Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Jak vám ta hádéíčka teď v mrazech startují?

Recommended Posts

Odesláno

Tak já jsem dnes nastartoval pouze 1 auto ze dvou. Superb (2,0TDi, CR) bez zaváhání, manželčin Scout (2,0 TDi PD) ani prd. Obě auta jezdí denně, ale teď jsme týden stáli.

Ráno bylo -16°C, mrzne už pátý den, včera max teplota -12°C. Tak jsem teď vyzvednul kabely (samozřejmě jsem je cca před třemi lety půjčil bráchovi a zůstali u něj) a jdu to roztočit... :)

Oteplilo se na -7°C, Scout na první škrt nastartoval i bez kabelů... :)

Odesláno

Tak jsem to dneska už nenatočil. Ale točilo to dlouho, tak teď nabijím baterku a uvidíme. Možná špatná nafta, tak jsem tam něco přilil aditiv a uvidíme.

Odesláno

Najjednoduchšie to zmeráš asi tak že odpojiš plus pol a medzi bateriu a svorku dáš multimeter. (pokiaľ ho vlastníš

Díky.. Není problém si ho půjčit..

Odesláno

Docela jsem měla obavu, co to ráno udělá, ale skoro po týdnu stání na brnk, sice se chudáček 206 trochu klepala, ale jinak pohoda :super , ráno -8°C, tankuju jen na ONU a aditiva nedávám.

Odesláno

Dnes poprvé od víkendu a úplně 100% přesvědčivé to nebylo, 5-6x škytnul a pak naskočil, vcelku pravidelně, ale čekal jsem, že budou obvyklá 2 škytnutí a pojedu. Holt asi se budu muset kouknout na stav žhaviček. :myslim

Odesláno

No ja radeji dobil baterku..Sice je rok stara a original z peugeotu 75ah 800a (vyrobena 6.2015 rok)ale asi už to takova kvalita neni jako co byla original u auta ta vydržela 7.5roku ok a pak umřela.A le prišti rok uz musim žhavici svičky zkontrolovat ,novy palivovy filtr,koupim tec2000 a napojim to ,, a na zimu už budu davat raději aditivum vif zimni, aby se mělo auto dobře:)

Odesláno

Včera a přes noc na nabíječce a dneska také díky vyšší teplotě, jenom -3 to naskočilo na první brnk.

Odesláno

U mě i v teplotě -10 co tu bylo ráno nejvíc na první brnk...  Jinak pravidelně přidávám VIF celoročně a poslední dobou tankováno jen Verva.

Odesláno

vendelinek : TopQ od Benziny má menší cetanové číslo kolik přesně teď nevím.. ale Verva má mít min.60. Celkově na Vervu pozoruju klidnější chod hlavně ráno.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Koupil jsem sice novou baterku, ale zatím jsem jí nenamontoval. Ale po řádném nabití to str

artuje bez problémů i v mínus 12-

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...