Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Abych upřesnil Charlie 1, nepůjde ti LTE mimo velká města, protože Vodafone omezuje HSDPA/HSDPA+, takže pokud nebudeš mít pásmo 900MHz, půjde ti mimo velká města jen GPRS, možná EDGE. Takže tak na pomalou synchronizaci mailů...

Odesláno

Hoj potřeboval bych poradit s držákem do auta na sklo,bude muset být univerzální mám mobil Vodafone Smart Prime 6 ma dobijecí USB ve spodním pravém rohu,poraďte co máte vyzkoušené a s čím jste spokojeni ,popřípadě odkaz.děkuji

Odesláno (upraveno)

Tak v práci povoleno vybrat si z akčních tydlifonů Paegas LTE do 3000,- kč. Dotaz zní - kterej??

Nokia Lumia 635

Lenovo A 2010 - a

Huawei Y5

Kazam Trooper 440 L

Samsung Galaxy Core Prime

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

Šel bych do Lumie, měl jsem možnost tři měsíce testovat 625 (je to starej model vím) a byl jsem maximálně spokojen.

Nakonec jsem si koupil teda něco jiného, ale to mělo svůj důvod. Jinak bych si býval Lumii koupil, byť nějaký nový model v jiné cenové relaci.

Ale tuším že pro Tebe Medvěde by byl windows, jeho synchronizace a sdílení boj. Ale na druhou stranu si myslím že co by jsi potřeboval, ty by jsi se naučil.

Odesláno

Lumia ano, pokud nepotřebuje blesk :myslim S tím používáním je to jen o tom "být ochoten pochopit a vzít to tak, že to tak prostě je a jinak to nejde" a v tomhle případě to bude asi problém :myslim Ale třeba se mýlím (se 435 se naučila i moje mamka :aut :)) Jinak pro někoho, kdo potřebuje volat, smskovat, fotit ve dne a využije celkem dobrou navigaci(mapy), tak je tahle Lumia ideální :myslim

Odesláno

Říká se mi to těžko, ale Tobě bych Méďo také doporučil tu Lumii. Jen si budeš muset zvyknout na jinou strukturu nastavení čehokoli oproti tabletu s Androidem. Ono jen blbé vyzvánění u kontaktu je docela oříšek...

Odesláno (upraveno)

tak motorola defy pro je doma

motorola-defy-pro-2.jpg

konečně android s čudlíkama

EDIT: první dojmy, kdyby to náááhodou někoho zajímalo (protože, co si budem povídat, u nás dost neobvyklý telefon to je..)

+ jsem nadšený :-)

+ všechny potřebný aplikace na místě, umožňuje přesun instalací na SD kartu

+ psaní a ovládaní mi sice chvilku připadalo divný, ale už jsem se s ním zžil - je to dost věrná kopie BB i, co se týče logiky (třeba ostružinový tlačítko tam taky je, modří vědí)

+ centrální tlačítko mi vyhovuje víc než BB šoupátko

+ oproti BB je změněná pozice ALT a SHIFT nalevo, takže sem zezačátku psal blbosti, ale napravo je ještě jednou ALT, takže čísla píšu levačkou a ve finále je to lepší, protože je tam víc místa pro prsty

+ displej je samozřejmě taky dotykový, takže když chci, je to normální matlafoun, jen s menším displejem

+ prachu a vodě odolný IP67 a gorilla glass

+ po dvou dnech fakt skoro nešel z ruky (net, volání, hudba, film, psaní, hry, instalace) a baterka je ještě na 40%. Takže za běžnýho provozu (mýho) bude na tejden - prostě tradičně každé pondělí ráno nabiju :-)

- protože je z USA, je anglicky, což mě sice nevadí, ale všechny mezinárodní aplikace, co stáhnu jsou bez češtiny a pokud ji chci, musím ji doinstalovat (třeba navigace)

- trochu divně má řešený vyzváněcí tony, tady logika trochu selhává u sms to samý

- BT připojení v autě sice funguje, ale zatím se mi nedaří listovat v seznamu (možná sem jenom blbej)

Tak asi tak :-)

Upraveno uživatelem morepower
Odesláno

A hned při povánočních slevách se na vás obracím znovu. Potřebuju telefon pro manželku. zkusím nějaký požadavky vypsat, a pokud mi poradíte, budu rád. Sám tomu rozumím jak koza petrželi a zamrz sem někde v telefonním pravěku (viz moje předchozí příspěvky :-) )

- cena do 4K (kdyby ale jako fakt rozhodovala pětistovka, tak je to jasný)

- velikost do kabelky, žádný pádlo ani mrňous

- výbornej foťák s přisvětlovací diodou - nutnost

- android + možnost velký SD karty, ideálně instalace možný na SD kartu

- design (dle vkusu každého soudruha, ale díky za inspiraci)

- odolné sklo - klidně s folií - aby se to v kabelce neomlátilo a nepoškrábalo. pouzdro nejspíš asi nebude žádané

- rychlá odezva

- co nejlepší výdrž baterie - nutnost

víc mě nenapadá, klidně upřesním, dík

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...