Nick406 Odesláno 27. červen 2015 Autor Odesláno 27. červen 2015 (upraveno) By mě tak zajímalo jestli je to jen můj případ nebo se to týká všech 1.8 16V ale když jedete ve více obsazení taky vám to jde tak moc poznat na výkonu??? když jedu sám nemám si nač moc stěžovat ve dvou ještě taky OK v podstatě žádný rozdíl ale když dozadu sedne třetí nebo už čtyři lidi tak se z toho stane takový těžkopádný na cit hůř ovladatelný auto který navíc ztrácí výkon zejména při rozjezdu pak do kopce atd. Upraveno 27. červen 2015 uživatelem Nick406 Citovat
Nick406 Odesláno 27. červen 2015 Autor Odesláno 27. červen 2015 (upraveno) Nevím, já jsem kód neměl, ale docela bych si na to dával pozor. Jednou mě to už docela zadrbalo, naštěstí se mi podařilo auto nastartovat a IMO vytáhnout. Zkusil jsem to stejně nic....kde si jsem četl že když se přehraje řídící jednotka takže by kod měl být zase 1111 nebo 0000 což dle všeho kdysi kvůli už nevím čemu na tomhle autě dělali zkoušel jsem to ale taky nic. Protože bych ho nejraději vypnul tím neustálím odemykáním a zamykáním při každé zastávce kdekoliv se mě akorát pořád vybíjí baterka v klíči a třeba na benzinové pumpě občas člověk vypadá i když to je to poslední co mě vadí jak šílenec vystoupím z auta zamknu natankuji odemknu sednu a jedu k boudě zaplatit... ale bez toho kodu to nechci odpojovat tu klávesnici. Upraveno 27. červen 2015 uživatelem Nick406 Citovat
Almanil Odesláno 27. červen 2015 Odesláno 27. červen 2015 Hůř ovladatelný mi to nijak zvlášť nepřijde, ale každopádně je ten motor slabý na takové auto, když se naloží. Taky v jednom nemám problém, ale ve více lidech je to o něčem jiném. A tu "kalkulačku" jsem odpojil právě kvůli tomu, že nemám kód. A potom je to docela prekérka, když se ti ta klávesnice pokazí. Citovat
Nick406 Odesláno 27. červen 2015 Autor Odesláno 27. červen 2015 Pravda že kdyby příště zase 406 tak minimálně 2.0 protože u toho i v kombíku je to minimální rozdíl při plném obsazení nejlépe V6 ale s tím jak jezdím bych se asi nedoplatil takže možná nafta ted jsem zajel za měsíc přes 3 tisíce kilometrů a i ta 1.8 zejména po městě není zrovna ekonomicky ideální takže možná 2.2 HDI. No právě bez toho kodu je to docela špatný...a stejně mě udivuje že i servis nic nezjistí což na druhou stranu bezpečnostně je to docela ideální ale ono stejně kdyby to někdo chtěl ukrást velkej problém mu to dělat nebude. Citovat
krtek 2 Odesláno 28. červen 2015 Odesláno 28. červen 2015 u benzinu nalozeneho to budes citi vzdy na akceleracii aj na 2.0 16 v ked ti ten pocit vadi ber turbonaftu tam to takmer necitit respektive zmena je mala krutak je krutak Citovat
Nick406 Odesláno 28. červen 2015 Autor Odesláno 28. červen 2015 (upraveno) Co myslíte vypadá to líp jako než černý plasty ??? Upraveno 28. červen 2015 uživatelem Nick406 Citovat
Nick406 Odesláno 28. červen 2015 Autor Odesláno 28. červen 2015 Jako já jsi tím taky nejsem na 100% jistej občas potkávám takhle sedana ale nevypadá to zase tak blbě ale mě hlavně nějak nesedí ten zadek...takže to dám do černýho laku nebaví mě neustále to matlat oživovačem Citovat
Almanil Odesláno 28. červen 2015 Odesláno 28. červen 2015 Není to vysloveně špatné, ale potom tomu autu nějaké linky chybí. Citovat
agresssor Odesláno 28. červen 2015 Odesláno 28. červen 2015 JA mel bilou v sedanu a tam to bylo super mit cely byli ale tady to neni nicmoc no Citovat
Šalda Odesláno 28. červen 2015 Odesláno 28. červen 2015 Za mě určitě ano, vypadá to mnohem líp ;-) Citovat
Nick406 Odesláno 29. červen 2015 Autor Odesláno 29. červen 2015 (upraveno) Tak jsem to zvážil a půjde to do černého lesku... jinak někdo zkušenost s folií na světla jsem si říkal zadek trochu ztmavit tak nějak decentně jen by mě zajímalo co třeba policajti.... něco takovýho jako na této fotce. Upraveno 29. červen 2015 uživatelem Nick406 Citovat
Nick406 Odesláno 29. červen 2015 Autor Odesláno 29. červen 2015 Zkoušeli jste někdo použít fond pro budíky z nového modelu na starý ??? Citovat
Nick406 Odesláno 1. červenec 2015 Autor Odesláno 1. červenec 2015 Dotaz fungovalo by mě v tom autě rádio z novýho modelu a pokud bych vyměnil i páčku k rádiu tak jak má ?? Citovat
Charlie 1 Odesláno 1. červenec 2015 Odesláno 1. červenec 2015 Musel by to byt novy model z počátku výroby hned na začátku tj.2000 radio Philips na kazetu nebo menic s CD changerem Pak se měnila síť,ta placata páčka a ani radio na CD bytí neslo Citovat
Nick406 Odesláno 1. červenec 2015 Autor Odesláno 1. červenec 2015 (upraveno) Ajo tak to asi nebude tak jednoduchý sehnat...bych mohl mít Clarion z auta 5/2000 tak to nic myslíš tohle že ? jinak nemáš zkušenost nebo nevíš o někom kdo si přehodil tento panel ovládání klimatizace za ten co tam mám ?? nejde mě o automatickou klimatizaci ale o vzhled jestli to jde nějak. Upraveno 1. červenec 2015 uživatelem Nick406 Citovat
Charlie 1 Odesláno 1. červenec 2015 Odesláno 1. červenec 2015 To bohužel nevím... Co prodat tohle a koupit 406 ve full výbavě s motorem ,který ti bude vyhovovat víc.... Taky jsem jednu dobu koketoval svoji 406 vyměnit za 2.2 v benzinu nebo 3.0, Ale krom motoru a mám vše co potřebují a do servisuna dílu,už se dalo hodně peněz a vim ,ze 4-5 let poslouží a pak chci něco nový ho nebo max.2 roky staryho s nájezdem do 40000km:-) Citovat
Nick406 Odesláno 1. červenec 2015 Autor Odesláno 1. červenec 2015 (upraveno) Tak nějak o tom taky uvažuji a navíc bych bral něco s menší spotřebou...ono s žádným benzínem to po městě není nic extra ale ta 1.8 16V mě přijde fakt jako cisterna když to porovnám s novým motorem 2.0 16V ve stejným autě tak mě to žere skoro 2 litry více. Pravda jezdím často krátký trasy po Brně většinou 10-20 Km ze 70% je to popojíždění v zácpě nebo prostě jízda městem neustálý řazení brzdění atd.dneska mě vychází od pondělí spotřeba v průměru na 13 litrů bez klimatizace což mě přijde prostě moc nemluvě o tom že to má od začátku upravenou zbroušenou vačku a urpavenou hlavu válců což se na tý spotřebě asi taky projeví to někdo v Rajchu z toho chtěl duělat závodní auto.. Upraveno 1. červenec 2015 uživatelem Nick406 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.