Přejít na obsah

Jered

Uživatel
  • Počet příspěvků

    79
  • Registrace

Vše od uživatele Jered

  1. Jered

    Navigace - aktualizace

    A z jaké verze softu jsi aktualizoval?
  2. Jered

    Navigace - aktualizace

    No já bych radou nepohrdnul
  3. Jered

    Aditivum FAP 508SW

    160tis. Natankoval jsem rozjel jsem se z benzínky na dálnici a bliklo to
  4. Jered

    Vibrace v motoru

    Tak dnes měněny rozvody, řemenice v naprostém pořádku a vibrace se ozývají dál.
  5. Jered

    Bílý lak

    Hele nepovím ti přesně, ale myslím, že to bylo něco málo přes 20tis
  6. Jered

    Aditivum FAP 508SW

    Já platil na 2.2HDi myslím něco kolem 3500Kč, musíš mít na to speciální nádobku na naplnění, takže Peugeot tě nemine.
  7. Jered

    Bílý lak

    Zkus zde: http://www.autolakszmek.cz/ lakoval mi skoro celou 508 a to mám perleť na které není možné udělat zástřik.
  8. Jered

    Fap filtr

    Jezdím v 90% dálku, takže pohoda si myslím
  9. Jered

    Automaticke dalkove svetla

    Jo Rakouská dálniční známka taky jsem si sním užil, když jsem si ji nalepil pod zrcátko a to jsem si koupil dvouměsíční
  10. Jered

    Fap filtr

    No uvidíme kolik ještě vydrží
  11. Jered

    508 vyhrievanie sedadiel

    Tak dej vědět pak jak to šlo vím, že to byla pakárna.
  12. Jered

    Fap filtr

    Zdravím tak jen k té životnosti FAP. Dnes jsem byl v OV v Peugeotu, protože se mi v úterý rozsvítila hláška, že mám málo aditiva ve FAP filtru. Tak mi dolili aditivum za 1700Kč (práce zhruba hoďku) přehráli něco v diagnostice a jede se dále. Najeto mám právě 160tis. Takže žádné drama s FAP filtrem zatím.
  13. Jered

    508 vyhrievanie sedadiel

    Já jsem taky elektrikář a pájet umím holt na některé věci musíš mít "koule" Vím že to nebylo nic s medem, byl jsem u toho a když s tím budu mít problém pojedu zase znovu k němu Záleží hodně i jak je ten konektor chycený. Matně si pamatuju, že jsme mimo auto napájeli na vypálené piny na té černé krabičce dráty, aby to nemusel pájet pod sedadlem a pod sedadlem jsme ty vypálené dráty vycvakli z konektoru a napájeli je na dráty mimo konektor. No snad jsi to pochopil jak jsem to myslel. Ale šlo hodně špatně spojit pin z krabičky a drát. Museli jsme použít nějaký přípravek (ne kalafuna) aby to vůbec na to chytlo. Už je to rok a vše funguje jak má.
  14. Jered

    508 vyhrievanie sedadiel

    Dejved. Zavolej sem AutoBogo - Orlová 603516870 Marcel Bogocz. Je to náš firemní servisák. Měl jsem to samé vyhřátý konektor. Vytáhli jsme piny co jsou na obrázku a napájeli přímo drát na drát. A je pokoj. Je tam sice pod tím sedadlem přístup jak k penězům, ale jde to. Řekni mu, že máš kontakt ode mě (Tomáš Samiec)
  15. Jered

    508 vyhrievanie sedadiel

    Jsem přesvědčený o tom, že budou vyhřáté konektory na relátku pod sedadlem. Měl jsem to samé. Zkus šikovného elektrikáře.
  16. Dle mého, pokud auto má systém hlídání tlaku v pneu, musí být funkční, jinak vozidlo nevyhovuje zákonu o provozu na pozemních komunikacích a v lepším případě můžeš dostat pokutu. Je to tak? Takže doporučuji ventilky dokoupit a systém nevypínat. Lze pořídit už za 1000Kč/ks.
  17. Jered

    WIP Nav Plus

    Verze je RNEG2.80.E.2
  18. Jered

    WIP Nav Plus

    No to nevím jakým způsobem se to ta navigace dozvěděla. kolega má teorii, že Peugeot zaplatil googlu a když se spáruješ přes bluetooth tak to google pozná a kopne info do auta. Blbost co?
  19. Jered

    WIP Nav Plus

    Zdravím Vás všechny. Vyskočila mi na navigaci v mojí 508čce, že je pro navigaci vydaná aktualizace a že mám kontaktovat autorizovaný servis. to jsem udělal a bylo mi řečeno, ano víme o tom, můžete přijet koupíte si CD za 5600Kč a my Vám to pak přehrajeme Tak se ptám, umí mi někdo z okolí Ostravska pomoct? Případně i čechy, jezdím pravidelně na služebky do Prahy, teď i Strakonice, tak bych se mohl k někomu když tak zastavit. Díky za rady a tipy
  20. Jered

    508 vyhrievanie sedadiel

    Taky jsem měl stejný problém. na piny v konektoru jsme se servisákem napájeli přímo dráty a je klid.
  21. Zdravím Vás. V pondělí jsem byl s mojí 508 na STK a když došlo na měření ruční brzdy tak nastal problém. Prý údajně u audi, jde přepnout automatická brzda do servisního modu a jde brzdit po krocích 1,2,3 s různou intenzitou. U mojí 508cky nic takoveho neeviduju a technik mel strach zatáhnout na válci za ruční brzdu, a říkal, že by to klidně mohlo utrhnout lanka. Když jsem mu řekl, že jsem už měl lanko utrhnuté jednou jak jsme auto kupovali a mění se to celé s jednotkou, protože lanka jsou v ní zalité a celé to stojí 23tis tak to ani raději nezkoušel. a pustil mě dál Jak to řešili u Vás na STK s automatickou ruční brzdou?
  22. Jered

    Nefunguje Bezklucovy pristup

    A ještě jeden docela důležitý poznatek. Po výměně levé přední kliky, funguje bezvadně i levá zadní klika. To jsem sice před tím nepsal, ale nefungovala řidičova vůbec a zadní fungovala na bázi náhodných výbuchů. Jendou ne jednou ano. Ale pozor, po výměně přední funguje i ta zadní perfektně. podle mého názoru zkrat na té první ovlivňoval funkci i zadní. Jelikož to funguje na bázi elektromagnetického pole či indukce tak kdo ví jak se ten zkrat choval sviňa.
  23. Jered

    Vibrace v motoru

    Se divím, že v autorizovaném servisu to takto řeší
  24. Jered

    Vibrace v motoru

    A projevovalo se to úplně stejně jo? Dobrá tedy vyzkouším připáskovat plastové sání a pak se poradím s mojim servisákem a případně provedeme kontrolu či výměnu.
×
×
  • Vytvořit...