Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Radek:ja tě nevydíral, tak to sem prosím nepiš :bacha:grr jo děkuji nebo mi chceš napsat něco jiného,že jsem ti napsal,že když to neuděláš tak odcházím?

Přema: chápu to ;):papa jenom se zlobím na jednoho pána :) protože on ví,že to jde i teď(nemyslím zavináč) když se chce a proto mám náladu jakou mám(nevím jestli mi ji už nesmazal-tapatalk to nezobrazuje)

Odesláno z aplikací Tapatalk

Upraveno uživatelem Gabriel 307
Odesláno

Odpověď byla vždycky NE, změněné nicky za léta mé administrace bych spočítal na prstech jedné ruky, daleko častější byly a jsou vícenásobné registrace. 

Mimochodem, hledal jsem v SZ nějakou komunikaci na toto téma a tahle mě pobavila:

zdravím mužete mi pls změnit nick ted tam mám 106sťák a chtěl bych 406sťák :-) pokud by to nevadilo...

Odesláno

No ty by sis měl konečně taky změnit to Z na konci na S.  ;)

Jo, když jsme u toho: nebyl třeba takovej Péťa původně Peta?  :ticho

Odesláno

Právě o tom pišu celou dobu, doplnění diakritiky není totež co uplná změna nicku, jestli chce Gaba čárku nad á, nebo pomlčku mezi jmenem a čislem, proč ne, ale změnu nicku jako takovýho neudělám

Péťa byl vždycky Péťa, jen mu chyběl haček a čarka

Odesláno (upraveno)

To jsou zase ve pri. Jestli jim to zmenis....tak pamatuj ze ja chtel taky zmenu na Nacelnik nuklearni hovado......

[emoji120] [emoji129] [emoji28]

Upraveno uživatelem Scratch
Odesláno

na facebooku uz nejsem a tady jsem jeste nedostal odpoved kde se rusi registarce . . . do unora jsem radny clen a pak jsem nerad(to jsem i ted) a pak . . .

Odesláno z aplikací Tapatalk

Odesláno

Zas hádání o ničem... Přestává mě to tu takhle bavit fakt že jo, furt hádky jak malý děcka!! Tak ste snad dospělý, ne? Se tu budete štěkat o to, jestli v nicku můžou bejt speciální znaky nebo ne? A urazit se, když se řekne, že se to tak prostě dělat nebude, to mi přijde snad ještě víc než dětinské... 

Odesláno

No tak jsem hledal a hledal a našel, Změnu nicku Lukarovi neudělal Pe.Tr ale MJSytič, viz citace. Na zakladě ty změny jsou v tom vlákně další požadavky o změnu nicku které jsou rozesety po foru, takže nebyl to Pe.Tr ale neuvažený krok MJS který z neznalosti problematiky zmačkl to červený zakázaný tlačítko a mmálem nám to přejmenovalo všechny nicky který maj ve jmeně čislo peugeotu.

Přišla mi SZ:

Ahoj, vím, že můj požadavek je asi hloupý, ale... Bylo by možné mi změnit nick? Já vím, jednodušší by bylo udělat novou registraci, ale už mám placené členství a kartičku..

Proč chci změnu? Nečekal jsem, že auto prodám, myslel jsem, že bude sloužit mnohem déle.. A chtěl bych změnit nick na: lukaro

Je to spojení jména a příjmení, takže do budoucna žádná změna už nebude.

Moc ti děkuji, Lukáš

Mohu (mám) mu to změnit? :myslim:roll

[upravil dne 28.1.13 08:39 od MJSytic]

Odesláno

Vysvětlili jsme si to po telefonu, ja ho z ničeho neobvinil, prostě jsem to měl zafixováno takhle, navíc o MJS věděl, naťuknul to on a mě to pak došlo že to bylo tak.

Ale mě to nic neudělá když napišu: Pe.Tře promiň, nebylo to myšleno nijak zle proti tobě. Fakt jsem to měl tak zapsaný v hlavě.

Odesláno

Gabrieli promin ale to co tu ted predvadis mi k tobe nesedi. Promin.....

Odesláno

změna nicku-spíš přemýšlet než udělám registraci a ne si pak rvát vlasy, že chci jiný nick :papa

Odesláno

opakuju naposlef ze jsem u neho rozhodoval jen o banech. Pokud vim tak prvni zmena nicku probehla u Saldy.taky beze mne.

Já byl vážně první? Jinak pochopil bych kdyby tady byl někdo dlouho, třeba rok a měl by hodně blbej nick, že by ho chtěl změnit, takových nicků je tady docela dost, ale převážně u těch co se tady kdysi zaregistrovali o mají třeba jen jeden příspěvek, ale tady to měnění z a na @ a podobně mě přijde jako totální kravina. Taky bych mohl chtít @ ale přece nejsme ve školce.

Odesláno

Nejsem si jistej ale me se menil nick z prsouna na scratche, nebo ne? Me stvala ta diakritika ale mozna mi byla doporucena nova registrace nebot jsem tu byl kratce.....

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...