Guest minimaxa Odesláno 3. březen 2015 Odesláno 3. březen 2015 Jestli mě nase.ete, tak Logan zůstane doma a půjčím si někde Multiplu
Guest minimaxa Odesláno 3. březen 2015 Odesláno 3. březen 2015 No co, takhle jsem stěhoval věci ještě na sraz vloni, také do Liberce, nepřekonatelné autíčko Ještě že vy nemáte tolik krámů
FrantaCV Odesláno 3. březen 2015 Odesláno 3. březen 2015 (upraveno) Jestli mě nase.ete, tak Logan zůstane doma a půjčím si někde Multiplu No tak to snad raději toho LOGANA. Upraveno 3. březen 2015 uživatelem FrantaCV
Aluška Odesláno 3. březen 2015 Odesláno 3. březen 2015 Jestli mě nase.ete, tak Logan zůstane doma a půjčím si někde Multiplu Jeeejda jen to ne A tak pěknej to mohl být srázek
Guest Scratch Odesláno 3. březen 2015 Odesláno 3. březen 2015 ja chcu multiplu, me se proste libi...... a to myslim vazne.
Háček Odesláno 3. březen 2015 Odesláno 3. březen 2015 jo multipla je prakticky hranatý auto, naskládáš tam všechno za pomoci systemu Tetris
Milan+ Odesláno 3. březen 2015 Odesláno 3. březen 2015 Ještě že dorazím až kolem poledne, to vstávání by mě zabilo. Ještě otázka, když přijedeme po obědě a nestihneme registraci, budeme vůbec s vámi moct posedět? Nebo nás vyženete? vyženou,at jsi domácí či ne
Milan+ Odesláno 3. březen 2015 Odesláno 3. březen 2015 (upraveno) Zapomínáte na našeho korejce Co to je? Nikdo neví co to je,tak se na to zapomíná. jináč ja šikmáče jezdil v době,když jsi tahal kačera Upraveno 3. březen 2015 uživatelem Milan+
Milan+ Odesláno 3. březen 2015 Odesláno 3. březen 2015 No co, takhle jsem stěhoval věci ještě na sraz vloni, také do Liberce, nepřekonatelné autíčko Ještě že vy nemáte tolik krámů A kde máš toho sádrovýho prcka?
MotoMoto Odesláno 4. březen 2015 Odesláno 4. březen 2015 Loni byl sraz v Liberci? Tak to jsem zaspal.
Háček Odesláno 5. březen 2015 Odesláno 5. březen 2015 Hranaty? no němyslim ale z venku .. když na to koukneš po otevření kufru tak je to pěkná krychle nebo ne ?
Weri 605 Odesláno 6. březen 2015 Odesláno 6. březen 2015 Jako poprvé sem dneska jela kolem kaktusu - to je velkej mazec ty gumový dveře.. Jinak do sbírky patří i druhej citrouš a to pikaso, nevím, co za verzi to je, ale kříženej s berlingem, vypadá taky jak krabice.. a poslední zezadu upeé nejvíc ohavný bmw i3.. takovej malej robokop na úzkejch bantamkách..
Guest minimaxa Odesláno 6. březen 2015 Odesláno 6. březen 2015 Weri, co to má společného se srazem v Liberci?
Recommended Posts