Guest MilaS Odesláno 3. listopad 2005 Odesláno 3. listopad 2005 Hlásím - přezuto, starší Continental ContiWinter Contact 195/65 R 15 po delší anabázi s plecháčema - nakonec jsem koupil nové z druhé ruky v Hlinsku (sice na Xantii, ale pasujou)
Holly Odesláno 3. listopad 2005 Odesláno 3. listopad 2005 Původně zaslal: Rebik Původně zaslal: Holly Taky bych klidně koupil gumy přes rajpneu, ale při rozdílu 500,- na gumu u Bridgestone LM20 176/65R14 oproti nejlevnejsipneu, si radši ten týden počkám. Funkční mi připadají dost, už jsem od nich bral v létě. [upravil dne 2/11/05 Holly] To je jasný, ale pro servis nejsou solidní obchodní partner, a kdyby napadlo budou lidi nasraný stokrát víc, protože zákazník bude řvát na mě, z rajpneu to tu zatím bylo vždy druhý den ráno.... Plně chápu, pro servisy to není.
Garfield Odesláno 3. listopad 2005 Odesláno 3. listopad 2005 Tak koukám, že v tuhle chvíli je nejlevnější pneunet.cz, ale má dlouhé dodací termíny, druhý nejlevnější je e-pneumatiky.cz s dodáním do 3 dnů (právě dnes na vlastní kůži vyzkoušeno), třetí jsou nejlevnejsipneu.cz Objevil ještě někdo levnější?
olda Odesláno 3. listopad 2005 Odesláno 3. listopad 2005 Z pneunetu jsem to měl doma za tři dny,úplně bez problémů,dovezla to PPL.
Tommy306 Odesláno 3. listopad 2005 Odesláno 3. listopad 2005 Původně zaslal: Rebik Původně zaslal: Tommy306 Původně zaslal: olda Koupil jsem tyto,tak jsem na ně zvědavej. mám objednaný ty samý, ale už na ně čekám nějak dlouho a nikdo se ještě neozval, tak tam asi zítra zavolám sám (nejlevnejsipneu.cz) To je přesně rozdíl mezi funkčním a třeba i dražším pneu i. obchodem... tak jsem jim volal, a že prej je to novinka, tak to ještě nemaj na skladě, že to mám očekávat koncem příštího týdne...vzhledem k tomu, že příští tejden budu na služebce, tak mě to nějak zas moc nevadí, třeba dojdou jaxe vrátím...
Fx Odesláno 5. listopad 2005 Odesláno 5. listopad 2005 Ja mam objednany novy zimni Yokohamy, tak uvidim, jaky budou Nakonec je asi obuju na hlinikace, protoze na plechy uz love patrne nezbydou:bojim, ale porad lepsi nez mit plechace a nemit co na ne:D Bylo by smutny, kdyby moje plechace nemely co na sebe:papa
Guest minimaxa Odesláno 5. listopad 2005 Odesláno 5. listopad 2005 Původně zaslal: kšanda nic proti chlapci ale chalupu mam v orlickejch horách a v jejich podhůří sem viděl takovech místních šikulů že to fakt o praze zdaleka neni. pomalu bych si i trouf říct že na horách maj nejvíc zimní gumy a řetězy pražáci. ale tohle přiblblý škatulkování nesnášim takže to berte jen jako osobní zkušenost No to je jasný, to je o šikovnosti, pražák na hory zimáky potřebuje protože neumí po sněhu jezdit. Místní šikula si poradí i bez nich :D:D
Guest minimaxa Odesláno 5. listopad 2005 Odesláno 5. listopad 2005 Původně zaslal: Vvitty Původně zaslal: minimaxa Ještě je brzo, a věřte zkušenému:roker Jo a vy pražáci, jak tady uvidím někoho v zimě na letních, tak říkám zrovna, tlačit vás nebudu!!! a jeee, zas ty prazaci co proti nim furt mate? jak uz rekl oddie, tohle je o blbosti, ne o praze... znam dost lidi na vysocine, co nehodlaji prezouvat nebo prehodi jen dve predni... a pro zmenu rikaji, ze ty prazaci maji penez kdyz si muzou dovolit utracet za sadu zimnich a zrovna u nas jsem dost casto videl letni gumy s retezama... super kombinace...pritom na zimnich by ten clovek nemel problem... [upravil dne 30.10.05 Vvitty] Když ono těch blbců se jaksi v Praze soustřeďuje nejvíc:myslim
Guest minimaxa Odesláno 5. listopad 2005 Odesláno 5. listopad 2005 Zapadlá auta v zimě zásadně netlačím, ale tahám. Nabídnu lano a a? si ten pitomec leze pod auto sám. Zatím sem vytáhnul každýho (firemní Land Rover Defender), dokonce jsem tahal jednou i sám sebe. Jo naviják se hodil.
kšanda Odesláno 5. listopad 2005 Odesláno 5. listopad 2005 Původně zaslal: minimaxa Když ono těch blbců se jaksi v Praze soustřeďuje nejvíc:myslim když ono je v praze přez milion lidí. takže je docela velká pravděpodobnost že čim víc lidí. tim víc blbců
Trundik Odesláno 6. listopad 2005 Odesláno 6. listopad 2005 Tak jsem v sobotu 5. 11. taky přezul. Vpředu mám Matadory - budou tam již třetí sezonu a zatím v pohodě, vzadu mám klebery, co jsem koupil s autem. Taky dobrý
Guest minimaxa Odesláno 6. listopad 2005 Odesláno 6. listopad 2005 Tak nám dneska nad ránem napadlo na kopci za barákem (Sněžka, -2st.C, 1-2cm) trochu toho bílýho sajrajtu, tak to teda taky přezuju. Objednán jsem na zítra ráno. Jezdím na Nokianech a měnit značku rozhodně nebudu [upravil dne 6.11.05 minimaxa]
Péťa Odesláno 6. listopad 2005 Odesláno 6. listopad 2005 Původně zaslal: minimaxa Tak nám dneska nad ránem napadlo na kopci za barákem (Sněžka, -2st.C, 1-2cm) trochu toho bílýho sajrajtu, tak to teda taky přezuju. Objednán jsem na zítra ráno. Jezdím na Nokianech a měnit značku rozhodně nebudu [upravil dne 6.11.05 minimaxa] U nás je zatím jenom zima
Holly Odesláno 9. listopad 2005 Odesláno 9. listopad 2005 Tak už je mám taky doma, objdnáno na nejlevnejsipneu ve čtvrtek večer po srazu, došly dneska až do domu. Nejvyšší spokojenost. Teď už jenom nechat nalíknout na disky a šup s nima na auto.
Petr 406 red Odesláno 9. listopad 2005 Odesláno 9. listopad 2005 Já jsem ještě nepřezul. Ale už o tom přemýšlím, protože ráno už je docela zima a na letnakách to už moc nesedí. Tak asi brzo raději přezuju než si někde rozbít hubu:) Vloni mi to stačilo, měl jsem objednané zimáky,ale než stačily přijít tak napadnul první sníh. Celý den jsem jezdil na letních docela to bylo o hubu. Tak jsem se z toho vyléčil. Raději přezout dřív než pozdě!!! [upravil dne 12.11.05 Petr 406 red]
MJSytic Odesláno 10. listopad 2005 Odesláno 10. listopad 2005 Tak já už mám od pondělka 7.11. taky přezuto. Koupil jsem nový Matadory MP58 (už jsem to tu psal). V servisu mě pochválil, že jsou dobrý a mě tady v okolí Bradýsa-Neratovic v poho stačí ... Teda snad
Dakaros Odesláno 10. listopad 2005 Odesláno 10. listopad 2005 Já už mam přezuto dlouho. Po zkušenostech z loňska, kdy mi tatovo auto ve 4stupních nad nulou v 50km/h uklouzlo na téměř rovný silnici, až jsem z toho musel zaject ke kraji, akorád tam byly svodidla- ty to nevidržely, pač tam jen vyseli. No a zaparkoval jsem na střeše. Nikdo nevěřil tomu, co jsem dokázal a všichni říkali, že na zimácích by se to nestalo. No byl to mazec. Takže radim všem, PŘEZUJTE co nejdřív
Pinďa Odesláno 10. listopad 2005 Odesláno 10. listopad 2005 Tak jsem včera taky raději už přezul zimáčky (mám Sava Eskimo S3). [upravil dne 19/11/05 Pinďa]
Aluška Odesláno 11. listopad 2005 Odesláno 11. listopad 2005 Tak já už mám taky od pondělka přezuto, sice to možná ještě mohlo chvilku počkat, ale aspoň to mám z krku a nemusím na to myslet.
Crack Odesláno 12. listopad 2005 Odesláno 12. listopad 2005 Já už čekám jen na zástěrky,který budou asi v uterý a pak taky přezouvám,jinak už mám zimní koberce v autě,nemrznoucí směs v ostřikovačích,fridex...
Recommended Posts