Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak kdyby to bylo jen pro tchýni tak by ta kuchyn asi nebyla😉 je to spíš vděk Tchanovi který nám pomohl postavit barák, protože  jsem v 23 věděl prd jak se staví dům....kuchyn 4dny práce💪👷💪 ale montáž trvala 2dny trochu křivé zdi.... 

Odesláno

Áááá koukám, taky starší ročník . . .  Mladí už ani neví, kdo to byl Michael Cretu a Samurai .  Jinak to vypadá, že jsi jel tak 50 km/h maximálně spíš míň  :papa

Odesláno

Ahoj, zase taky stary rocnik nie som, ale stiahol som si novy remix 80 a 90 r. 🙂🙂🙂
Pred nou prebehla jedna, tak som pribrzdil z 80 na 30, a ked som zatrubil, tak sa vyrutila druha.
To isli brzdy naplno, nastastie nikto predo mnou, za mnou.
Neviem preco mi neukazuje rychlost na videou, na kamere zapnute, ale na zazname nic.

Odesláno

Zrovna jsem si říkal že ačkoliv tady budu patřit do nejstarších 10-15% tak to taky neznám. A že jsme v 80kách a 90kách na zábavách přehráli ledacos co bych si v autě ani jinde nepustil ... mladý to holt chtěli. Zkraje mi to přišlo jako Depeche nebo Cure ... ale ty ve srovnání s ostatním z mé audioteky vlastně taky neznám. Jako jo... když to @Klemoň napsal tak vím že to existovalo, ale rozhodně bych to nepoznal a spíš jsem to asi ani nikdy neslyšel.

Dnes jsem kromě knedlíků s vajíčkem sobě k obědu udělal to že jsem na Amazonu i jinde hledal pro svou retro dcerku pod stromeček walkmana ...

Odesláno

Tak to vidíš ... to ostatní všechno znám bo jsme to hráli, a taky ještě taková jedná 🐐tá " zpívala" Boys Boys Boys ... 😂

Odesláno
před 1 hodinou, Sawoy napsal:

Boys Boys Boys ..

To byla tuším Sabrina a nebo Sandra , počkej zkusím to zjistit . . . .

Odesláno (upraveno)

@ozzy56 Určitě jsi ještě zapomněl na Wild Horses ...:papa

... a už jsem si vzpomněl: 🐐 Sabrina ...

IMG_20211116_164550.jpg

Upraveno uživatelem Sawoy
Odesláno
před 34 minutami, Pepito napsal:

to je snad jediná skladba od RS co se mi líbí

A co Satisfaction ???

@Sawoy - no tak vidíš , že jsem to měl v hlavě správně  😉

Odesláno (upraveno)

Jj... šak ona byla nezapomenutelná, i když brzo zmizela zpátky k té tyči ...🤣 Zpěvačka jak Markéta Muchová, ale ta neměla ani ty 🐐🐐

Upraveno uživatelem Sawoy
Odesláno

@Klemoň Tak Sandra proti ní byla Paní  Zpěvačka. A když jsi ten pamětník tak od Sandry jistě znáš Hirošimu, kterou převzala. Jestlipak víš, od koho je originál?

@Radek Hurvajz Jenže s nima nenatírala ... 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...