invalida Odesláno 6. leden 2015 Odesláno 6. leden 2015 Přišly mrazy a jak se stává baterka ve věku téměř 6 let to pomalu přestává zvládat. Jakýho výrobce bych měl zvolit? Prošel jsem pár webů ale i kamenných prodejen a nějak nemůžu vybrat. Původně jsem chtěl Vartu ,ale byl jsem u dvou na sobě nezávislých prodejců varován ,že mají v současné době problémy s kvalitou tak nevím. Byla mi doporučena baterie EXIDE do mýho nafťáka Exide Premium 12V 77Ah 760A, EA770 .á někdo zkušenosti s tímto výrobcem popřípadě radu co koupit s tímto výkonem. Většinou vyjíždím z teplé garáže ,ale když někde dýl stojím a mrzne jako třeba dnes už se jí moc nechce Dík za tipy Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 6. leden 2015 Odesláno 6. leden 2015 Za poslední měsíc je tu techto temat snad 10, hledej, odpovědi tam jsou Citovat
ozzy56 Odesláno 6. leden 2015 Odesláno 6. leden 2015 zkus origo peugeot, mají dobré baterky jinak kup značku, tak aby se vlezla do kaslíku, jestli bude mít 72 nebo 77 Ah je celkem jedno, záruka dva roky je u všech Citovat
Lukaydo 407 Odesláno 6. leden 2015 Odesláno 6. leden 2015 origo peugeot baterka 3300kč nějak ale za kvalitu se platí,jinak exide 77ah bude dobrá volba ,nebo ta varta no Citovat
Ajap Odesláno 6. leden 2015 Odesláno 6. leden 2015 Já se už loni rozhodl pro Exide, nakonec jsem díky mírné zimě kupovat nemusel. Letos vyčkávám, jestli vydrží. I při -8°C točil motor ještě slušně, takže počítám, že tak -15°C dá určitě. Vzhledem k tomu, že tyhle mrazy v Brně moc neočekávám počítám, že mě stejné vyčkávání bude čekat i příští zimu Citovat
invalida Odesláno 6. leden 2015 Autor Odesláno 6. leden 2015 (upraveno) Mě jde spíš o značku kterou dát, to že do dýzlu patří ta nejsilnější co tam vleze je jasný. Spíš takový osobní zkušenosti. No a k tomu hledání já nemám čas zde sedět několik hodin a pročítat jednotlivý témata, ale po zadání baterka, nová baterka atd. do hledání mi nic nevyběhlo, to jen tak na vysvětlenou Upraveno 6. leden 2015 uživatelem invalida Citovat
Lukaydo 407 Odesláno 6. leden 2015 Odesláno 6. leden 2015 Já bych dal tu exide je i levnější,kdybych nekoupil origo za supr cenu 2200kč v peugeotu 75ah 800a tak du do te exide Citovat
Agrafik Odesláno 6. leden 2015 Odesláno 6. leden 2015 Nevztahuje se u peugeotu sleva na stáří i na baterky, pokud si ji necháte namontovat? Citovat
Lukaydo 407 Odesláno 6. leden 2015 Odesláno 6. leden 2015 (upraveno) Nějaká sleva tam je ale už nevím kolik 8 let máme 407mu ,já slevu dostal+vedouci dal cenu ještě dost dolu asi potřeboval kšeft a namontoval jsem si to sám doma. Upraveno 6. leden 2015 uživatelem Lukaydo 407 Citovat
Davis Odesláno 6. leden 2015 Odesláno 6. leden 2015 Taky sem si řikal, že tuhle zimu asi budu řešit, je tam origo šestý rok...a pořád točí, za předpokladu, že při minus 9 to zatim dávala v poho, i když je fakt, jak mrzne, nenechávám dlouho stát. Ale asi bych šel nakonec do origo, zdá se, že drží. A myslim, že se dá sehnat kolem dvojky. Občas maj v peugeotu akce, chodí mi v newsleteru, ale nevim, jak letos. Citovat
Lukaydo 407 Odesláno 7. leden 2015 Odesláno 7. leden 2015 8let nám vydržela ta origo,tak ta tvoje by měla taky nějak tak Citovat
jamaco1 Odesláno 7. leden 2015 Odesláno 7. leden 2015 že při minus 9 to zatim dávala v poho, jak probíhá to "v poho" ? chytne na drc? nebo chvíli točí? Ptám se proto, že u mého r.v. 2009/10 je asi taky ještě původní baterka - při -6 co bylo u nás, to chytá napoprvé, ale je slyšet že chvíli (2-3 sec.) točí - a to už se pomalu začínám modlit.. je to spíš nepříjemné.. že člověk k tomu ráno jde a nemuže si být stopro jistý že to klapne.. Citovat
Davis Odesláno 7. leden 2015 Odesláno 7. leden 2015 (upraveno) Tak ani nejde o to, jak dlouho točí (to závisí na tom, jak dlouho auto stálo, v jakém stavu jsou žhaviče, komprese), ale spíš jestli točí líně ..du du du du..místo dddddd Mně právě chytá na jedno, max dvě otočení, takže popravdě nikdy zatim dlouho netočila natolik, aby mi uplně zatrnulo. Ale je fakt, že někdy po delším státí kolem nuly udělá to drcnutí pomaleji, než v létě. Z toho sem už mírně na pozoru. A dá se očekávat, že při minus 15 či minus 20 by otáčení už trvalo o něco dýl, takže tam bych měl strach. Navíc s rostoucim mrazem rychleji ubývá kapacita. Jestli ti při minus šesti točí 2 až 3 sekundy, ještě to neni tak dlouho. Otázka, jak rychle točí. Čim jsou otáčky pomalejší, tim to i hůř chytá "na drcnutí". Upraveno 7. leden 2015 uživatelem Davis Citovat
jamaco1 Odesláno 7. leden 2015 Odesláno 7. leden 2015 jojo.. když to tak popisuješ tak mě asi víc leká právě to, že to točí jakoby pomalu... ještě to budu chvíli pozorovat.. díky. Citovat
tukator Odesláno 3. srpen 2015 Odesláno 3. srpen 2015 No tak nás to také potkalo. O víkendu jsme museli startovat přes kabely. Ale narozdíl od vás to nebylo tak, že by předtím něco varovalo, prostě najednou to při startováíní udělalo jen cvak cvak cvak a pak naskočil economy mode. Mám vybráno toto: http://www.pneu-kvalitne.cz/autobaterie/autobaterie-varta-blue-dynamic-60ah-560408054.html?utm_source=autobaterievarta&utm_medium=vartaKonfigurator Myslíte že OK? Máme 1.6 THP... Citovat
Mojo2 Odesláno 4. srpen 2015 Odesláno 4. srpen 2015 Uz jsem to tady nekde psal. Ale taky mi cca před 2 roky odesla baterka. Naprosto z niceho nic. Venku teploty cca tak jako dnes. Odjel jsem do mesta, zaparkuju. Po cca 20 min se vratim a jen cvak a nestartuju. Po dalsich cca 20 min to najednou nastartovalo. Tak jsem odjel rovnou do servisu, tam zmerili baterku a ze prej je ok. Nicmene to tam uz opet nenastartovalo. Tak si to tam nechali a ze problem v elektrice a druhej den mi volali, ze jen baterka kaput. Nejspis se v ni ulomil kousek oloveny desky a ten obcas udelal zkrat a proto to nenastartovalo. Citovat
Davis Odesláno 4. srpen 2015 Odesláno 4. srpen 2015 (upraveno) Stává se. Mě potkalo v sobotu před týdnem. Navždy odešla původní baterka 6 let stará - také náhle. Zaparkoval sem a za 20 minut sem chtěl startovat a najednou jen cvak cvak. Stává se to právě v parných dnech, kdy starší barterky snáz odejdou. Bleskově mi pomohla asistenční služba, nechal sem si od nich dát novou baterku a super. Kupudivu nebyla složitá ani instalace. Chlapík sundal difuser, hadice sání, plastovej kryt a bylo to. Cca 10 minut práce, vše v ceně asistence z pojistky. Zaplatil sem si tu baterku. Vešla se mi tam 72 Ah, tak sem rád, že mam silnější. Tak snad s baterkou na roky klid... Popravdě sem rád, že mě to potkalo poblíž bydliště, než někde u moře. To že odejde ve vedrech je totiž vyšší pravděpodobnost, nehledejte v tom nic zvláštního. A kdo máte baterku pět šest let, může se stát. Pozor na to. Upraveno 4. srpen 2015 uživatelem Davis Citovat
bobo308 Odesláno 16. srpen 2015 Odesláno 16. srpen 2015 Tak dnes dopoledne už jsem nenastartoval. Po otočení klíčkem se ozvalo pouze zacvakání. Nastartoval jsem to přez kabely, ujel jsem cca 30km jestli se to trochu dobije, ale o5 jen cvakání. Tak zítra výměna baterky. Spíš by mně zajímalo jestli když vytáhnu baterku, tak jestli se mi zablokuje rádio. A ani nevím jestli je tam nějaký kód. Mám RT6. Nemáte s tím někdo zkušenost. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 16. srpen 2015 Odesláno 16. srpen 2015 milionkrat a jeste jednou radio je chranene VIN kodem radia nic se nesmaze nic se nenastavuje (krome casu, datumu a stanic) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.