Pe.Tr Odesláno 2. listopad 2019 Odesláno 2. listopad 2019 dnes proběhla fyzická likvidace tajemníka klubu @306-Kubik-S16 asi meniskuz ko v rámci turnaje ve footvolley letos tým peugeoťáci museli turnaj "skrečovat“ . Těch zranění bylo vicero tak došlo k fúzi ½teamu peugeoťáci a ½teamu z izraele a turnaj vyhráli, takže přeci jen úspech. Já s Matesem neuvěřitelné 4. místo radim.1008, Klemoň, Péťa a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Guest minimaxa Odesláno 3. listopad 2019 Odesláno 3. listopad 2019 Včera exkurze po letišti a večer v Pyramidě muzikál Čarodějka. Citovat
ozzy56 Odesláno 3. listopad 2019 Odesláno 3. listopad 2019 teď vykouknu z okna a u kontejnerů zastavuje opel astra, vystupuje 110 kilový cigán (češi používají slovo rom) a hrabe v kontejnerech, pak popojede k dalšímu vchodu a zas hrabe, kujva fakt nová doba--cigoši jezdí autem kutat v kontejnerech Citovat
Guest Espero Odesláno 3. listopad 2019 Odesláno 3. listopad 2019 před 16 hodinami, Klemoň napsal: @Espero A až vystřelíš při -2°C v zatáčce do pangejtu, tak čí to bude auto ??? Pořád tvoje - nebo ne ??? Ne, bude leasingovky. I potom. A nedramatizuj, zimní pomáhají hlavně na sněhu, na ledu o něco méně a na mokru skoro ne. Na suchu už vůbec ne. Já jsem z generace, kde zimní kola na celý rok byly normální, a to i třeba v autoškolách, kde jsem učíval svého času a dost zamlada (jezdil jsem tam ve Škoda 100) . A žádné ABS a žádné posilovače a žádné asistenční systémy.... Pravda je, že třeba na přelomu 1977 a 1978, kdy bylo na Silvestra +20 stupňů a na Nový rok -24 stupňů, tak 2. ledna vyjely všechny vozy učit, a vrátily se nenabourané jen 3, ale to moje zůstalo nenabourané. Citovat
Klemoň Odesláno 3. listopad 2019 Odesláno 3. listopad 2019 Jenže ty jsi psal , že to necháš na letních !!! A autoškolu jsem dělal na Š105 + PV3S + Liaz100 Citovat
Guest Scratch Odesláno 3. listopad 2019 Odesláno 3. listopad 2019 před 19 hodinami, Klemoň napsal: @Scratch TVL - když už máš ten stařeckej třes a neudržíš kameru v ruce - to tě nenapadlo si opřít ruku o ochraný rám ??? To bych si pak nepřipadal při koukání jak na lochnesce nebo horské dráze ja byl rad, ze tam sedim a upnutej.... Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 3. listopad 2019 Odesláno 3. listopad 2019 před 33 minutami, Klemoň napsal: Jenže ty jsi psal , že to necháš na letních !!! A autoškolu jsem dělal na Š105 + PV3S + Liaz100 psal ze zatim to necha na letnich ze nebude hoblovat svoje koupene zimaky kdyz je jeste relativne teplo _ tak sem to teda pochopil ja Citovat
Davidak79 Odesláno 3. listopad 2019 Odesláno 3. listopad 2019 myslim že má chybu za tou generací , mělo tam asi být letní Citovat
radim.1008 Odesláno 3. listopad 2019 Odesláno 3. listopad 2019 Ať si každý hobluje co chce. Dnes umytý letní a pokračuji v boji s listím. Bych ho zakázal. pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 3. listopad 2019 Odesláno 3. listopad 2019 (upraveno) Tomu říkáš umytý? Znova a pořádně Ja mam vždycky po ty chemii kola jak nový, ale musim teda řict že kola ze Suzuki maji takový divný odlehčovací drážky a prohlubně zevnitř že umejt to je za trest, do toho foukneš Wapkou a jsi celej mokrej, a to několikrát. Jiný kola mě takhle nikdy nenahodili Jinak teda Suza dostala nový komplet a moc ji to sluší Upraveno 3. listopad 2019 uživatelem Radek Hurvajz pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 3. listopad 2019 Odesláno 3. listopad 2019 ja letos skousel na smir z brdoveho prachu kyselinu solnou - slezlo to i bez drhnuti - jen ten smrad Citovat
Charlie 1 Odesláno 3. listopad 2019 Odesláno 3. listopad 2019 Kolika procentní tu kyselinu solnou používáš?jak dlouho se to musí na kolech nechat?ty přípravky na kola jsou čím dál slabší,že bez drhnutí to vůbec nepouští... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 3. listopad 2019 Odesláno 3. listopad 2019 Kyselina solná je dobrá ale po dvou třech použitích ti zmatní lak, takže radši origo louhový roztok a pomužu si specialním kartáčem. Pak to splachnu Wapkou. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 3. listopad 2019 Odesláno 3. listopad 2019 pouzil sem koupenou 31% nastrikal cely kolo - zezelenalo to - oplachnul a kde bylo potreba tak sem jeste jednou striknul no je to mozne ale tem litakum co mam doma uz to vic ublizit nemuze - jsou olezle a zevnitr dokonce puchyrky Citovat
radim.1008 Odesláno 3. listopad 2019 Odesláno 3. listopad 2019 (upraveno) Před hodinou, Radek Hurvajz napsal: Tomu říkáš umytý? Znova a pořádně Ja mam vždycky po ty chemii kola jak nový, ale musim teda řict že kola ze Suzuki maji takový divný odlehčovací drážky a prohlubně zevnitř že umejt to je za trest, do toho foukneš Wapkou a jsi celej mokrej, a to několikrát. Vzal jsem je jednou, pro letošek to stačí. Liťáky z 5008 pojedou na renovaci, jsou po belgičanovi odřený a budu na jaře dávat nový pneu. Upraveno 3. listopad 2019 uživatelem radim.1008 Radek Hurvajz ohodnotil 1 Citovat
Návštěvník Odesláno 3. listopad 2019 Odesláno 3. listopad 2019 Před hodinou, Radek Hurvajz napsal: maji takový divný odlehčovací drážky a prohlubně zevnitř že umejt to je za trest, do toho foukneš Wapkou a jsi celej mokrej Hehe to mi připomělo ten starej vtípek. V noci po mejdanu se mi chtělo čůrat, tak jsem šel. Teda řeknu vám - jedna lžička od kafe ve dřezu je horší než protivítr. Citovat
ozzy56 Odesláno 3. listopad 2019 Odesláno 3. listopad 2019 před 3 hodinami, Klemoň napsal: Jenže ty jsi psal , že to necháš na letních !!! A autoškolu jsem dělal na Š105 + PV3S + Liaz100 nejde o to, kdo kdy dělal autoškolu--ale chlap s rozumem pojede na letních bezpečněji než idiot s dutou hlavou na nejlepších zimních gumách, tohle není z příruček, je to realita každé zimy Péťa, Davidak79, radim.1008 a 7 další ohodnotil 10 Citovat
Charlie 1 Odesláno 3. listopad 2019 Odesláno 3. listopad 2019 před 1 hodinou, Radek Hurvajz napsal: Kyselina solná je dobrá ale po dvou třech použitích ti zmatní lak, takže radši origo louhový roztok a pomužu si specialním kartáčem. Pak to splachnu Wapkou. Origo louhový roztok se jmenuje jak? Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 3. listopad 2019 Odesláno 3. listopad 2019 Hydroxid sodny ?? Kyselina solna je kyselina chlorovodikova Citovat
Lihous Odesláno 3. listopad 2019 Odesláno 3. listopad 2019 A pokud se to nezadari tak dalsim krokem je koupe naprosto noveho disku Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.