Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Tak už máte přezuto?

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Holly

Dneska byl na ČR1 pořad o zimních gumách a povídali, že se nedoporučuje foukat zimní gumy dusíkem, protože ty plyny špatně vodí teplo a gumy se neprohřejí na pracovní teplotu. To jsou věci....:o

no to teda řekli brzo...nemohli s takovýma řečma začít aspoň o týden dřív? bych si tam pak možná nechal fouknout obyč. vzduch:myslim

Odesláno
Původně zaslal: Tommy306

Původně zaslal: Holly

Dneska byl na ČR1 pořad o zimních gumách a povídali, že se nedoporučuje foukat zimní gumy dusíkem, protože ty plyny špatně vodí teplo a gumy se neprohřejí na pracovní teplotu. To jsou věci....:o

no to teda řekli brzo...nemohli s takovýma řečma začít aspoň o týden dřív? bych si tam pak možná nechal fouknout obyč. vzduch:myslim

Tak to vypus? a znova nafoukej. :D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: Peta

Když za to dal ty prachy :D :D

no právě...a navíc mi tam dali červený čepičky a ty původní si nechali:D:D:aut

už není cesty zpět:D

Odesláno

Poslusne hlasim, ze mam prezuto .....

nove 15ky disky ala peugeot (k podivu nejlevnejsi na lokalnim trhu) a nove pneu 4x DUNLOP SP WINTERSPORT 3D 195/65/R15 ....

uz by to chtelo nejake levne puklice na zimu ...

Odesláno
Původně zaslal: Vvitty

785,-? to je jeste celkem levny... nechal jsem u Safranka obout a vyvazit jeden hlinik a na druhym sundat, opravit a opet obout gumu + vyvazit, a stalo to 500,- .... ani to nebylo v sezone., hezky v pulce prazdnin...

osobne bych si tyden pred napadutim snehu dal sezonni prirazku, nejdriv na to vsichni kaslou a pak najednou fronty pred servisem...

Safranek, Barumservis & CO jsou zloději. Nejvíc mě vždycinky pobavěj ty slevy pneu na jejich webu. Pneu zlevněná o 30% (no neber to) je po slevě o 20% dražší než na kdejakym eShopu :aut:bojim

Odesláno

jojo .....

jeste ze bracha ma novou pritelkyni, ktera pracuje v centralu Goo-Year Czech Rep. a dostala voucher na 30% slevu z vyrobni ceny :) a za 1300kc nekup Dunlopky :) ....Chtel jsem nove GoodYear UG-7, ale zatim je nemeli v H-ckove serii ...

Odesláno
Původně zaslal: -=Michal=-

Původně zaslal: Fx

Tak ja dneska taky prezul, nakonec nedosly objednany Yokohamy, tak jsem vzal GoodYear UltraGrip 5

.....jedině DUNLOP ! :mrk

Ty mam letni... SP Sporty na obou autech a no problem, akorát na Nissanu už mi puchří, páč tím skoro nejezdím... Vzorku pořád tři pr... krát víc než by člověk čekal:D

Odesláno
Původně zaslal: WiZiPoK

jojo .....

jeste ze bracha ma novou pritelkyni, ktera pracuje v centralu Goo-Year Czech Rep. a dostala voucher na 30% slevu z vyrobni ceny :) a za 1300kc nekup Dunlopky :) ....Chtel jsem nove GoodYear UG-7, ale zatim je nemeli v H-ckove serii ...

tobě nestačí v zimě 190km/h??:o

Odesláno

Jelikož se tento rok nechystám na hory tak to asi zkusím na letní!Bude aspon sranda!:D A na jaře si koupím nové!!!!;)Teda spíš rodiče!:D:D

Odesláno
Původně zaslal: Lucinka

Jelikož se tento rok nechystám na hory tak to asi zkusím na letní!Bude aspon sranda!:D A na jaře si koupím nové!!!!;)Teda spíš rodiče!:D:D

Doufám, že se budeme míjet...

PS: Nechceš mi půjčit rodiče? Taky bych něco potřeboval :D

Odesláno

zimní gumy nejsou jenom kvůli horám, ale hlavně kvůli teplotám, protože pod 7°C letní gumy ztrácí důležité vlastnosti, ale to si povíme až to někde nedobrzdíš:papa

Odesláno

zimní gumy nejsou jenom kvůli horám, ale hlavně kvůli teplotám, protože pod 7°C letní gumy ztrácí důležité vlastnosti, ale to si povíme až to někde nedobrzdíš:papa

Myslíš přilnavost že. :aut

Já se snažím řídit pravidlem \"4\" pro zimní gumy.

-obutá všechna \"4\" kola

-na autě minimálně \"4\" měsíce v roce

-minimální vzorek \"4\" mm

-maximální stáří \"4\" roky

Odesláno
Původně zaslal: Dave_k

Myslíš přilnavost že. :aut

Já se snažím řídit pravidlem \"4\" pro zimní gumy.

-obutá všechna \"4\" kola

-na autě minimálně \"4\" měsíce v roce

-minimální vzorek \"4\" mm

-maximální stáří \"4\" roky

Pozriem 4 e-shopy.

Kupim 4 gumy.

Kazda stoji 4 litre.

Cakam na ne 4 tyzdne...:D:D

Si robim srandu...:D:aut:D:aut:D:aut Celkom dobre pravidlo \"4\" pre zimaky.:super

Odesláno

tak uz mam taky prezute...no..docela rozdil aj na tom blbym lede :) Akorat mi to silene tahne doleva...musim vymenit predni gumy zda bude tahnout doprava, delal jsem totiz vymenu horniho ulozeni tlumice, ale nepredpokladam, ze by se tim rozhodila geometrie, zaroven pritom jsem presrouboval na plechace se zimnima, potom mi nezbyva nez je hodit na zadek.

Odesláno
Si robim srandu...:D:aut:D:aut:D:aut Celkom dobre pravidlo \"4\" pre zimaky.:super

Není to z mojí hlavy. Někde jsem to slyšel. Asi rádio. :roker

Odesláno

No me to tahne taky doleva,jak jsem prezul na zimni.Nechci nic rikat,ale nebude to nama samotnejma;),ze ta mekci guma se vic rozvejkne pod nasi tihou:papa.

Odesláno

No tak už mám přezuto i na služebáku.Féš mě řek že se u nich přezouvá až po prvním smyku,když sem do něj hučel už před 14ti dněma:(

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...