Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Pezutek

šíbr není a ten čudl jedině s celym ovládáním a panelem,nezlob se

V poho, je to jako na vrakáčích. Za 1500,- i s ovládáním :D, ale ten jejich argument, že bez čudlíku by si to nikdo nevzal, jsem nepobral :grr Když mi přece něco praskne vevnitř, tak si čudlíky přehodím z toho mýho rozbitýho, ne?! :myslim:D

No kdyby se to přesto doma někomu válelo, tak ... Díkas :aut

Odesláno

Jo, za 1000 jsou tam 3 opěrky a take zadní sedadla i opěradla. Je to z nového typu, sedadla (a-nebo) opěradla nepasují do starého.

Je to v Zábřehu na Moravě.

Opěrky je možné poslat poštou za +200 (odložil jsem to v servisu jinde nez bydlím a musí to zabalit a odeslat někdo jiný, tak pro tu slečnu nějaká odměna).

Jestli máš zájem, zjisti si prosím, zda ty opěrky pasují, a? je v servisu nemusím telefonem tolik honit.

[upravil dne 14.10.05 P607Olda]

Odesláno

Jakpak vypadá znáček na kufru? Mě malinko \"vykvet\". Tak pokud je ok tak beru + znak na předku + maska.

[upravil dne 14/10/05 Dave_k]

Odesláno

Budiky stale jeste nedorazily, uz vyckavam u okna a silntam na postaka pokazdy kdyz prijde, uz si myslej, ze mam vzteklinu:aut

Odesláno

Koupil bych airbag z volantu. Já mám 306-ku (2000) s tříramenným volantem. A jak jsem koukal, tak pokud máš taky tříramennej, tak by airbagy měly být stejný. Napiš please cenu. Dík

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...