Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

já zatím hledám vhodné místo napojení ....... nechci rozdělávat půl auta, např. jsem se chtěl napojit v místě pojistky F2, ale to je třeba demontovat odkládací schránku ........

Odesláno

Já to dám buď do toho zrcátka a nebo někam dozadu s napojením na výhřev k zadnímu oknu. Podmínkou je, že se nebude nic odřezávat, odvrtávat apod :aut

Odesláno

neco na pobavení  :roll  regenerace za deště  :myslim už mam za sebou "x" regenerací ale tohle je mazec .  :nevim jo a nejde to umýt ani techničákem  :bojim bud dodelava nebo prostě měl hodne sazi no  :)

post-29733-0-08407600-1461503114_thumb.j

post-29733-0-34211700-1461503123_thumb.j

post-29733-0-48356800-1461503131_thumb.j

Odesláno

zkus nějaký přípravek na okna, měl žlutou barvu, cena v plastu s rozprašovačem asi 70 Kč, název nepamatuju--není to vtip--šlo to s tím sundat bezva

Guest minimaxa
Odesláno

Zkus od Carline čistič motorů. S tim jde dolu všechno. Já to používám jako bezkonkurenční odstraňovač much. Barvě to nic neudělá.

Odesláno

tak a je to čisté !  :mrk pouzil jsem asi 6 připravku co jsem doma mel i na kola i na mouchy i okenu a nic az tohle nevim co to je nejaky domaci čistič a zabral !  :D

post-29733-0-18457000-1461517281_thumb.j

Odesláno (upraveno)

Mozna pro nejaky plast co by areodinamiky v jine verzi motoru vybavy .....?

Pripadne pokud to maji zrcadlove tak me napada nejaky "spoiler" .

Upraveno uživatelem Lihous
  • O 2 měsíce později...
  • O 6 měsíců později...
Odesláno

Zdravím tak jen k té životnosti FAP. Dnes jsem byl v OV v Peugeotu, protože se mi v úterý rozsvítila hláška, že mám málo aditiva ve FAP filtru. Tak mi dolili aditivum za 1700Kč (práce zhruba hoďku) přehráli něco v diagnostice a jede se dále. Najeto mám právě 160tis.

Takže žádné drama s FAP filtrem zatím.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...