Tommy306 Odesláno 23. listopad 2005 Odesláno 23. listopad 2005 Původně zaslal: Holly Dneska byl na ČR1 pořad o zimních gumách a povídali, že se nedoporučuje foukat zimní gumy dusíkem, protože ty plyny špatně vodí teplo a gumy se neprohřejí na pracovní teplotu. To jsou věci.... no to teda řekli brzo...nemohli s takovýma řečma začít aspoň o týden dřív? bych si tam pak možná nechal fouknout obyč. vzduch:myslim
Dave_k Odesláno 23. listopad 2005 Odesláno 23. listopad 2005 Původně zaslal: Tommy306 Původně zaslal: Holly Dneska byl na ČR1 pořad o zimních gumách a povídali, že se nedoporučuje foukat zimní gumy dusíkem, protože ty plyny špatně vodí teplo a gumy se neprohřejí na pracovní teplotu. To jsou věci.... no to teda řekli brzo...nemohli s takovýma řečma začít aspoň o týden dřív? bych si tam pak možná nechal fouknout obyč. vzduch:myslim Tak to vypus? a znova nafoukej. :D:D
Tommy306 Odesláno 23. listopad 2005 Odesláno 23. listopad 2005 Původně zaslal: Peta Když za to dal ty prachy :D no právě...a navíc mi tam dali červený čepičky a ty původní si nechali:D:D:aut už není cesty zpět:D
WiZiPoK Odesláno 24. listopad 2005 Odesláno 24. listopad 2005 Poslusne hlasim, ze mam prezuto ..... nove 15ky disky ala peugeot (k podivu nejlevnejsi na lokalnim trhu) a nove pneu 4x DUNLOP SP WINTERSPORT 3D 195/65/R15 .... uz by to chtelo nejake levne puklice na zimu ...
-=Michal=- Odesláno 24. listopad 2005 Odesláno 24. listopad 2005 Původně zaslal: Vvitty 785,-? to je jeste celkem levny... nechal jsem u Safranka obout a vyvazit jeden hlinik a na druhym sundat, opravit a opet obout gumu + vyvazit, a stalo to 500,- .... ani to nebylo v sezone., hezky v pulce prazdnin... osobne bych si tyden pred napadutim snehu dal sezonni prirazku, nejdriv na to vsichni kaslou a pak najednou fronty pred servisem... Safranek, Barumservis & CO jsou zloději. Nejvíc mě vždycinky pobavěj ty slevy pneu na jejich webu. Pneu zlevněná o 30% (no neber to) je po slevě o 20% dražší než na kdejakym eShopu :bojim
-=Michal=- Odesláno 24. listopad 2005 Odesláno 24. listopad 2005 Původně zaslal: Fx Tak ja dneska taky prezul, nakonec nedosly objednany Yokohamy, tak jsem vzal GoodYear UltraGrip 5 .....jedině DUNLOP !
WiZiPoK Odesláno 24. listopad 2005 Odesláno 24. listopad 2005 jojo ..... jeste ze bracha ma novou pritelkyni, ktera pracuje v centralu Goo-Year Czech Rep. a dostala voucher na 30% slevu z vyrobni ceny a za 1300kc nekup Dunlopky ....Chtel jsem nove GoodYear UG-7, ale zatim je nemeli v H-ckove serii ...
Fx Odesláno 24. listopad 2005 Odesláno 24. listopad 2005 Původně zaslal: -=Michal=- Původně zaslal: Fx Tak ja dneska taky prezul, nakonec nedosly objednany Yokohamy, tak jsem vzal GoodYear UltraGrip 5 .....jedině DUNLOP ! Ty mam letni... SP Sporty na obou autech a no problem, akorát na Nissanu už mi puchří, páč tím skoro nejezdím... Vzorku pořád tři pr... krát víc než by člověk čekal:D
Tommy306 Odesláno 24. listopad 2005 Odesláno 24. listopad 2005 Původně zaslal: WiZiPoK jojo ..... jeste ze bracha ma novou pritelkyni, ktera pracuje v centralu Goo-Year Czech Rep. a dostala voucher na 30% slevu z vyrobni ceny a za 1300kc nekup Dunlopky ....Chtel jsem nove GoodYear UG-7, ale zatim je nemeli v H-ckove serii ... tobě nestačí v zimě 190km/h??
Lucinka Odesláno 24. listopad 2005 Odesláno 24. listopad 2005 Jelikož se tento rok nechystám na hory tak to asi zkusím na letní!Bude aspon sranda! A na jaře si koupím nové!!!!;)Teda spíš rodiče!:D
Péťa Odesláno 24. listopad 2005 Odesláno 24. listopad 2005 Původně zaslal: Lucinka Jelikož se tento rok nechystám na hory tak to asi zkusím na letní!Bude aspon sranda! A na jaře si koupím nové!!!!;)Teda spíš rodiče!:D Doufám, že se budeme míjet... PS: Nechceš mi půjčit rodiče? Taky bych něco potřeboval
Tommy306 Odesláno 24. listopad 2005 Odesláno 24. listopad 2005 Původně zaslal: Lucinka Jelikož se tento rok nechystám na hory tak to asi zkusím na letní!Bude aspon sranda! A na jaře si koupím nové!!!!;)Teda spíš rodiče!:D zimní gumy nejsou jenom kvůli horám, ale hlavně kvůli teplotám, protože pod 7°C letní gumy ztrácí důležité vlastnosti, ale to si povíme až to někde nedobrzdíš
Dave_k Odesláno 24. listopad 2005 Odesláno 24. listopad 2005 Původně zaslal: Tommy306 Původně zaslal: Lucinka Jelikož se tento rok nechystám na hory tak to asi zkusím na letní!Bude aspon sranda! A na jaře si koupím nové!!!!;)Teda spíš rodiče!:D zimní gumy nejsou jenom kvůli horám, ale hlavně kvůli teplotám, protože pod 7°C letní gumy ztrácí důležité vlastnosti, ale to si povíme až to někde nedobrzdíš Myslíš přilnavost že. Já se snažím řídit pravidlem \"4\" pro zimní gumy. -obutá všechna \"4\" kola -na autě minimálně \"4\" měsíce v roce -minimální vzorek \"4\" mm -maximální stáří \"4\" roky
durino81 Odesláno 24. listopad 2005 Odesláno 24. listopad 2005 Původně zaslal: Dave_k Původně zaslal: Tommy306 Původně zaslal: Lucinka Jelikož se tento rok nechystám na hory tak to asi zkusím na letní!Bude aspon sranda! A na jaře si koupím nové!!!!;)Teda spíš rodiče!:D zimní gumy nejsou jenom kvůli horám, ale hlavně kvůli teplotám, protože pod 7°C letní gumy ztrácí důležité vlastnosti, ale to si povíme až to někde nedobrzdíš Myslíš přilnavost že. Já se snažím řídit pravidlem \"4\" pro zimní gumy. -obutá všechna \"4\" kola -na autě minimálně \"4\" měsíce v roce -minimální vzorek \"4\" mm -maximální stáří \"4\" roky Pozriem 4 e-shopy. Kupim 4 gumy. Kazda stoji 4 litre. Cakam na ne 4 tyzdne...:D Si robim srandu...:aut:D:aut:D:aut Celkom dobre pravidlo \"4\" pre zimaky.
rimmer Odesláno 25. listopad 2005 Odesláno 25. listopad 2005 tak uz mam taky prezute...no..docela rozdil aj na tom blbym lede Akorat mi to silene tahne doleva...musim vymenit predni gumy zda bude tahnout doprava, delal jsem totiz vymenu horniho ulozeni tlumice, ale nepredpokladam, ze by se tim rozhodila geometrie, zaroven pritom jsem presrouboval na plechace se zimnima, potom mi nezbyva nez je hodit na zadek.
Dave_k Odesláno 25. listopad 2005 Odesláno 25. listopad 2005 Si robim srandu...:aut:D:aut:D:aut Celkom dobre pravidlo \"4\" pre zimaky. Není to z mojí hlavy. Někde jsem to slyšel. Asi rádio.
trollik Odesláno 28. listopad 2005 Odesláno 28. listopad 2005 No me to tahne taky doleva,jak jsem prezul na zimni.Nechci nic rikat,ale nebude to nama samotnejma;),ze ta mekci guma se vic rozvejkne pod nasi tihou:papa.
Petr 406 red Odesláno 28. listopad 2005 Odesláno 28. listopad 2005 Koukal jsem že ještě jezdí strašně lidi na letních já je vůbec nechápu!!! Asi si chtějí někde rozbít hubu!!
Crack Odesláno 29. listopad 2005 Odesláno 29. listopad 2005 No tak už mám přezuto i na služebáku.Féš mě řek že se u nich přezouvá až po prvním smyku,když sem do něj hučel už před 14ti dněma:(
Recommended Posts