Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím neskoušel jste někdo napasovat do 307my sedačky z 407my ? Mám polokožené, elektrické a s vyhříváním a chtěl bych je tam dát. Nemám ale představu jestli by šla dozapojit elektrika.

• O 6 měsíců později...
Odesláno

Ahoj chlapi, nechtel jsem zakladat nove vlakno, tak jsem jen obnovil stare. Mam jako spousta z vas prosezenou sedacku ridice a mam taky zborcene bocni vedeni tela na sedaku. V Plazech u Mlade Boleslavi renovuji sedacky, ale na muj dotaz na renovaci moji, jsem dostal necekanou odpoved. Peugeot nevyrabi sedacky tim ze vyrobi skelet na ktery natahnou latku, ale VYLEVAJI usite Potahy nejakou tou PU penou, takze je to k sobe neoddelitelne prilepene a tudiz se nedaji opravit. Nuti tim zakazniky aby si koupili novou. Chtel jsem vam to jen napsat, kdyby nekdo dostal stejny napad jako ja.

Odesláno

Jo tak to si Luky jenom myslíš že to je taková sranda to čalounit......třeba u VW koupíš sedák a ten nastřelíš na rám...ale u pažouta jsem na to koukal a je vsedáku zatavené i vyhřívání....a rozdělat to nejde...... :myslim

Odesláno

nejde o to, či to niekto šikovný bude vedieť spraviť, šikovných ľudí sa ešte stále nájde aj keď je to stále ťažšie, podstatné je, či by sa to oplatilo, snáď si nemyslíš, že by to bolo zadarmo keby na tom bolo toľko práce, to už si myslím, že to vyjde lacnejšie z vrakoviska :myslim

Odesláno

Myslím si že by se šlo vejít do 3000 kč a s tím vrakovištěm nemáš pravdu, protože zrovna sedačka se z vrakáče moc nevyplatí kupovat, protože prosezený jsou všechny a pokud ne, tak je to otázka času, kdy na tom bude úplně stejně. Nejsem žádný prase vyžraný a při najetých 170 tis je v hajzlu... :myslim

• O 9 měsíců později...
Odesláno

Na vrakobvsti jsem objevil sedadla stejneho vzoru z anglickeho vozu.

Moje sedadlo ridice jiz zacina vykazovatznamky pouziti.

Z anglickehobych pouzil sedadlo spolujezdce.

Otazka zni zda ma stejnekonektory pod sedadlem.

Na svem vozemam podridicem 3 konektory u spolujezdce jen konektory 2.

Odesláno

Já jsem přehazoval pouze sedák - molitan, z pravého na levé, pasuje a kabely tam nejsou - vyhřívání nebylo. Takže pokud nemáš vyhřívání, tak by to mělo jít. Pokud teda máš stejný vzhled. Jak lze přehodit opěradlo, to nevím.

• O 4 roky později...
Odesláno (upraveno)

Dával jsem do Peugeota 308micky kožené elektrické křesla puvodem ze 407mičky. v autě jsem měl již vyhřívané sedáky, chtěl jsem jen větší pohodlnější židle. 308ma první generace je počítám stejná s 307mou rozměrově v tomto. 

U elektricky ovládaných židlí jsem musel upravit rozteč uchycení kolejnic u pojezdů, nové sedačky širší o cca 2cm v pojezdech. Pytel a výhřev jsem zapojil do origo štekru v podlaze, pojezdy sedaček jsem přípravu neměl a nechtělo se mi zasahovat do elektroinstalace vozu, peugeoti prý rádi hoří..  Natáhl jsem jen dvoulinku z relátka pojezdů pod židlí, druhý konec jsem vytáhl pod loketní opěrku. Zapojení jsem řešil jen přes autozapalovač, zas tak často si sedačku neupravuju tak mi to vyhovovalo. Interier byl ze sedana do sw, takže vzadu dvojsedák opačně, zadek se rozpáral a přešil u kožených a pouze natáhl na origo.

168e6edc-67ed-4509-9e22-53d0db64d7ce.jpg

313EF745-72CD-4733-8433-0D1A93534420-6652-00000387C828EE09.jpeg

IMG_0865.JPG

IMG_0870.JPG

IMG_20181001_175338.jpg

Upraveno uživatelem brixtr
necituj předchozí příspěvek viz pravidla

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...