Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

@Péťa Pratele nema byt nyl ale byl - a co je na tom tak silene nepochopitelne :)  v te vete tedy ja jsem napsal a rekl ze PIN je zruseny a karta byla uz v provozu.

Ale me az tak tyto narazky nevadi spravne zaznelo pisu tak jak jsem se naucil v zacatcich a tak nejak z pohodlnosti me to zustalo ale prosim nechtejte abych se zasadne menil v jednapadesati ... to fakt v planu nemam :)

No a panu @kirkiz se omlouvam ale jak neprijemne je jemu ma odpoved muze se zamyslet jak muze byt neprijemne jeho hodnoceni prispevku ostatnich - nikoliv k veci ;)
Ale opakuji me tyto veci nejak nerozhodi.

No a pokud mate problem s timto vrele doporucuji nejakou staz u nekoho po mozkove mrtvici s spatnou vyslovnosti  - nebo nejakeho autistu - pripadne studovat nejake starsi texty treba zacatek 19stoleti ....

Jinak diky za odpovedi a mozna i to ze se muj prispevek cetl "a ne jednou" to cloveka potesi ....

Tak ze diiiky a krasnou nedeli :papa

Odesláno
Před hodinou, Lihous napsal:

@kirkizNejsme na "jazykonem simpoziu" ale jen na foru o autech - to me prijde ze v beznem zivote narazim na Ostravaka a reknu mu mluviiis ostravsky nerozumim ti ??
Vzdyt je to hloupost ;)

"jazykonem simpoziu"

To je latinsky? :myslim :roll

Mimochodem, když chceš používat cizí slova, tak mrkni občas na net. Sympozium se píše s "y". :papa

IMG_20210425_110712.jpg

Návštěvník
Odesláno
před 16 minutami, Lihous napsal:

se omlouvam ale jak neprijemne

Mně se nemusíš omlouvat, nic jsi mi neudělal.
Ale pokud jsi napsal tomu Guru touhle formou, ani se nedivím že ti nedokáže poradit 🙂

Odesláno

Jednou za čas se na všech diskusních serverech strhne vášnivá diskuse o pravopisu. Já se přiznávám, že se snažím nezapojit, pokud někdo netrefí i a y (mimochodem i @Vena garážmistr je v tom mistr nad mistry a nikdo mu to tady nevyčítá), tak to neřeším. Ale musí mít příspěvek smysl. Vzpomeňte na Džáňu, pravopis mu nic neříkal a i tak to byl super člověk. Ale psaný test, pokud si dosadíte správné i/y, dával smysl. To samé zmiňovaný Véna, to je úplně jedno, že netrefí vyjmenované slovo, jinak to je šikovný klus, bezva kamarád. Nebudeme se dohadovat o maličkostech, každý je dobrý na něco jiného.

Ale prostě ta věta musí dávat smysl ;)

A @Lihous nezlob se na mě, ale mě ta citovaná věta:

před 1 hodinou, Lihous napsal:

Ta karta uz fungovala to je uz neni PIN s tim nyl taky v prvnim kroku problem

nedává smysl ani po nahrazení "nyl" za "byl".

Teprve po Tvém vysvětlení jsem to pochopil.

Odesláno

@Pepito Verim a bylo to prave schvalne do uvozovek dano jako nadsazka ironie

@Péťa Slava :) jsem rad ze jsem svou myslenku posunul dale ;):D

@kirkiz Smutne je ze prave na odkaz Guru v sobotu v nedeli nefunguje - a na info lince kartu vidi ale nedokazi pomoci - "ASI" nemaji opravneni - nevim
Ono v podstate jde jen o to vedet kolik prodatoval kolega co to ma pujcene nez bude mit svuj net tedy sve pripojeni.

A ted z miziiiim mam i jine veci na praci - ac se to mozna nezda ;)
Diky za prijemne zpestreni nedelniho dopoledne ....

Guest minimaxa
Odesláno (upraveno)

Přátelé, věnujte tento čas raději sobě, nebo své rodině, venku je hezky, místo této zbytečné debaty ... 👋

Upraveno uživatelem Péťa
zmírněn výraz ;)
Guest minimaxa
Odesláno

Co mě opravuješ příspěvek? To si dělej doma klukům když píšou úkoly. Já si na blbci trvám 😛

Odesláno
před 30 minutami, Péťa napsal:

@MotoMoto :super To jsou ty písmenka na klávesnici hned vedle sebe, to se občas uklikneš :D Jako třeba "K" a "S" 🤣

Aspoň vidíš, že to někdo vůbec čte. 🧡😁🤣

Guest minimaxa
Odesláno (upraveno)
před 46 minutami, Péťa napsal:

:P Já dbám na dodržování pravidel ;)

Jó, někdy jsou i pravidla nedokonalá a někdy to prostě nestačí, no. Co naděláme 😇

Upraveno uživatelem minimaxa
Odesláno
Před hodinou, Pepito napsal:

@Péťa, @Vena garážmistr není zase až takový extrém. Ale Ty jeho slohové práce se mi občas nechtějí číst celé. :D Předpokládám že své příspěvky píše na PC, protože kdyby to psal na mobilu jako já palcem pravé ruky, tak už by mu upadl. :myslim :D :papa

Tak jako,snad máš dva palce😀,taky píšu palcem ale najednou obouma ,jde to fakt rychle😀

Návštěvník
Odesláno

Přesně tak. Dvěma se dá psát rychleji než doktor na chirurgické ambulanci 😁

Guest minimaxa
Odesláno

Dvěma palci na mobilu asi fakt píšu rychleji než všema deseti na klávesnici 😁

Odesláno (upraveno)

No to právě neumím psát dvěma palci. :aut

Kolikrát udiveně hledím na někoho, kdo to umí. Já bych určitě psal nesmysly. :myslim :D

Ale zase se mi málokdy stane, že napíšu nějaké slovo špatně, protože si to po sobě aspoň dvakrát přečtu, než to odešlu. :papa

@minimaxa, na PC píšu mnohokrát rychleji než na mobilu. :papa

Upraveno uživatelem Pepito

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...