Lihous Odesláno 25. duben 2021 Odesláno 25. duben 2021 @Péťa Pratele nema byt nyl ale byl - a co je na tom tak silene nepochopitelne v te vete tedy ja jsem napsal a rekl ze PIN je zruseny a karta byla uz v provozu. Ale me az tak tyto narazky nevadi spravne zaznelo pisu tak jak jsem se naucil v zacatcich a tak nejak z pohodlnosti me to zustalo ale prosim nechtejte abych se zasadne menil v jednapadesati ... to fakt v planu nemam No a panu @kirkiz se omlouvam ale jak neprijemne je jemu ma odpoved muze se zamyslet jak muze byt neprijemne jeho hodnoceni prispevku ostatnich - nikoliv k veci Ale opakuji me tyto veci nejak nerozhodi. No a pokud mate problem s timto vrele doporucuji nejakou staz u nekoho po mozkove mrtvici s spatnou vyslovnosti - nebo nejakeho autistu - pripadne studovat nejake starsi texty treba zacatek 19stoleti .... Jinak diky za odpovedi a mozna i to ze se muj prispevek cetl "a ne jednou" to cloveka potesi .... Tak ze diiiky a krasnou nedeli Citovat
Pepito Odesláno 25. duben 2021 Odesláno 25. duben 2021 Před hodinou, Lihous napsal: @kirkizNejsme na "jazykonem simpoziu" ale jen na foru o autech - to me prijde ze v beznem zivote narazim na Ostravaka a reknu mu mluviiis ostravsky nerozumim ti ?? Vzdyt je to hloupost "jazykonem simpoziu" To je latinsky? Mimochodem, když chceš používat cizí slova, tak mrkni občas na net. Sympozium se píše s "y". MotoMoto ohodnotil 1 Citovat
Lihous Odesláno 25. duben 2021 Odesláno 25. duben 2021 @Pepito Prave proto to bylo v uvozovkach Citovat
Návštěvník Odesláno 25. duben 2021 Odesláno 25. duben 2021 před 16 minutami, Lihous napsal: se omlouvam ale jak neprijemne Mně se nemusíš omlouvat, nic jsi mi neudělal. Ale pokud jsi napsal tomu Guru touhle formou, ani se nedivím že ti nedokáže poradit Citovat
Péťa Odesláno 25. duben 2021 Odesláno 25. duben 2021 Jednou za čas se na všech diskusních serverech strhne vášnivá diskuse o pravopisu. Já se přiznávám, že se snažím nezapojit, pokud někdo netrefí i a y (mimochodem i @Vena garážmistr je v tom mistr nad mistry a nikdo mu to tady nevyčítá), tak to neřeším. Ale musí mít příspěvek smysl. Vzpomeňte na Džáňu, pravopis mu nic neříkal a i tak to byl super člověk. Ale psaný test, pokud si dosadíte správné i/y, dával smysl. To samé zmiňovaný Véna, to je úplně jedno, že netrefí vyjmenované slovo, jinak to je šikovný klus, bezva kamarád. Nebudeme se dohadovat o maličkostech, každý je dobrý na něco jiného. Ale prostě ta věta musí dávat smysl A @Lihous nezlob se na mě, ale mě ta citovaná věta: před 1 hodinou, Lihous napsal: Ta karta uz fungovala to je uz neni PIN s tim nyl taky v prvnim kroku problem nedává smysl ani po nahrazení "nyl" za "byl". Teprve po Tvém vysvětlení jsem to pochopil. miroska a ozzy56 ohodnotil 2 Citovat
MotoMoto Odesláno 25. duben 2021 Odesláno 25. duben 2021 před 1 minutou, Péťa napsal: jinak to je šikovný klus, bezva kamarád Jo... i mistr tesař se občas utne a překlepne. Klemoň a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Lihous Odesláno 25. duben 2021 Odesláno 25. duben 2021 @Pepito Verim a bylo to prave schvalne do uvozovek dano jako nadsazka ironie@Péťa Slava jsem rad ze jsem svou myslenku posunul dale @kirkiz Smutne je ze prave na odkaz Guru v sobotu v nedeli nefunguje - a na info lince kartu vidi ale nedokazi pomoci - "ASI" nemaji opravneni - nevim Ono v podstate jde jen o to vedet kolik prodatoval kolega co to ma pujcene nez bude mit svuj net tedy sve pripojeni. A ted z miziiiim mam i jine veci na praci - ac se to mozna nezda Diky za prijemne zpestreni nedelniho dopoledne .... Citovat
Pepito Odesláno 25. duben 2021 Odesláno 25. duben 2021 @Péťa, @Vena garážmistr není zase až takový extrém. Ale Ty jeho slohové práce se mi občas nechtějí číst celé. Předpokládám že své příspěvky píše na PC, protože kdyby to psal na mobilu jako já palcem pravé ruky, tak už by mu upadl. Citovat
Guest minimaxa Odesláno 25. duben 2021 Odesláno 25. duben 2021 (upraveno) Přátelé, věnujte tento čas raději sobě, nebo své rodině, venku je hezky, místo této zbytečné debaty ... Upraveno 25. duben 2021 uživatelem Péťa zmírněn výraz ;) Citovat
Péťa Odesláno 25. duben 2021 Odesláno 25. duben 2021 před 18 minutami, MotoMoto napsal: Jo... i mistr tesař se občas utne a překlepne. @MotoMoto To jsou ty písmenka na klávesnici hned vedle sebe, to se občas uklikneš Jako třeba "K" a "S" MotoMoto ohodnotil 1 Citovat
Guest minimaxa Odesláno 25. duben 2021 Odesláno 25. duben 2021 Co mě opravuješ příspěvek? To si dělej doma klukům když píšou úkoly. Já si na blbci trvám Citovat
Péťa Odesláno 25. duben 2021 Odesláno 25. duben 2021 Já dbám na dodržování pravidel Radek Hurvajz a brixtr ohodnotil 2 Citovat
MotoMoto Odesláno 25. duben 2021 Odesláno 25. duben 2021 před 30 minutami, Péťa napsal: @MotoMoto To jsou ty písmenka na klávesnici hned vedle sebe, to se občas uklikneš Jako třeba "K" a "S" Aspoň vidíš, že to někdo vůbec čte. Péťa ohodnotil 1 Citovat
Guest minimaxa Odesláno 25. duben 2021 Odesláno 25. duben 2021 (upraveno) před 46 minutami, Péťa napsal: Já dbám na dodržování pravidel Jó, někdy jsou i pravidla nedokonalá a někdy to prostě nestačí, no. Co naděláme Upraveno 25. duben 2021 uživatelem minimaxa Citovat
vendelinek Odesláno 25. duben 2021 Odesláno 25. duben 2021 Před hodinou, Pepito napsal: @Péťa, @Vena garážmistr není zase až takový extrém. Ale Ty jeho slohové práce se mi občas nechtějí číst celé. Předpokládám že své příspěvky píše na PC, protože kdyby to psal na mobilu jako já palcem pravé ruky, tak už by mu upadl. Tak jako,snad máš dva palce,taky píšu palcem ale najednou obouma ,jde to fakt rychle Pepito ohodnotil 1 Citovat
Návštěvník Odesláno 25. duben 2021 Odesláno 25. duben 2021 Přesně tak. Dvěma se dá psát rychleji než doktor na chirurgické ambulanci Citovat
Guest minimaxa Odesláno 25. duben 2021 Odesláno 25. duben 2021 Dvěma palci na mobilu asi fakt píšu rychleji než všema deseti na klávesnici Citovat
Pepito Odesláno 25. duben 2021 Odesláno 25. duben 2021 (upraveno) No to právě neumím psát dvěma palci. Kolikrát udiveně hledím na někoho, kdo to umí. Já bych určitě psal nesmysly. Ale zase se mi málokdy stane, že napíšu nějaké slovo špatně, protože si to po sobě aspoň dvakrát přečtu, než to odešlu. @minimaxa, na PC píšu mnohokrát rychleji než na mobilu. Upraveno 25. duben 2021 uživatelem Pepito MotoMoto ohodnotil 1 Citovat
Péťa Odesláno 25. duben 2021 Odesláno 25. duben 2021 Taky se nechá text diktovat Pepito ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.