Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dopoledne v rodinném kruhu ... posečeno, úklid terasy a na přání polovičky k obědu narozeninová živáň s grilovanou zeleninou a brambůrky. Míchaný salát z rajčat, cibule, paprik a sýra, chlazené Géčko. Teď se přesouvám na VC Monaka.

IMG_20190526_131925.jpg

Odesláno

Vcera mezinarodni sraz sberatelu - neco malo se tam tocilo.
Vecer hrube sestrihat a
DNES
Koupe dalsiho uz v poradi tretiho HDD 2Tb - napad ho pomalu zformatovat spatny asi nebyl "ale" myslim si ze pokracovani bude bud pred odchodem na nocni a nebo
spis zitra :(
4K je uzasny format ale neskutecny zrout mista - podobne jako FullHD pri 50sn a vice ....

Jinak vzkaz motorkarum - to ze mas kola za carou na sve pulce je pekna vec ale v zatacce jsi uz hodne na me strane a copak se stane pri stretu .....???
Stejne tak pokud mas nejake ty kufriky po stranach - JA VIM MORALIZUJU ale ne pokazde to jde se vyhnout prave v te zatacce !!
Za dnesek 3x
A to nam sezona zacina.

Krasny den vam vsem.  :papa

Odesláno (upraveno)

Ač se snažím držet se nedělního nic nedělání tak tento týden to prostě jinak nešlo. Známý před asi 3 roky koupil T5 Caravelle přestavěnou na sanitku pro Horskou Službu takže auto má základní barvu modrou a HS k modré používá bílé pruhy a když šlo auto jezdit na Dopravní zdravotní službu tak se bílé pruhy změnili na oranžové ale to jezdilo kdesi v MSK on s tím teď jezdí Prahu a okolí a policajti a všichni si ho pletou s poruchovkou od PRE ty mají taky modré auta s oranžovým pruhem. A vloni začal s tím že by chtěl na sanitku lepší design když jsem mu to spočítal tak řekl že to ještě vydrží. No a někdy před měsícem ho někde v Praze vyfotilo " boží oko " když vykládal pacienta na modré zóně a přišla mu pokuta za xx tisíc protože už to byl asi několikátý hřích v tomto směru. A když se začal ohánět tím že jezdí DZS a že tam vykládal pacienta tak mu paní řekla že takhle vypadá auto elektrikářů a ty že nemají rádi takže pokuta nebo správní řízení tak to nechal dát do správka a tam dokladoval že koho tam vykládal atd. a že jezdí jako DZS a navíc auto je jako záloha pro ZS Středočeského kraje takže má statut vozu IZS a výsledek že teda pro tentokrát se od pokuty upouští s tím že má lhůtu x týdnů na změnu designu aby auto vypadalo víc jako sanitka. Takže včera večer jsme strhali staré oranžové pruhy a dnes jsme se s kolegou vrhli na nový polep. Ještě se bude dodávat pruh žluté barvy na bok a dodělávat přední kapota protože to už jsme dnes nezvládli hlavně díky počasí. Auto je díky majákům vysoké a nevejde se do dílny takže jsme to dělali venku a celý den jsme s tím uhýbali před sluníčkem. Tady je pár obrázků :

WP_20190526_11_46_47_Pro.thumb.jpg.e2578987ed1be5b8947cadda7e43aaaf.jpg

WP_20190526_12_15_55_Pro.thumb.jpg.a8cab9cbbd40fc3ebb68255578d41579.jpg

WP_20190526_16_05_53_Pro.thumb.jpg.1aa237d7de478ccde105ce75c34e697e.jpg

Barva je podle RAL vzorníku 3024 jako mívají hasiči na nových autech bohužel telefon to nějak nezpracoval tu barvu. 

Upraveno uživatelem Vena garážmistr
Odesláno (upraveno)
V 26. 5. 2019 at 19:33, Vena garážmistr napsal:

A když se začal ohánět tím že jezdí DZS a že tam vykládal pacienta tak mu paní řekla že takhle vypadá auto elektrikářů a ty že nemají rádi

Na to majú EČV, keby tam stál pohrebák, tak povedia že ich nemajú radi lebo vozia mŕtvoly? 

Tie úrady každého neznášajú, pokiaľ ho nepotrebujú, potom sú ako med.

Upraveno uživatelem mmartinkovic
Odesláno (upraveno)

Ráno návštěva zubaře, následně cesta do Prahy koupit oblek.. To by nebylo až tak moc složité kdyby měli kravatu barvy kterou jsem potřeboval :D Po návštěvě asi 20 obchodů jsem konečně objevil to co jsem potřeboval :D po návratu domů mi volal děda. že mu nejde spustit videochat. no musím uznat že mě stále překvapuje v 76 letech :D 

61096407_2483018471764147_8582618085146492928_n.jpg

Upraveno uživatelem brixtr
Odesláno

Ty se chystáš do chomoutu? 

Taky se to na mě zkoušelo ale nejsem z těch co by potřebovali papír na to aby mohli s babou žít. Ano vím že to není jen o tom papíru a vím že s tím papírem to v okamžiku kdy jde do úzkých je svým způsobem snazší ale zatím to tak mám. A když to na mě jedna z bývalek začala zkoušet jako že svatba a že velká atd. tak jsem z almary vytáhnul starou  uniformu kterou jsem dostal od strejdy když šel do důchodu strejda dělal celý život řidiče busu v Čsad. A to jako takovou tu ještě s placatou čepicí a těma na zlato nabarvenejma knoflíkama a prohlásil jsem tak jo ale k oltáři jdu v tomhle jinej mantl na mě nedostaneš nechám ji vyčistit a upravit abych se do ní vešel a za týden můžeme na radnici. Dodnes vidím ten její výraz a slyším tu větu kterou pronesla takovou ostudu by jsi mi udělal? a já  když myslíš že ostudu tak teda ostudu a ona no tak to raději takovou myšlenku odsuneme na neurčito tak jsem tu uniformu zase vrátil do almary a byl klid. 

Jo a dnes jsem odjezdil poslední květnovou šichtu u DP. Další až v červnu. 

Odesláno

To výš že jo. Akorát jsem ji dal k našim nerad bych o ní přišel jednou bude mít možná velkou cenu ale hlavně strejda ( dědův brácha) který mi ji dal byl šofér každým coulem své postavy a hlavně šofér ze starý školy kterej mě učil že šofér všude bráchu má i když dnes už to až tak neplatí ale za jeho doby to platilo a dá se říct že mě k té kulaté lopatě přivedl takže pro mě má spíš sentimentální cenu. Je fakt že dnes bych se do ní asi nevešel přes panděro na výšku jo strejda byl o kousek menší než jsem já ale byl o dost štíhlejší. Ale tak mám uniformu DP takže pokud by ta situace nastala tak můžu použít tu. 

Odesláno

Dnes zatím jen  přeprava mininadměru:

WP_20190529_09_07_43_Pro.thumb.jpg.8f1f01b696cfc19dda1f7b12386d0008.jpg

3x hranol 10x10cm délka 5 metrů v pozadí je vidět rozpracovaná druhá dílna.  Dnes se bude sekat nejspíš tráva pokud to teda trochu oschne a musím ji vyvézt na sběrný dvůr . 

Odesláno

Na základu webnode dokáže webovky postavit i takový IT neandrtálec jako jsem já. A ceny rád bych aby byli pro zákazníky přívětivější ale to jsem si mohl dovolit když jsem se živil ježděním a dílna byla přivýdělek resp. koníček který dokázal vygenerovat pár korun abych nemusel z domácího rozpočtu platit každou blbost do auta nebo do dílny. Teď to je to obráceně dílna by mě měla uživit a ježdění mám jako koníčka kterým zatím dotuju domácí rozpočet. 

Odesláno (upraveno)

Asi uz vim, kde mam problem, kdyz po skopane kulham dva dny....

JPR_koleno_1~2.jpg

Upraveno uživatelem Scratch

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...