Pacho69 Odesláno 18. prosinec 2015 Odesláno 18. prosinec 2015 Abych upřesnil Charlie 1, nepůjde ti LTE mimo velká města, protože Vodafone omezuje HSDPA/HSDPA+, takže pokud nebudeš mít pásmo 900MHz, půjde ti mimo velká města jen GPRS, možná EDGE. Takže tak na pomalou synchronizaci mailů... Citovat
morepower Odesláno 18. prosinec 2015 Odesláno 18. prosinec 2015 Dík, všem za rady, už sem z toho trochu chytřejší Citovat
Charlie 1 Odesláno 19. prosinec 2015 Odesláno 19. prosinec 2015 Hoj potřeboval bych poradit s držákem do auta na sklo,bude muset být univerzální mám mobil Vodafone Smart Prime 6 ma dobijecí USB ve spodním pravém rohu,poraďte co máte vyzkoušené a s čím jste spokojeni ,popřípadě odkaz.děkuji Citovat
Péťa Odesláno 19. prosinec 2015 Odesláno 19. prosinec 2015 Já mám originál od Samsungu. Po mnoha čínských jsem s ním maximálně spokojený, můžeš vyzkoušet, jak by v něm vypadal Tvůj mobil. Já mám jeden s bezdrátovým dobíjením a dva obyč., ale to je pro Tebe bezpředmětné... Citovat
morepower Odesláno 20. prosinec 2015 Odesláno 20. prosinec 2015 mám gripgo http://www.peugeot-club.com/topic/100619-vychytavkyávky/?p=1674937 mám ho přidělaný na držáku brodit, ale původně je k němu i lepík na sklo. Neznám lepší držák, protože na tenhle jde dát úplně vše. Citovat
Pacho69 Odesláno 21. prosinec 2015 Odesláno 21. prosinec 2015 Já mám Qi, kabel do telefonu neřeším Citovat
Medvěd Odesláno 22. prosinec 2015 Odesláno 22. prosinec 2015 (upraveno) Tak v práci povoleno vybrat si z akčních tydlifonů Paegas LTE do 3000,- kč. Dotaz zní - kterej??Nokia Lumia 635 Lenovo A 2010 - a Huawei Y5 Kazam Trooper 440 L Samsung Galaxy Core Prime Upraveno 22. prosinec 2015 uživatelem Medvěd Citovat
wojtěch Odesláno 22. prosinec 2015 Odesláno 22. prosinec 2015 Lumia..... levné mobil s androidem není dobrá volba. začne se to sekat atd... Citovat
Návštěvník Odesláno 22. prosinec 2015 Odesláno 22. prosinec 2015 Šel bych do Lumie, měl jsem možnost tři měsíce testovat 625 (je to starej model vím) a byl jsem maximálně spokojen. Nakonec jsem si koupil teda něco jiného, ale to mělo svůj důvod. Jinak bych si býval Lumii koupil, byť nějaký nový model v jiné cenové relaci. Ale tuším že pro Tebe Medvěde by byl windows, jeho synchronizace a sdílení boj. Ale na druhou stranu si myslím že co by jsi potřeboval, ty by jsi se naučil. Citovat
MJSytic Odesláno 22. prosinec 2015 Odesláno 22. prosinec 2015 Lumia ano, pokud nepotřebuje blesk S tím používáním je to jen o tom "být ochoten pochopit a vzít to tak, že to tak prostě je a jinak to nejde" a v tomhle případě to bude asi problém Ale třeba se mýlím (se 435 se naučila i moje mamka ) Jinak pro někoho, kdo potřebuje volat, smskovat, fotit ve dne a využije celkem dobrou navigaci(mapy), tak je tahle Lumia ideální Citovat
Péťa Odesláno 22. prosinec 2015 Odesláno 22. prosinec 2015 Říká se mi to těžko, ale Tobě bych Méďo také doporučil tu Lumii. Jen si budeš muset zvyknout na jinou strukturu nastavení čehokoli oproti tabletu s Androidem. Ono jen blbé vyzvánění u kontaktu je docela oříšek... Citovat
Milan+ Odesláno 22. prosinec 2015 Odesláno 22. prosinec 2015 Péťo vžyť u Androidu to jsou tři kliknutí,tak proč ořech,to já považuji s w za podstatně horší na zvyknutí po měsíci ním ani nahodou. Citovat
Péťa Odesláno 22. prosinec 2015 Odesláno 22. prosinec 2015 Právě že u Win to je blbě řešené. Zlatý android. Citovat
Milan+ Odesláno 22. prosinec 2015 Odesláno 22. prosinec 2015 Tak jsem to blbě pochopil,jsem to pojal ,že ořechem myslíš Android. Citovat
morepower Odesláno 23. prosinec 2015 Odesláno 23. prosinec 2015 (upraveno) tak motorola defy pro je doma konečně android s čudlíkama EDIT: první dojmy, kdyby to náááhodou někoho zajímalo (protože, co si budem povídat, u nás dost neobvyklý telefon to je..) + jsem nadšený :-) + všechny potřebný aplikace na místě, umožňuje přesun instalací na SD kartu + psaní a ovládaní mi sice chvilku připadalo divný, ale už jsem se s ním zžil - je to dost věrná kopie BB i, co se týče logiky (třeba ostružinový tlačítko tam taky je, modří vědí) + centrální tlačítko mi vyhovuje víc než BB šoupátko + oproti BB je změněná pozice ALT a SHIFT nalevo, takže sem zezačátku psal blbosti, ale napravo je ještě jednou ALT, takže čísla píšu levačkou a ve finále je to lepší, protože je tam víc místa pro prsty + displej je samozřejmě taky dotykový, takže když chci, je to normální matlafoun, jen s menším displejem + prachu a vodě odolný IP67 a gorilla glass + po dvou dnech fakt skoro nešel z ruky (net, volání, hudba, film, psaní, hry, instalace) a baterka je ještě na 40%. Takže za běžnýho provozu (mýho) bude na tejden - prostě tradičně každé pondělí ráno nabiju :-) - protože je z USA, je anglicky, což mě sice nevadí, ale všechny mezinárodní aplikace, co stáhnu jsou bez češtiny a pokud ji chci, musím ji doinstalovat (třeba navigace) - trochu divně má řešený vyzváněcí tony, tady logika trochu selhává u sms to samý - BT připojení v autě sice funguje, ale zatím se mi nedaří listovat v seznamu (možná sem jenom blbej) Tak asi tak :-) Upraveno 25. prosinec 2015 uživatelem morepower Citovat
morepower Odesláno 25. prosinec 2015 Odesláno 25. prosinec 2015 A hned při povánočních slevách se na vás obracím znovu. Potřebuju telefon pro manželku. zkusím nějaký požadavky vypsat, a pokud mi poradíte, budu rád. Sám tomu rozumím jak koza petrželi a zamrz sem někde v telefonním pravěku (viz moje předchozí příspěvky :-) ) - cena do 4K (kdyby ale jako fakt rozhodovala pětistovka, tak je to jasný) - velikost do kabelky, žádný pádlo ani mrňous - výbornej foťák s přisvětlovací diodou - nutnost - android + možnost velký SD karty, ideálně instalace možný na SD kartu - design (dle vkusu každého soudruha, ale díky za inspiraci) - odolné sklo - klidně s folií - aby se to v kabelce neomlátilo a nepoškrábalo. pouzdro nejspíš asi nebude žádané - rychlá odezva - co nejlepší výdrž baterie - nutnost víc mě nenapadá, klidně upřesním, dík Citovat
Guest minimaxa Odesláno 25. prosinec 2015 Odesláno 25. prosinec 2015 Ještě k tomu držáku do auta, na Alze nyní za https://www.alza.cz/samsung-ee-v200sab-pro-telefony-a-tablety-4-5-5-cerny-d486765.htm?catid=18843445 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.