Přejít na obsah

zidane256

Uživatel
  • Počet příspěvků

    271
  • Registrace

  • Vyhraných dnů

    1

zidane256 vyhrál naposled 9. leden 2022

zidane256 měl nejlépe hodnocený obsah!

1 Sledující

O uživateli zidane256

  • Datum narození 22.6.1992

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 3008
  • Rok výroby
    2017

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Šumperk
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

2 164 zobrazení profilu

zidane256's Achievements

Pozorovatel

Pozorovatel (3/6)

47

Popularita

  1. Naposledy jsem aktualizoval system a navigaci mapy cca 1hod 30min.
  2. zidane256

    AdBlue

    Dobře, díky za informace nerad bych něco zanedbal tak se radši hloupě zeptám.
  3. Ahoj, chtěl jsem se zeptat jak často cca dolívaté adblue? Mám 1.6bluehdi 88kw automat naposledy jsem tankoval pri koupeni auta zhruba 4l ale pořad to píše na palubaku hodnotu méně než 2400km zásoba bluehdi od natankování do plné nádrže od dotankování mám najeto 9500km. Je možné, že ještě není potřeba dolivat po 9500km? Nemám s adblue zkušenosti tak se ptám.
  4. To je sice škoda, ale i tak jsem rád, že jsem sehnal tuto výbavu, naftový motor, automat, malý nájezd km. Tak jsem neváhal. Volal jsem do Fedaralu a potvrdili mi prodej v prosinci do Mototechny a že auto měli jako předváděcí vůz než vyšla 3008 po faceliftu.
  5. Díky. Zatím velká spokojenost.
  6. Prodali ho mototechně nějak před koncem roku. Ale ve velkém techničáku 1. Majitel FederalCars. Pažouti spz podložky samozřejmě koupím nesmí chybět.
  7. Samozřejmě každý rok jsem testoval na Peugeot emotions day líbila se mi moc 3008 už od představení. V nove 508 už jsem se tak dobře necítil moc stísněný prostor oproti první řadě 508.
  8. Ahoj, po krásných 5 letech s mojí předchozí 508sw jsem přesedlal na nového Peugeota 3008. Po 9 dnech co mám 3008 nemůžu si auto vynachválit zatím jsem najezdil něco málo přes tisíc km je to úplně jiná dimenze oproti předchozí jedničkové 508. Měl jsem strach co se týče pohodlí oproti 508 ale obavy byly naprosto zbytečné. Co se týče výbavy tak je to Allure Pack plná výbava krom automatického parkování. První pocity naprosto úžasná full led technologie světel to je opravdu paráda přesedlal jsem z halogenu klasických do full led a to je opravdu nádhera. Auto je rok výroby 2017 koupeno s nájezdem 35 tisíc km jako předváděcí vůz od federals cars. Pár fotek přikládám do začátku později jak bude více času dám více fotek.
  9. čidlo mám koupené ale jak rozebrat zrcátko? musím sundávat tapec ve dveřích nebo jde jen odkrytovat zrcátko?
  10. Ahoj, nemáte někdo zkušenost s výměnou čidla venkovní teploty v zrcátku? Auto ukazuje pořád teplotu nad 23 stupňů ikdyž jsou ráno třeba jen 4-5 stupňů. Jak se dá čidlo vyměnit nemá někdo prosím postup nebo zkušenost jak čidlo vyměnit? Díky.
  11. zidane256

    Zápach vyfuku v autě

    Závada vyřešena nakonec byla prasknuta podkova pod vstřikem, vyměněna podkova a těsněni pod vstřiky a je po problému.
  12. zidane256

    Zápach vyfuku v autě

    No nevím jak to sundat ten kryt motoru. Nerad bych někde něco ulomil. Ale to je to místo od kud je to cítit.
  13. zidane256

    Zápach vyfuku v autě

    To bude asi ono
  14. zidane256

    Zápach vyfuku v autě

    Tak jsem byl v autě vyzkoušel jsem vypnout větráky smrad do auta nešel po zapnutí větráku zase zavanul zápach. Vypnul jsem a zapnul jsem vnitřní okruh a vypnul zápach se zmenšil i po vypnutí vnitřního okruhu a větrácích na plno byl zápach menší. Tak jsem čuchal kolem motoru a jde ten zápach od tud viz. fotka. Je to vstřik? V tom místě jde cítit ten zápach co jde do interieru.
  15. zidane256

    Zápach vyfuku v autě

    Právě že nikdo nic na motoru nedělal. Naposledy se měnil pouze olej a filtr na podzim a vše bylo ok.
×
×
  • Vytvořit...