Přejít na obsah

Redixik

Nováček
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli Redixik

  • Datum narození 5.8.1999

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 306

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Mladá Boleslav
  • Stát
    Česká republika

Redixik's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. Redixik

    P307 2.0 HDi točí, ale nestartuje

    Tak oba snímače (vačka i klika) preventivně vyměněné za snímače z motoru, kde všechno šlapalo jak má, nicméně problém se startováním setrvává. Takže tady chyba nebude.
  2. Redixik

    P307 2.0 HDi točí, ale nestartuje

    Dobrá, zkusíme to kdyžtak ještě jednou napíchnout a zjistit jestli tedy všechno sedí. Zatím dík, pak se ozvu jak jsem pochodil.
  3. Redixik

    P307 2.0 HDi točí, ale nestartuje

    Synchronizace otáček byla v pohodě. Jak říkám, přesný číslo kolik to ukazovalo nevím. Zkusíme případně kdyžtak napíchnout znova. Auto každopádně točí při startu jak šílený, takže že by bylo nějak líný a mělo nižší otáčky bych asi neřekl.
  4. Redixik

    P307 2.0 HDi točí, ale nestartuje

    Měl jsem to napíchnuté u známého a dle jeho slov v tomhle problém nebyl. Říkal i přesnou hodnotu a kolik má být a sedělo to. v číslech trochu tápu, takže se mi to rychle vykouřilo z hlavy To samé s tlakem čerpadla přesný číslo taky aktuálně nevím, ale stejná záležitost
  5. Redixik

    P307 2.0 HDi točí, ale nestartuje

    Zdravím, tak se taky přidám. Peugeot 307( 2,0HDi, 66kW, 2001, RHY) točí, ale nestartuje. Diagnostika nehlásí žádné chyby. Auto je v garáži při teplotě nad 15°C, přesto zmíním, že žhavicí svíčky jsou v pořádku. V nádrži nová nafta. Čerpadlo v nádrži spíná bez problémů, naftu dopředu natlačí taky, takže trubky problém nejsou. Vysokotlaké čerpadlo měněné za čerpadlo z jiného vozu (tlak hlásí diagnostika v pohodě) Pojistky všechny v pohodě, baterie je nabitá (bezproblémová). Auto naskočí jedině na start sprej, po chcípnutí se dá během pár minut ještě nastartovat znovu, ale stejně hodně ztěžka. Po nastartování a projetí nebyl při jízdě žádný problém - auto jelo bez problémů. Znovu už ale s odstupem času nenastartuji. Někdo nějaké nápady kde jinde by ještě mohl být zakopaný pes? Díky za případné rady
×
×
  • Vytvořit...