Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

půl giga je na android málo, pod giga RAM vůbec nejít. 4jádro to nezachrání a rozlišení 800x480 na devíti palcích? Blééééééééééé, fuj. To mají dnes ty nejlevnější 4" telefony. Yoga je rozhodně lepší volba.

Odesláno

Teď v téhle oblasti taky pátrám a to první je opravdu bída. Rozlišením displeje počínaje, pamětí, úložištěm, výbavou pokračuje a výdrží konče.

Já teda pátrám v 10" tak střední třída a zatím se mi zalíbil tento: http://www.cube-tablet.com/cube-u65-talk-9x-3g-tablet-pc-9-7-inch-retina-2048-x-1536-bluetooth-gps-fm-octa-core-2gb-32gb.html

Jen v ČR ho sehnat za dobrej peníz je trochu problém.

Odesláno (upraveno)

Léno o Yoga

Mám acer a700 výdrž při WiFi a když na něm jedu 8-12 hodin...

To cube je vykone proto tolik žere,ne?

Kdo takový výkon využije?hráč?

Ještě 2 otázka jak je odladeny systém a jestli to chodí?parametry u Číňanů nejsou všechno...

Upraveno uživatelem Charlie 1
Odesláno (upraveno)

Pár recenzí jsem si o něm už přečetl a nikdo nepsal, že to je šunt z číny. Dost ho chválili. Baterka prý vydrží přehrát 2 celovečerní filmy (tuším v MKV kodeku). Co jsem se dočetl a doslechl tak Cube patří k tomu nejlepšímu z číny. Nikomu to samozřejmě nenutím. Jen píšu co jsem se zatím dozvěděl. Google umí používat každej. ;) A pokud to s něčím chci porovnávat tak alespoň ve stejný cenový kategorii, aby to nebylo srovnávání octavie RS rv2014 vs nissan Z350 rv2000. ;)

Většinou hned doporučujou přehrát novější firmware kde se hodně nedodělků opraví. To platí i o značkovejch tabletech.

Třebas u tý Yogy ta výdrž baterky je fakt luxusní. Taky cena je o něco vejš.

Na každým přístroji je něco co se někomu líbí a nelíbí. Co je ochoten na úkor něčeho přehlídnout. Kdyby byl jeden dokonalej tak ostatní už nic vymýšlet a vyrábět nemusí. :)

Upraveno uživatelem Dave_k
  • O 8 měsíců později...
Odesláno

Dovolím si upnout starý téma...

Poraďte mi kluci tablet na hry a filmy (takový multimédium na cesty), velikostně mi 7in přijde malý, ale třeba mi někdo doporučí dobrý a pokud možno za málo, asi nebude problém sehnat dělo za 20tis, ale to za to nedám

Jak teď všude pátrám, tak píšou, že třeba RAMku pod 1GB nebrat a chtít víc a vedle ve stejným řádku doporučujou Lenovo s RAMkou 1 GB, že jako na hry, tak z toho nejsem moc chytrej.

Já mám takovou starou jebku, co mi na ty šachy a pár knížek stačí, ale když do ní nahraju novější hru, tak to prostě nedává a je to nehratelný - hraju spíš logický a adventury, akční by to nedalo. Taky, když se připojim k netu, tak ho můžu na dvě hodiny položit, protože jak to začne stahovat si ty aktualizace a bůhví co dál, tak se na něm nedá ani kouknout na seznam. Několikrát mu už hrozilo, že ho rozmlátim vzteky, ale zatim se držim.

Chce to prostě upgrejd, tak poraďte, pls, když sem vám tu vylíčil celou svou story :D

Odesláno

A je fakt dobrý, kovový, tenký, výkonný. Je to výrobce Siemens pod obchodní značkou Gigaset.

Odesláno

Tak upřímně dát dvanáct za tabletku mi přijdou vyhozený peníze, ale chápu, že za málo peněz bude míň muziky. Jen sem třeba doufal, že bude existovat něco podobně našlápnuté, ale levnější :D  Teď už se něco rozumného rýsuje.

Ještě, jak jsem pátral, tak sem našel totok https://www.alza.cz/asus-memo-pad-7-me572c-16gb-wifi-cerny-d2217507.htm.

To taky nevypadá zle, hmm?

Odesláno (upraveno)

morepower: ale je to 7", co jsi linknul? Jo dát dvanáct za Samsung je fakt úlet, je úplně šumák, jestli to je tablet :aut

Upraveno uživatelem Pacho69

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...