáte, až co vám někdo přinese pod frňák a tady byste určitě přijeli v hojném počtu ---> to určitě, seděli byste doma na zadku úplně stejně, jen by vaše EGO hřála myšlenka, že jste o tom věděli a mohli o tom v příslušných vláknech dopředu krafat Citovat
Guest StibTo Odesláno 5. únor 2015 Odesláno 5. únor 2015 Tak co Scratchi nemel bys taky pristi Grillmasters vlakno pojmenovat treba "X-ty sraz MameRadiKumburak Clubu" ? Citovat
Pepito Odesláno 5. únor 2015 Odesláno 5. únor 2015 Já sice netoužím být mezi "vyvolenými",ale zkusím projít přísným přijímacím vstupním testem 1/ kdo byl první lopatič narozen roku 1911: Lopata Lopatič Lopatovič I. 2/ jakým pravým jménem se jmenovala jeho sufražetka známá jako Húska Husenková: Miriam Lopatovičová 3/ kde je hlavní město kde pršely ryby: Krnov 4/ kdy se samovzítil starosta jednoho polského města tak řečený Pszoniek Krakowiak: 11.11.1111 př.n.l. 5/ popiš svými slovy nerudovu otázku benzín či nafta: Slivovica :D elton ohodnotil 1 Citovat
punkac Odesláno 5. únor 2015 Odesláno 5. únor 2015 ne, je mi líto jedině snad pátá otázka by se dala uznat, ale ta je jen jako dodatkové číslo ve športce oceňujeme ale snahu, je to jako rozluštit enigmu Citovat
Guest StibTo Odesláno 5. únor 2015 Odesláno 5. únor 2015 punkac : Hm, ja se dlouhodobe cilene shazuju, vid ? Ale ty se tady rozpalujes do bela, jak ti ci vam nekdo neco zavidi. Ja v tom od zacatku videl kdyz ne primo provokaci, tak aspon ignoraci nejakeho lepsiho nacasovani. Proste mi to jak se rika neslo pod vousy. Ale pochybil jsem a zbytecne zprudka vystartoval. Tak se tedy omlouvam. Citovat
oddie Odesláno 5. únor 2015 Odesláno 5. únor 2015 Nelze se v tuto chvíli nezeptat - a proč jste tedy vlastně zveřejnili nějakou fotku z vířivky? Citovat
Péťa Odesláno 5. únor 2015 Odesláno 5. únor 2015 Lepší načasování nešlo. Byl problém vybrat termín, který by vyhovoval čtrnácti lidem, kteří se sešli. A kromě Přemy s Petrou by stejně nikdo z nás na zimní klouzání nejel, takže na klouzání jsme ohled brát nemuseli. Citovat
punkac Odesláno 5. únor 2015 Odesláno 5. únor 2015 Nelze se v tuto chvíli nezeptat - a proč jste tedy vlastně zveřejnili nějakou fotku z vířivky? Abysme udělali radost všem, páč jsme doufali, že někdo bude sdílet s náma radost, že jsme se tak pěkně srazili a hlavně nám přišlo vtipný být v tolika lidech v tak malé vířivce Citovat
punkac Odesláno 5. únor 2015 Odesláno 5. únor 2015 punkac : Hm, ja se dlouhodobe cilene shazuju, vid ? Ale ty se tady rozpalujes do bela, jak ti ci vam nekdo neco zavidi. Ja v tom od zacatku videl kdyz ne primo provokaci, tak aspon ignoraci nejakeho lepsiho nacasovani. Proste mi to jak se rika neslo pod vousy. Ale pochybil jsem a zbytecne zprudka vystartoval. Tak se tedy omlouvam. No jo předjímáš úplně zbytečně. Kvůli nějakýmu klouzání mám založit vlákno o 14 dní později? Abysme náhodou někomu neudělali bebíčko? Moje shazování je trošku jiná liga Nejsem členem vedení, nikoho nereprezentuji a nemusím jít příkladem, na mě máte Banánky Jinak to že jsi vypěnil kvůlivá zrušenýmu srazu mě je docela jedno, si musel narozeniny slavit sám :D:D Mě spíš naštvalo to s tím adminem..... Než něco napíšu, tak si to přečtu... Pravý smysl byl.... Máme sebou pravého Hurvajze admina a ten na nás dohlédne.... nevím, kdes vzal, že tě znevažuji.... Ty ses hned pasoval do role admina, i když jsi obyčejný Moderátor...... proto mé reakce Holt každej jsme nějakej Citovat
Charlie 1 Odesláno 5. únor 2015 Odesláno 5. únor 2015 Už se to tady začíná hrotit a bojovat:'( Když me není nějaký téma po chuti nelezu do něj.... Ani bych se nedivil kdyby chatzy klub mel jarní,letní i zimní sraz:-) ,daleko lepší než se na velkým srazu pretvarovat ,když někoho nemusím..... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.