Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

dnes proběhla fyzická likvidace tajemníka klubu 😂

@306-Kubik-S16 asi meniskuz ko

v rámci turnaje ve footvolley letos tým peugeoťáci museli turnaj "skrečovat“ .

Těch zranění bylo vicero tak došlo k fúzi ½teamu peugeoťáci a ½teamu z izraele a turnaj vyhráli, takže přeci jen úspech. Já s Matesem neuvěřitelné 4. místo 💪

FB_IMG_1572719258708.jpg

IMG_20191102_162053.jpg

IMG_20191102_110125.jpg

IMG_20191102_110139.jpg

IMG_20191102_110329.jpg

Odesláno

Včera exkurze po letišti a večer v Pyramidě muzikál Čarodějka. 

IMG_20191102_152927.jpg

IMG_20191102_155403.jpg

IMG_20191102_155701.jpg

IMG_20191102_155858.jpg

IMG_20191102_162436.jpg

IMG_20191102_164318.jpg

IMG_20191102_203241.jpg

Odesláno

teď vykouknu z okna a u kontejnerů zastavuje opel astra, vystupuje 110 kilový cigán (češi používají slovo rom) a hrabe v kontejnerech, pak popojede k dalšímu vchodu a zas hrabe, kujva fakt nová doba--cigoši jezdí autem kutat v kontejnerech 😯:)

Odesláno
před 16 hodinami, Klemoň napsal:

@Espero  A až vystřelíš při -2°C v zatáčce do pangejtu, tak čí to bude auto ???  Pořád tvoje - nebo ne ???

Ne, bude leasingovky. I potom. A nedramatizuj, zimní pomáhají hlavně na sněhu, na ledu o něco méně a na mokru skoro ne. Na suchu už vůbec ne. Já jsem z generace, kde zimní kola na celý rok byly normální, a to i třeba v autoškolách, kde jsem učíval svého času a dost zamlada (jezdil jsem tam ve Škoda 100) . A žádné ABS a žádné posilovače a žádné asistenční systémy.... Pravda je, že třeba na přelomu 1977 a 1978, kdy bylo na Silvestra +20 stupňů a na Nový rok -24 stupňů, tak 2. ledna vyjely všechny vozy učit, a vrátily se nenabourané jen 3, ale to moje zůstalo nenabourané.

Odesláno
před 19 hodinami, Klemoň napsal:

@Scratch   TVL - když už máš ten stařeckej třes a neudržíš kameru v ruce - to tě nenapadlo si opřít ruku o ochraný rám ???    To bych si pak nepřipadal při koukání jak na lochnesce nebo horské dráze :D

ja byl rad, ze tam sedim a upnutej.... :D 

Odesláno
před 33 minutami, Klemoň napsal:

Jenže ty jsi psal , že to necháš na letních !!!   A autoškolu jsem dělal na Š105 + PV3S + Liaz100 :papa

psal ze zatim to necha na letnich ze nebude hoblovat svoje koupene zimaky kdyz je jeste relativne teplo _ tak sem to teda pochopil ja

Odesláno (upraveno)

Tomu říkáš umytý? Znova a pořádně :D Ja mam vždycky po ty chemii kola jak nový, ale musim teda řict že kola ze Suzuki maji takový divný odlehčovací drážky a prohlubně zevnitř že umejt to je za trest, do toho foukneš Wapkou a jsi celej mokrej, a to několikrát. Jiný kola mě takhle nikdy nenahodili

Jinak teda Suza dostala nový komplet a moc ji to sluší

20191102_145348.jpg

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odesláno

Kolika procentní tu kyselinu solnou používáš?jak dlouho se to musí na kolech nechat?ty přípravky na kola jsou čím dál slabší,že bez drhnutí to vůbec nepouští...

Odesláno (upraveno)
Před hodinou, Radek Hurvajz napsal:

Tomu říkáš umytý? Znova a pořádně :D Ja mam vždycky po ty chemii kola jak nový, ale musim teda řict že kola ze Suzuki maji takový divný odlehčovací drážky a prohlubně zevnitř že umejt to je za trest, do toho foukneš Wapkou a jsi celej mokrej, a to několikrát.

Vzal jsem je jednou, pro letošek to stačí. :D Liťáky z 5008 pojedou na renovaci, jsou po belgičanovi odřený a budu na jaře dávat nový pneu. 

Upraveno uživatelem radim.1008
Odesláno
Před hodinou, Radek Hurvajz napsal:

maji takový divný odlehčovací drážky a prohlubně zevnitř že umejt to je za trest, do toho foukneš Wapkou a jsi celej mokrej

Hehe to mi připomělo ten starej vtípek.
V noci po mejdanu se mi chtělo čůrat, tak jsem šel. Teda řeknu vám - jedna lžička od kafe ve dřezu je horší než protivítr. :D

Odesláno
před 3 hodinami, Klemoň napsal:

Jenže ty jsi psal , že to necháš na letních !!!   A autoškolu jsem dělal na Š105 + PV3S + Liaz100 :papa

nejde o to, kdo kdy dělal autoškolu--ale chlap s rozumem pojede na letních bezpečněji než idiot s dutou hlavou na nejlepších zimních gumách, tohle není z příruček, je to realita každé zimy 🤐

Odesláno
před 1 hodinou, Radek Hurvajz napsal:

Kyselina solná je dobrá ale po dvou třech použitích ti zmatní lak, takže radši origo louhový roztok a pomužu si specialním kartáčem. Pak to splachnu Wapkou.

Origo louhový roztok se jmenuje jak?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...