Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ja asi budu porizovat tu aktualne koncici verzi, a jsem z ni nadsenej. Jeste porad me to lehce tahne k c5 a k 508 ale sup je sup. Ten novej se mi tolik nelibi, nevim proc. Treba si me casem taky ziska :)

Co se Ti na tom líbí

Odesláno

Gambinus nepiju, za čepovaný Radegast na Petříně 40 dám :P

To mi připomnělo, že jsme jednou na školním výletě hledali asi hodinu hospodu, kde čepují Radegast, protože jeden člen výpravy odmítal pít cokoli jiného. :D

Odesláno

To mi připomnělo, že jsme jednou na školním výletě hledali asi hodinu hospodu, kde čepují Radegast, protože jeden člen výpravy odmítal pít cokoli jiného. :D

:D :D :D

Odesláno (upraveno)

Dneska jsem vařil rajskou omáčku (poprvé) + těstoviny a plněné papriky. Po umytí+úklidu nádobí jsme šli se synem na hřbitov zapálit svíčky. Samozřejmě, že jsme udělal u pár dobrých skutků ;) .

Úplně bych zapomněl napsal, že jsme byl na fóru P-C :super .

Upraveno uživatelem OK406
Odesláno

Dík za námět na výlet. Přítelkyni řeknu, že jedeme na Petřín a přitom pojedeme do pivovaru :D

To ale fakt udělej. Jediné dilema, které je třeba vyřešit, je to, zda tam začít, nebo skončit. Skončit - pěkná tečka za výletem. Začít - bude na tom Petříně povolnější ;)

Odesláno

Tak já se už týden hrabu s garáží a brzdama na jeepu. Vrata od pondělí a dnes jsem lil štěrku do vydroleneho betonu a teď si hraji s instalací domácího kina co co jsem tu koupil za petikilo už ani nevím od koho. Odpo zbrousit stěrku a pak půjde na tu starou zelenou béžová barva.

Dlouho jsem se musel přemlouvat , než jsem se do toho pustil.

post-26723-0-13211400-1438251631_thumb.j

post-26723-0-70321100-1438251714_thumb.j

post-26723-0-56129300-1438251806_thumb.j

post-26723-0-03606600-1438251966_thumb.j

post-26723-0-23216800-1438252061_thumb.j

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   1 registrovaný uživatel

• Vytvořit...