Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,

mohl by mi tu prosim nekdo ze zasvecenych tak nejak popsat, co vse by bylo potreba pri tehle konverzi ?

jedna se o 152kW verzi motoru.

diky:)

• O 3 týdny později...
Guest Scratch
Odesláno

tak budiky, poloosa, prevodovka, to by slo na tuti na vymenu

jeden cas jsem o tom uvazoval a nasledne o tom prestal uvazovat. Cena vymeny a neprihlaseni se rovna tomu koupit jine auto...

• O 9 měsíců později...
Odesláno

osobně bych se před půl rokem přikláněl k názoru automat ven ,ale co mi stojí za barákem v6 ,co 15 let stála, a hledání info, co a jak proč ...

nejdřív se radši každý zamyslete ,proč se zrovna do velkých silných aut a velkých parametrů cpe zrovna  automat....a aby to bylo na JEN zvýšený komfort ,tak to tak přesně není .

Odesláno (upraveno)

DO 406 COUPÉ. PATŘÍ MANUÁL !! :)

AUTOMAT AKORÁT ZNIČÍ PROŽITEK A RADOST Z JÍZDY...

Mám 407c 2.7 HDI  a ten automat prožitek z jízdy totálně kazí :-/ to se mistrům v Peugeotu moc nepovedlo.

Navíc ty japonské převodovky AM6 jsou nespolehlivé, 150t km a začínají se kazit. Prodlevy v řazení kvůli Euru... A hlavně novej automat stojí 120 000 Kč :-D...

Takže vlastně když se Vám vysype... tak si můžete koupit nové auto, pač pořizovací cena je už téměř stejná. Jako cena toho automatu. :-)

Upraveno uživatelem KubaBuba
Odesláno

možná tam peugeot montoval obě převodovky proto, aby si každý mohl vybrat :myslim

cenu neřeš--tahle auta jsou pro lidi, co peníze neřeší :roker , že si je pak koupí vylítané mladý kluk s holou zadnicí je jiná věc... ;)

Odesláno (upraveno)

Do 508 se nedávaly už AM6 mám ten pocit :-)...

A navíc je jen 4 roky staré :-) ukaž mi 407 coupé co najeto půl milionu :-D...

Obě převodovky? Ve 2.7 HDI se dělal jen automat. Takže se moc vybrat nedalo :-(

Kdyby v tom byl manuál... Tak to auto je dokonalé :-)...

Odesláno

ma mobile.de je dost 407 v automatu s vyššíma nájezdama,  ono dost záleží jak se s tim autem jezdí. Pokud si někdo plete velký kupé se sportákem, tak se pak nesmí divit, opotřebovává se každá věc.

Odesláno

Repas automatické převodovky určitě nestojí 120 tis., její oprava není o mnoho dražší než výměna spojky se setrvákem ;)  Nějak nechápu proč máš auto, který vlastně nechceš, když si tak moc proti automatům.... ;) 

Odesláno (upraveno)

Protože jsem byl blbej, naivní :grr  a myslel jsem si, že 2.7 HDI nebude AŽ tak nákladné na provoz a že ten automat bude super. Nikdy jsem automat před tím neměl. 

To je má blbost.  (pomalé přeřazování, občas neví co má ani zařadit. prodleva když se sešlápne plyn a auto začne reagovat.. Není to jen můj kus, kolega z práce má to samé se stejným motorem a dělá mu to to samé. Prostě to tak ty japonské automaty AM6 mají a ještě když je zařazená 6 tak lehce pískají. To dělá všem, asi nějaká výrobní vada.) A repas stojí od 30 - 60 tisíců podle toho co je poškozený a opotřebovaný a není zaručeno zda po repasu vydrží tolik co nová... Kdyby byl v manuálu tak za 15 - 25k vyměníš komplet spojku a setrvák a je klid na statisíce km... Prostě je škoda, že do toho nedávali manuál, nechápu proč...

Každopádně 407c byl vždy můj sen, který jsem si splnil. Pohodlí luxus a jízdní vlastnosti jsou super. :-) Jen ta údržba toho dieslového šestivála je nelidská. Je to auto pro mannagera co má 50+  a né pro smrtelníka co má dvacku za měsíc.

Podcenil jsem to!

Měl jsem si koupit 407 ve 2.2 benzínu, nebo ve 3.0 v manuálu. :)

Odesláno

Třeba tlumiče mi už bouchají, jen ty stojej 30k pač jsou elektronický, EGRy odcházej 7k za jeden jsou tam dva. Ty naštěstí zaslepil, FAP dalších 20k ten se dá taky vykuchat, ale teď za to budou pokuty. Turba jsou tam dvě jedno 30k už trošku jedno píská, převodovka výměna oleje za 8k, Kabely od kufru se přelámaly to teda nestálo nic jen nervy, pak jsem hledal kde se přetrhly, prasklé těsnění pod hlavou 45k při regeneraci Fapu se to stává a mnoho dalších drahých věcí...

rozvody mě stály 8k a olej a filtry dva a půl...

Odesláno (upraveno)

Třeba tlumiče mi už bouchají, jen ty stojej 30k pač jsou elektronický, EGRy odcházej 7k za jeden jsou tam dva. Ty naštěstí zaslepil, FAP dalších 20k ten se dá taky vykuchat, ale teď za to budou pokuty. Turba jsou tam dvě jedno 30k už trošku jedno píská, převodovka výměna oleje za 8k, Kabely od kufru se přelámaly to teda nestálo nic jen nervy, pak jsem hledal kde se přetrhly, prasklé těsnění pod hlavou 45k při regeneraci Fapu se to stává a mnoho dalších drahých věcí...

rozvody mě stály 8k a olej a filtry dva a půl...

Asi jinej geng :D  na ty ceny si přišel kde? ..... trošičku z Marsu ne? Asi jezdíš do Zdib k Domanskému že? :D  :D   Pokud to vidíš takhle že se ti může všechno vysrat tak si potom nekupuj žádné auto.... tlumiče neodchází , turba taky ne .....egry budiš ale ne za 7k... koupíš auto Tvých snů a jen počítáš co se ti může vysrat....nechápu.

Upraveno uživatelem Přema
Odesláno

No protože se mi to sere a nebo se mi to už vysralo proboha!!  A o takových částkách před tím než jsem to kupoval jsem opravdu NEVĚDĚL!!... Tlumiče se jako druhovýroba nedělají a jeden zadní stojí 10k a přední 5k :-) takhle mi to řekli v originálu a na netu je nenajdeš. Jen na 2.2 benzína tam se ty el. nedělaly.

Turbo mi píská jedno jak siréna a stojí třicet jedno, bude se muset časem vyměnit, tlumiče začaly bouchat,  měl jsem prasklé těsnění pod hlavou :-) to by la super investice... 

Co se týče cen tak jsem volal do originálu a nebo se koukni

http://www.autokelly.cz/#|Y33buV4cvEnkJxvjhfNBp03MxRinFE8R8LtQvjoDJoIbn1Qx2tJyCC3W3v+lpUfIjMhy0Pu6OjlXjZEeJoh3W4QBntMjtmDB6/PX+hA66ruy7WpGACdHf7jhotM8vTld28bGIEHE4TyKxEF9oYCV92qoGN56emB49dSlG9SaVUVfh936Dgzxx9rtLRZsK70I

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...