Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mam dotaz na zkušenosti, připadně přímo doporučení. Mám v PC zvukovku Asus Essence ST, se zvukem a možnostmi karty jsem maximalně spokojen, ale zvažuji vyměnu PC za ALL in One řešení či připadně Notebook, to ale znamená pro kvalitní zvuk pořídit nějakou externí USB zvukovku neboli DAC, nabizí se více možností a já v tom celkem tápu, co se mě hodně líbí je ESI - http://zvukove-karty.heureka.cz/esi-dr-dac-prime/#c

Nebo opět řešení od Asusu - http://zvukove-karty.heureka.cz/asus-xonar-essence-one/

Jenže ceny jsou uplně strašný, do toho nepujdu.

Takže pokud je tu někdo podobně založenej jako já a má zkušenost s nějakým konkrétním řešením tak sem s ním.

Duležitá je kvalita zvuku, funkčnost na WIN 7 a vyšších a cena.

Jo a stačí dva kanály, nepotřebuju vicekanal

Díky za rady, tipy nápady.

[upravil dne 20/7/14 00:27 od Radek Hurvajz]

Odesláno

Otázka je kolik do to hodláš investovat. Pokud si chceš pořídit All in One tedy NTB tak bych Ti doporučil HP nebo ACER v cenách od 15.000,- výš. Zvukovou kartu už nemusíš řešit. Zaměř se jen na kvalitu reproduktorové soustavy. Zvukovka Ti poskytne maximum - kvalitu zabijou repráky.

Odesláno

Mysliš že když mam Asus Xonar tak že za ní je napojeno nějaký chrchladlo?? Chci poradit s tím DAC, Ať koupím jakej koupím NTB tak zvukovka v něm bude uplně na samotným dně jakohokoliv poslechu. Navic to třeba nebude NTB ale třeba jak pišu All in One řešení/PC v monitoru

Jak pišeš zaměř se jen na kvalitu reproduktorové soustavy tak to je špatně, od začátku, tj Zvuková karta, přes zesilovač až po samej konec, to je repro, musí být vše kvalitní, což u mě je v daný cenový hladině OK. Jakmile jeden článek nahradíš něčím co je v např v notebooku tak jde celej ten řetězec do kopru a pak mužeš mít repráky třeba Nautilusy od B&W a nepomužeš si;)

[upravil dne 19/7/14 23:59 od Radek Hurvajz]

Odesláno
Co na tom vlastně pouštíš?
Muziku čeče, většinou FLAC formát, připadně nějaký starší MPtrosky, ale postupně to nahrazuju FLACem. Pokud jsi se ptal na žánr tak Hard Rock, Heavy Metal, Gothic, od 60tých - po současnost

Soundracky od Zimmera, Doldingera atd

[upravil dne 20/7/14 19:04 od Radek Hurvajz]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...