sitler Odesláno 26. srpen 2021 Odesláno 26. srpen 2021 @Lihous tohle je ale nepochopení principu. Androidi telefon je počítač s operačním systémem. Je-li vypnutý, prostě nefunguje. Ani jeho aplikace budík. Není tam hw budík. Není tam nějaký šváb navíc, co řeší budík mimo systém. Je to prostě aplikace nainstalována v systému. A potřebuje pro svůj běh a funkci běžící operační systém. Citovat
Péťa Odesláno 26. srpen 2021 Odesláno 26. srpen 2021 před 3 hodinami, Sawoy napsal: pochybuju, že by Samsung neuměl zesilující vyzvánění, a zase to nemá co dělat s cenou: to bude umět cokoliv za trojku. Schválně jsem hledal a ani můj Samsung Note 10+ to asi v základu neumí. Možná nějaká aplikace, ale to hledat už nebudu, protože to nepotřebuji. Velkou část dne mám telefon jen na vibrace Citovat
Návštěvník Odesláno 26. srpen 2021 Odesláno 26. srpen 2021 @Péťa Jakou máš verzi One UI? Zesilující vyzvánění je dle mého zbytečnost protože než to vyleze na vysokou hlasitost tak to většinou každý položí. Pokud to chci potichu, mám to potichu. Pokud jsem v hlučném prostředí tak to chci nahlas. Ale to jsou mé preference a ne @LihousNejde to dořešit nějakou appkou? Příště je dobré si stanovit potřeby a dle toho vybírat telefon a jeho nástavbu OS. Ne nadarmo je trh přesycen vším možným. Blbé je, když dojde k aktualizaci OS a změně v nastavení. To chápu, že někoho naštve. Citovat
Charlie 1 Odesláno 26. srpen 2021 Odesláno 26. srpen 2021 Dnes nic moc.. Týden už jsem nastydlej.... Na noze otevřena rána, která se nebojí... Teď jsem se pobavil tímhle článkem.... https://dfens-cz.com/jak-eu-zakazala-prodavat-skodu-fabii-combi/ Nevím jedtli je to založený na faktech, ale pánbůh s námi No a máme nového člena domácnosti po 2 letech bez psa... Tak máme doma veselo Sawoy ohodnotil 1 Citovat
Charlie 1 Odesláno 26. srpen 2021 Odesláno 26. srpen 2021 (upraveno) Ne ohradku, kde má své věci.... A než se naučí, tak aby vše nerozkousal.... Tak to měl doma u chovatele.... Byvalej pes nám likvidoval dům byl špatně vychovanéj od štěněte... My ho měli až po roce.... Upraveno 26. srpen 2021 uživatelem Charlie 1 Citovat
Medvěd Odesláno 26. srpen 2021 Odesláno 26. srpen 2021 (upraveno) Dneska jsme se dovolovali autoturismem - navštívili jsme asi 20 lokací v Beskydech a vysbírali nějaké TZ a TV, které jsme prostě potřebovali. Holt když musíš, tak musíš. A máme zálusk na surové místo pro nějakou příští dovolenou - Masarykova chata u Bumbálky https://www.masarykovachata.cz/cs/ Upraveno 26. srpen 2021 uživatelem Medvěd Citovat
Klemoň Odesláno 26. srpen 2021 Odesláno 26. srpen 2021 před 4 hodinami, Sawoy napsal: Všechno dobrý Lépe bych to nenapsal Sawoy ohodnotil 1 Citovat
Sawoy Odesláno 26. srpen 2021 Odesláno 26. srpen 2021 (upraveno) před 4 hodinami, HanysR napsal: Třeba si myslel, že je to Fu.ck.ing Edition Ing. znám, v c.k. ti chybí tečka za "c", ale ten zbytek neznám. Co je to za titul ... Fu? Nějakej čínskej císařsko-královskej inženýr? A na tom vyzvánění je vidět, jak individuální ty naše požadavky jsou a proč je Android otevřenej systém s možností rozšiřování přes apky. Bordel v tom dělají výrobci: logický by bylo mít levnej foun se základním softem, kdo nechce fičury tak je nemá, kdo chce tak si je doinstaluje. Kdo raději vyplázne škvarky za komfort koupi drahou špičku kde už to všechno je a nemusí vybírat s instalovat apky. Mně zesilování vyhovuje, bo pracuju doma, někdy i večer a o víkendu, takže vedle sebe na stole to vrnět vidím a slyším a rodinu to neotravuje. Když jsem někde vedle tak to uslyším když to začne zesilovat a dojdu. A jestli někdo nevydrží 5-7 zazvonění tak ať mi trhne. Když je pro mě důležitej, zavolám zpátky. A přes MacroDroid mám ostatní režimy .. večer a v noci potichu, v autě spárování s BT HF, v kapse rovnou nahlas, dokonce i u třech doktorů kam chodím častěji se to podle GPS přepne na vibrace a naopak ... a tak ... Upraveno 26. srpen 2021 uživatelem Sawoy Citovat
Návštěvník Odesláno 26. srpen 2021 Odesláno 26. srpen 2021 @Sawoy Mohlo by být Jinak málokdo využívá možnosti Androidu a to je problém. Dnes to má kde kdo a většina to neumí ani udržet nějak rozumně v chodu. Je to víc Pocket PC než telefon a dle toho k tomu člověk musí i přistupovat včetně nějaké údržby atd. Citovat
Guest Petr 3008 Odesláno 26. srpen 2021 Odesláno 26. srpen 2021 Ta skoro naše kačena, která tady žije má ještě teď kachňata. Tak to musíme před zimou trochu vykrmit VID_20210825_144235.mp4 VID_20210825_144240.mp4 Citovat
Guest Petr 3008 Odesláno 26. srpen 2021 Odesláno 26. srpen 2021 A protože jsem ještě potřeboval povyměňovat žárovky v osvětlení rz, tak jsem hned pořešil nové podložky Citovat
Péťa Odesláno 26. srpen 2021 Odesláno 26. srpen 2021 před 2 hodinami, HanysR napsal: @Péťa Jakou máš verzi One UI? @HanysR One UI verze 3.1 Citovat
Charlie 1 Odesláno 26. srpen 2021 Odesláno 26. srpen 2021 (upraveno) před 56 minutami, HanysR napsal: @Sawoy Mohlo by být Jinak málokdo využívá možnosti Androidu a to je problém. Dnes to má kde kdo a většina to neumí ani udržet nějak rozumně v chodu. Je to víc Pocket PC než telefon a dle toho k tomu člověk musí i přistupovat včetně nějaké údržby atd. Asi se význas můžeš mi poradit mám teď Redmi 8T při prohlížení internetu mi zamrzne, že nereaguje, musím zhasnout obrazovku, tlačítkem zapnutou, vypnuto a pak už reaguje.... Je to otrava, paměť plná není.... Aktualizovat všechny aplikace automaticky nebo ne.... Se mě zda že každý Android se časem zpomaluje.... Upraveno 26. srpen 2021 uživatelem Charlie 1 Citovat
Návštěvník Odesláno 26. srpen 2021 Odesláno 26. srpen 2021 (upraveno) @Charlie 1Žádný super expert nejsem, spíš zkušený uživatel abych věděl co to chce a nechce. Může to dělat cokoli. Jsou tu větší borci co by ti mohli pomoct. Já bych postupoval vyzkoušením vymazání komplet dat prohlížeče, když nic tak jiný prohlížeč, když nic tak záloha a Hard reset a když nic tak Hard reset a postupná manuální obnova. Určitě ti ale někdo poradí lépe Jinak 8T má dcera která to má zabordelené a nemá problém. Nemluvě o tom že když je aktualizace na nový Droid tak dělám vždy Hard reset. Upraveno 26. srpen 2021 uživatelem Návštěvník Citovat
Návštěvník Odesláno 26. srpen 2021 Odesláno 26. srpen 2021 Koukám, že 8T je pro ty naše žáby ideální Holka ho má taky... Citovat
Sawoy Odesláno 26. srpen 2021 Odesláno 26. srpen 2021 @Charlie 1 Antivir OK? RAM máš kolik, jak moc je zaplněná? Vyčistit. Zkontrolovat co všechno (apky) má oprávnění se automaticky spustit po startu, co všechno běží na pozadí. Při nedostatku paměti přesunout apky který to umožňujou na SD kartu. Když to nepomůže jdi do Google play a vyhledej aplikaci Android System WebWiew, pravděpodobně zjistíš že ji máš nainstalovanou ačkoliv ji v telefonu v seznamu aplikací nenajdeš. Bude-li to nabízet aktualizaci tak ano. Kdyby ne tak naopak poslední aktualizaci odinstalovat. Citovat
Charlie 1 Odesláno 26. srpen 2021 Odesláno 26. srpen 2021 Rám 4gb, úložiště 128GB zaplneno asi 30gb....antivir nemám asi... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.