Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zeptam se zde pritomnych - dnse se vracim jako jindy ze sveta - a u Trebechovic dojedu auto a stale mu sviti brzdova svetla - co v tomto pripade delat .... ?
Byla uz tma tak ze jsem poblikaval jen v obci - kde bylo svetlo ale nezastavil - nedivim se asi bych tez nezastavoval ...??
Co v tomto pripade delat - urcite je to lepsi kdyz sviti stale nez by "nesvitili" vubec "ale" ....??
A ted babo rad - je to kolega ridic ....??

Odesláno (upraveno)

Nic takoveho cestou do Dobrusky nebylo - napadlo me ho predjet a zkusit zastavit ....,ale byla tma a reakce by mohla byt veselejsi nez spatny spinac brzd :)

Zitra klidne pridam video ....

Upraveno uživatelem Lihous
Odesláno

Jednou jsem jel a naproti auto neustále dalkove. Několikrát jsem blikal  a pak mi ukázal že mu jdou pouze parkovací a nebo dálkové.  Snad to neměl domů daleko. 

Odesláno (upraveno)

Dneska se trochu doma uklizelo a pak jsem zajel tchýni pro auto, neřídila 20 let tak ji to na vyježdění bude bohatě stačit.

Opel Corsa c 

ccm 0.980 :D 

coz mi nahrává na @StibTo má i na banány :D 

8430F36C-CF61-4E37-B79F-BC606359E32B.jpeg

Upraveno uživatelem brixtr
Odesláno
před 23 hodinami, Davidak79 napsal:

Byl jsem se dnes naposled v letošním roce podívat v práci :D  a teď hurá na kalbu  ( já teda bez alkoholu )

Twl , vymklo se mi to kontrole , po druhé ranní ( říkají ostatní ) jít dva kilometry pěšky domů, když vám každá část těla, chce jít jiným směrem nemělo chybu . Dnes jenom chcípám na kavalci 🥴

Odesláno

No to zase néé , měl jsem toho plný brejle to zas jóó  :D  vono se to kamarádům povedlo po dvou letech , tím že piju jen příležitostně, třeba na plesech takový ty ovocný čůča , tak při takových akcích jako byla třeba včera se pořádá hon abych se picnul. No a vono jim to včera vyšlo :D 

Odesláno

Takže Ty jsi toho měl plný brejle ale nalejvali tě kamarádi takže za to můžou oni ale Tobě je z toho blbě. 

Já jsem nic nedělal protože co jsem nestihnul udělat za celej rok to nemá cenu dohánět poslední den. Po obědě jsme byli s Pepinem chvilku na procházce pak  tu byl brácha se švagrovkou. No teď jsme po večeři a chystíme se že půjdem do vsi na ohňostroj kterej pořádá obec. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...