Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

vim že je spousta webu kam se daji nahrat fotky a pak jen zkopirovat adresu a fotky se tu budou objevovat bez přihlašeni. ikdyž po čase začnou fotky mizet :( 

me jde o to že když tady něco čtu bez přihlaseni a jsou tam fotky tak je nevidim a musím se přihlasit. tak jsem se chtel zeptat proč tomu tak je. když u staryho fora fungovali fotky bez přihlašeni.

ja to jako + neberu :D ale každej ma jinej nazor :)

Upraveno uživatelem čakom
Odesláno

Setkal jsem se s tím i na ostatních fórech. Řekl bych, že je to taková ochrana proti tomu, aby si tu případné návody prohlížel kdekdo :myslim

Takhle to alespoň dotlačí lidi k registraci a v lepším případě tu zůstanou :)

Odesláno

No, myslím, že důvod je bohužel přesně takový, jako píše MJSytic, ale je to i z části kontraproduktivní, protože to vytváží zbytečné registrace, kdy si to dotyčný přečte, prohlídne a už se tu nikdy nezjeví a fórum má potom kvůli tomu stovky neaktivních členů ...

Odesláno

čakom

Je problém se přihlásit nebo máš nějaký důvod být tady občas na zapřenou? 

MJSytic a ChouLu dle mého názoru máte pravdu

Odesláno

čakom

Je problém se přihlásit nebo máš nějaký důvod být tady občas na zapřenou? 

MJSytic a ChouLu dle mého názoru máte pravdu

Někdy sem chodím v práci a protože se stane, že se zapomenu odhlásit, tak jsem stále na počítači v práci přihlášen. Již několikrát se mi stalo, že sem některý kolega vložil příspěvky mým jménem. Teď, když příspěvky nelze mazat, tak by mohl nastat problém. A navíc nemusím je podchytit.

Odesláno

Někdy sem chodím v práci a protože se stane, že se zapomenu odhlásit, tak jsem stále na počítači v práci přihlášen. Již několikrát se mi stalo, že sem některý kolega vložil příspěvky mým jménem. Teď, když příspěvky nelze mazat, tak by mohl nastat problém. A navíc nemusím je podchytit.

OT: jestli "v práci" fungujete způsobem, že je jeden uživatelský účet, který používají všichni a lezou přitom po fórech a různě jinde, tak si koledujete o problémy. Nemáte tam nikoho, kdo by to umravnil...?

Odesláno (upraveno)

Jestli v práci lezete v pracovní době po fórech, nemáte tam nikoho, kdo by vás umravnil? :D

Upraveno uživatelem Veverka
Odesláno

Třeba je to hloupý nápad, ale snad by se dalo nastavit pravidlo:

Přihlášenému (registrovanému) samozřejmě s výjimkou "Řádů" - po, dejme tomu, 1/2 roce nulové aktivity - tzn. vůbec nenavštíví stránky klubu - zaslat automatický mail s upozorněním na neaktivitu a dotazem zda má i nadále zájem o členství. Na odezvu ponechat třeba 14 dní. Pokud se neozve, tak účet zrušit. :myslim

Odesláno (upraveno)

HonzaRez a Veverka:

Nebojte, je to zabezpečené. Vždy se ví kdo, kde, kdy na čem byl. Pouze internet je na jednom uživatelském účtu.

Upraveno uživatelem Laďa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...